fbpx

Sinds de blog: Gemaakte kaarten tot nu toe, ben ik druk bezig geweest met het maken van kaarten. Vooral kaarten van tijdschriften met mooie afbeeldingen erin. Ook een paar 3D kaarten. En gerecyclede kaarten  heb ik ook een paar kaarten van gemaakt. Ik ben druk bezig met het maken van kaarten, omdat ik in juni op een verkoping ga staan. Dan heb ik genoeg kaarten nodig om uit te kiezen voor potentiële kopers. Kijk je mee welke kaarten ik gemaakt heb?!

Tijdschrift afbeeldingen

Van mijn werk heb ik een hele stapel tijdschriften, vooral over boeken, meegenomen. Want ik zag er allemaal leuke en mooie afbeeldingen in staan. Toen ik de afbeeldingen zag, dacht ik: “daar kan ik hele mooie kaarten van maken!” Deze kaarten verkoop ik dan voor €0,50. Ik heb gemerkt tijdens eerdere verkopingen, dat mensen dat ook leuk vinden om zulke kaarten te kopen. En ik heb echt heel geweldige afbeeldingen gevonden. Kijk maar:

kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften1 kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften2 kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften3 kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften4 kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften5

3D kaarten

Ik heb 3D kaarten gemaakt en gerecycled.

Dit zijn de gemaakte kaarten:

gemaakte 3 d kaarten

En dit zijn gerecyclede 3D kaarten:

gerecyclede 3D kaarten

De Holland kaarten heb ik gerecycled van al gemaakte “kaartjes”. De maat van de kaarten was niet naar mijn zin. Dus heb ik er een andere kaart van gemaakt. De Tulpenkaarten zijn van gekregen kaarten. De kledendracht kaarten kwamen uit een lijst. En daar heb ik nu kaarten van gemaakt. Deze kaarten vind ik echt prachtig. De “normale” 3D kaarten verkoop ik voor €1,-. En de “bijzondere” kaarten voor €1,50.

Stickers

Ik had ook sticker met “Holland” huizen en met bloemen. Daar heb ik ook, vind ik, leuke kaarten van gemaakt. Kijk maar:

kaarten gemaakt met stickers

(Ansicht)kaarten gerecycled

Ik heb ook een aantal (ansicht) kaarten gerecycled, die ik had liggen. Sommige heb ik alleen bijgeknipt en andere heb ik nog wat opgeleukt. Kijk maar:

gerecyclede ansicht kaarten

Kalender afbeeldingen

Op kalenders staan vaak ook heel mooie of leuke afbeeldingen. Van een kalender heb ik ook afbeeldingen gebruikt om kaarten van te maken. Dit is het resultaat:

kalender afbeeldingen.

Zoals je ziet, heb ik echt heel veel kaarten gemaakt in een hele korte tijd. Ik heb er echt plezier in gehad. Dit komt door al de mooie en leuke afbeeldingen, waar ik dan kaarten van heb gemaakt. Ik ben erg tevreden met het resultaat. In totaal zijn dit 68 kaarten.

Wat vindt jij van de kaarten?
Zou je ze kopen?
Als je kaarten maak, gebruik je dan ook wel eens tijdschriften of andere bronnen dan knipvellen?
Laat het weten in een reactie!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Veel gemaakte kaarten

%d bloggers like this: