fbpx

Iets wat ik zelf gemaakt heb – Blog challenge #21

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

23 aug, 2018

Deze dag van de #30dagenblochallenge heeft het onderwerp: “wat ik zelf gemaakt heb”. Ik heb al verschillende artikelen aan dit onderwerp gewijd. Daarom hou ik het deze keer simpel door links te plaatsten naar artikelen, waarin ik vertel en laat zien wat ik allemaal zelf gemaakt heb.

Kaarten/snailmail

Kaarten maak ik graag. Heb dit als 8 jarige ontdekt. En ben het sinds dien blijven doen. Een paar jaar terug ontdekte in ook snailmail. Een meer uitgebreidere versie van kaarten maken. Klik op de  linkjes om naar de artikelen te gaan, waarin je al mijn gemaakte creaties kan bewonderen.

Thee post swaps via Instagram

Kaarten in september

Gemaakte kaarten tot nu toe

In mei gemaakte kaarten

Borduurpatronen

Mijn moeder heeft als hobby om te borduren. Met de hand, maar zeker ook met een borduurmachine. Mijn broertjes en pa zijn helemaal fan van een bepaald merk trekker. Daarvoor was geen borduurpatroon voor de borduurmachine verkrijgbaar. Dus ben ik er zelf een gaan maken. Klik op de link om te zien hoe de gemaakte borduurpatronen eruit zien.

5 dingen waar ik trots op ben

Dingen waar ik trots op ben

Swaps

Swappen is naar een onbekend persoon een pakket(je) met cadeau’s sturen. De persoon leer je een klein beetje kennen via moodboards, die men deelt online op Instagram of via de organisator van de swap. Klik op de afbeelding of de linkjes om te zien aan welke swaps ik mee heb gedaan, hoe dat eruit ziet.

Swappen in 2017

Echte Post Is Cool 6

Thee post swaps via Instagram

Logo

Ik sta sinds 1 juli 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En als je een bedrijf hebt, is het voor o.a. facturen heel handig om een logo te hebben voor je bedrijf. Nu had ik geen geld om een logo te laten maken. Dus ben ik met wat tips, die ik online gevonden heb, zelf een logo gaan maken. Op de onderstaande link kom je er achter wat ik van het logo gemaakt heb. Tenzij je al goed om je heen hebt gekeken, en mijn logo al ergens ontdekt heb op mijn website, social media of gemaakte foto’s.

Mijn verborgen talenten

Blog challenge #13: Mijn verborgen talenten

 

Naast al deze creaties, heb ik er nog veel meer gemaakt. Maar ik hoop daar in de toekomst in andere artikelen meer over te kunnen vertellen. Ik ben heel benieuwd wat jij zelf gemaakt heb!

Laat het weten in een reactie hieronder!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Iets wat ik zelf gemaakt heb

Misschien vind je dit ook leuk…

2 Reacties

 1. Nicole Orriëns

  Ehm, ik ben niet zo zelfmakerig helaas. Ik kan wel heel goed blogs maken : ) En daar heb ik er dan ook minstens zes van.

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Het maken van blogs is ook iets creëren! Wauw 6 blogs! Daar moet ik zelf niet aan denken 😉

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Creatief: Gekregen en gemaakte kaarten in december ⋆ Elisabethsfavorieten - […] vind ik leuk om te doen. Ik heb een heleboel kaarten gestuurd. Het waren gekochte kaarten, maar ook zelfgemaakte…
 2. 30 September: een bijzondere dag ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Iets wat ik zelf gemaakt heb […]
 3. Gekregen en gemaakte kaarten in december ⋆ Elisabethsfavorieten - […] vind ik leuk om te doen. Ik heb een heleboel kaarten gestuurd. Het waren gekochte kaarten, maar ook zelfgemaakte…
 4. Lindi's voorbereiding voor de bruiloft ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Iets wat ik zelf gemaakt heb […]
 5. 5 dingen waar ik trots op ben ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Iets wat ik zelf gemaakt heb […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *