fbpx

Vorig jaar heb ik met verschillende georganiseerde thee post swaps meegedaan. Deze swaps werden georganiseerd door Joyce op Instagram. En omdat ik een theeliefhebber ben vond ik het ook erg leuk om mee te doen. Ik kreeg verschillende soorten thee, die ik nog niet kende. Ook was het allemaal erg leuk verpakt, wat het ook leuk maakte om open te maken. Ik ga je laten zien wat ik allemaal gekregen heb. Soms heb ik ook nog beeld materiaal van wat ik gemaakt heb voor de rondes. Dat laat ik ook zien!

Thee post swap 1 (augustus)

Deze swap werd georganiseerd door Joyce. Ik heb aan veel edities meegedaan. Dit was de eerste! Alle edities werden door Joyce georganiseerd.

Verstuurd

Ik plaatste deze foto op Instagram dat ik ermee bezig was. Het was de bedoeling om een kaart te sturen met 5 verschillende theetjes en liefst een verzending van minimaal 2 postzegels.

Ontvangen

Wat ik kreeg deze ronde liet ik wederom op Instagram zien. Dat was ook een van de eisen. Zodat je je swapmaatje kan bedanken en zo laat je ook weten dat de post aan is gekomen.

Thee post swap 2 (september)

Dit was de tweede editie van de thee post swap. Hieronder de foto van wat ik ontvangen heb.

Een hele tijd dacht ik dat ik geen foto gemaakt had van mijn verzonden versie van deze swap. Tot ik alle foto’s ging opruimen. Toen kwam ik als nog een foto tegen van ingepakte theetjes. Ik gebruikte inpakmateriaal van de Action en Bybird.

Deze kaart maakte ik uit een “Mijn Hobbykaart” boek.

Thee post swap 3 (oktober)

Deze editie kreeg ik een hele mooie swap! De verzendster had er iets moois van gemaakt. Kijk maar:


Verzonden

Na lang zoeken kwam ik nog foto’s tegen met wat ik deze keer verzonden had.

Thee post swap 5 (november)

Ik heb 1 ronde gemist, omdat ik het bericht niet had gezien op Instagram. Soms dan komen berichten niet lang op mijn tijdlijn. Wat best jammer is. Want ik vond het heel leuk om de thee post swaps samen te stellen en te krijgen. Maar ik deed wel weer mee met ronde 5. Deze keer kon ik alleen maar foto’s vinden van wat ik verzonden had. Hoe lang ik ook zocht naar mijn verzonden swap.

Thee post swap 6 (december)

Dit is de laatste ronde waarbij ik me goed had aangemeld bij de organisator van deze thee post swaps. Dit keer een swap in het thema kerst. Ook leuk om te maken thema thee swaps. Ook bij deze swap alleen de gekregen versie.

 

Er zaten zelfs kerstkransjes en met washi tape versierde waxinelichtjes bij.

Thee post swap 7 (februari)

Deze ronde had ik ook gemist, net als ronde 4. En was ook al in 2018. Maar deze swap heb ik samen met een ander persoon, die ook de ronde had gemist, opgepakt. Dit was Sophia. Ze stuurde echt een heel leuke swap! Daar heb ik nog weken plezier van gehad. Ik heb nog een aantal foto’s kunnen vinden van de thee die ik had gekregen. Sophia had elke thee met een vraag begeleid. Dat vond ik zo leuk aan deze swap.

 

Dit waren alle thee post swaps waaraan ik meegedaan heb. Ik weet niet of er nog andere georganiseerd zijn na die tijd. Ik heb er geen oproepjes meer van langs zien komen. Wat ik best wel jammer vind. Ik heb echt genoten van deze swaps en allerlei leuke, lekkere en nieuwe theetjes leren kennen.

Wat vind je van deze swap vorm?
Zou je ook meedoen aan zo’n swap?
Laat het weten in een reactie

De begin foto’s zijn van slechte kwaliteit.
Daar ben ik me van bewust.
Ik had op dat moment nog geen goede camera en waren de foto’s alleen voor eigen gebruik.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Thee post swaps via Instagram

%d bloggers liken dit: