fbpx

Mijn favoriete plek in huis – Blog challenge #20

Mijn favoriete plek in huis

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

22 aug, 2018

De keuze wat mijn favoriete plek in huis is, was niet heel moeilijk. Er zijn twee plekken in huis waar ik graag ben. Het zijn mijn favoriete plekken, omdat ik daar alles kan doen waar ik blij van word. Het gaat om de keuken waar ik los kan gaan op het koken en bakken. Wat ik gisteren nog ging doen, omdat ik me rot voelde. De andere plek is de kamer. Maar wel een heel specifieke plek. Ik ga je vertellen waarom het mijn meest favoriete plek in huis is.

Mijn favoriete plek in huis

Mijn meest favoriete plek in huis is de bank. Niet heel spannend, maar toch doe ik er best veel. Ik heb zo’n 6 redenen waarom de bank mijn favoriete plek is.

Onze heerlijke bank

Kaarten maken

Op de bank maak ik al mijn kaarten. Het is niet de meest ideale plek om kaarten te maken, maar wel de meest fijne plek. Ik kan er mijn spullen laten liggen, zonder dat ik het elke keer moet opruimen, zoals dat het geval zou zijn met de eettafel. Of dat ik ongezellig alleen op zolder zit te knippen en te plakken.

Naar buiten kijken

Van de bank kan ik heel goed naar buiten kijken en zien wat er allemaal langs rijdt en loopt. Ook kijk ik uit op een mooi huis met een grote tuin. Soms is er ook een luchtballon te zien. Dat is dan een momentje van blijheid dat ik de luchtballon opgemerkt heb.

Het uitzicht naar buiten.

Uitrusten

De bank is ook een perfect alternatief voor het bed. Tijdens het ziek zijn vorig jaar heb ik daarom ook veel tijd op de bank doorgebracht. Dan kwam ik uit bed om toch op te staan en ging ik na het aankleden op de bank liggen. Als ik nu moe ben ga ik soms ook even op de bank liggen.

Ik kies vaak ook voor de bank omdat het gezelliger is dan in bed liggen. En het bed is dan echt alleen voor ’s nachts om in te slapen. Het is ook beter om daar het bed voor te houden.

Samen met Marijn

De bank is ook de plek waar we samen een film of serie kijken en knuffelen. De bank is daar een perfecte plek voor.

De bank heeft daardoor veel functies waar ik me blij en gelukkig voel. Ik kan echt genieten van deze momenten. Ook al hebben zich er ook mindere momenten voorgedaan op de bank. Zoals het uitspreken van meningsverschillen en het krijgen van infusen en pijnlijke injecties.

Wat is jou favoriete plek in huis en waarom?
Laat het weten in een reactie hieronder!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn favoriete plek in huis

Misschien vind je dit ook leuk…

2 Reacties

 1. Merel

  Mooie manier om naar de bank te kijken. Mijn favoriete plek in huis… Moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit zo bij stil heb gestaan, maar denk inderdaad dan toch ook de bank. En de keuken.

  Antwoord
 2. Dhini

  Ohh heerlijk zo`n lange bang/lounge.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Shoplog: Aankopen n.a.v. Black Friday ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete plek in huis […]
 2. Mijn guilty pleasure ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete plek in huis […]
 3. Ik kan niet zonder deze 5 items ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Mijn favoriete plek in huis […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *