fbpx

Thee post swaps via Instagram

Thee post swaps via Instagram

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

12 aug, 2018

Vorig jaar heb ik met verschillende georganiseerde thee post swaps meegedaan. Deze swaps werden georganiseerd door Joyce op Instagram. En omdat ik een theeliefhebber ben vond ik het ook erg leuk om mee te doen. Ik kreeg verschillende soorten thee, die ik nog niet kende. Ook was het allemaal erg leuk verpakt, wat het ook leuk maakte om open te maken. Ik ga je laten zien wat ik allemaal gekregen heb. Soms heb ik ook nog beeld materiaal van wat ik gemaakt heb voor de rondes. Dat laat ik ook zien!

Thee post swap 1 (augustus)

Deze swap werd georganiseerd door Joyce. Ik heb aan veel edities meegedaan. Dit was de eerste! Alle edities werden door Joyce georganiseerd.

Verstuurd

Ik plaatste deze foto op Instagram dat ik ermee bezig was. Het was de bedoeling om een kaart te sturen met 5 verschillende theetjes en liefst een verzending van minimaal 2 postzegels.

Ontvangen

Wat ik kreeg deze ronde liet ik wederom op Instagram zien. Dat was ook een van de eisen. Zodat je je swapmaatje kan bedanken en zo laat je ook weten dat de post aan is gekomen.

Thee post swap 2 (september)

Dit was de tweede editie van de thee post swap. Hieronder de foto van wat ik ontvangen heb.

Een hele tijd dacht ik dat ik geen foto gemaakt had van mijn verzonden versie van deze swap. Tot ik alle foto’s ging opruimen. Toen kwam ik als nog een foto tegen van ingepakte theetjes. Ik gebruikte inpakmateriaal van de Action en Bybird.

Deze kaart maakte ik uit een “Mijn Hobbykaart” boek.

Thee post swap 3 (oktober)

Deze editie kreeg ik een hele mooie swap! De verzendster had er iets moois van gemaakt. Kijk maar:


Verzonden

Na lang zoeken kwam ik nog foto’s tegen met wat ik deze keer verzonden had.

Thee post swap 5 (november)

Ik heb 1 ronde gemist, omdat ik het bericht niet had gezien op Instagram. Soms dan komen berichten niet lang op mijn tijdlijn. Wat best jammer is. Want ik vond het heel leuk om de thee post swaps samen te stellen en te krijgen. Maar ik deed wel weer mee met ronde 5. Deze keer kon ik alleen maar foto’s vinden van wat ik verzonden had. Hoe lang ik ook zocht naar mijn verzonden swap.

Thee post swap 6 (december)

Dit is de laatste ronde waarbij ik me goed had aangemeld bij de organisator van deze thee post swaps. Dit keer een swap in het thema kerst. Ook leuk om te maken thema thee swaps. Ook bij deze swap alleen de gekregen versie.

 

Er zaten zelfs kerstkransjes en met washi tape versierde waxinelichtjes bij.

Thee post swap 7 (februari)

Deze ronde had ik ook gemist, net als ronde 4. En was ook al in 2018. Maar deze swap heb ik samen met een ander persoon, die ook de ronde had gemist, opgepakt. Dit was Sophia. Ze stuurde echt een heel leuke swap! Daar heb ik nog weken plezier van gehad. Ik heb nog een aantal foto’s kunnen vinden van de thee die ik had gekregen. Sophia had elke thee met een vraag begeleid. Dat vond ik zo leuk aan deze swap.

 

Dit waren alle thee post swaps waaraan ik meegedaan heb. Ik weet niet of er nog andere georganiseerd zijn na die tijd. Ik heb er geen oproepjes meer van langs zien komen. Wat ik best wel jammer vind. Ik heb echt genoten van deze swaps en allerlei leuke, lekkere en nieuwe theetjes leren kennen.

Wat vind je van deze swap vorm?
Zou je ook meedoen aan zo’n swap?
Laat het weten in een reactie

De begin foto’s zijn van slechte kwaliteit.
Daar ben ik me van bewust.
Ik had op dat moment nog geen goede camera en waren de foto’s alleen voor eigen gebruik.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Thee post swaps via Instagram

Misschien vind je dit ook leuk…

Speciale kaarten is nu LIVE

Speciale kaarten is nu LIVE

Ik vind het super spannend om dit met je te delen. Speciale kaarten is nu live. Ik ben heel enthousiast en heel...

15 Reacties

 1. Romy

  Oh superleuk zeg, zo’n theeswap! En wat een leuk idee, die kaartjes met vragen aan de thee. Dat vind ik zelf altijd zo tof aan de zakjes van Pickwick 🙂

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Ik vond die vragen ook erg leuk. Heb er ook een aantal gedeeld op Instagram en kreeg daar leuke reacties op. Ik vind de Pickwick vragen ook leuk!

   Reply
 2. Rachel

  oh echt zo leuk om zulke pakketjes te krijgen!

  Reply
 3. Nicole Orriëns

  Ik heb er zelf nog nooit aan meegemaakt maar lees er vaak enthousiaste verhalen over. En ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe mensen hun best doen voor elkaar.

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Het is echt heel leuk om aan mee te doen! Is het niks voor je om aan mee te doen? Wat houd je tegen?

   Reply
   • Nicole Orriëns

    Het gedoe om een mooi pakje te maken. Want dat wil ik dan natuurlijk ook wel heel goed doen.

    Reply
 4. Deborah

  Wat een leuke manier van spulletjes ruilen. En ook zo nog eens eea kunnen uitproberen. Ieder pakketje ziet er zo leuk uit. Kan mij voorstellen dat het voelt als een klein kado’tje dat op je deurmat valt. Bijzonder dat er ook zoveel verschillende soorten thee te koop is.

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Zeker een leuke manier van spullen ruilen! En het voelt elke keer als een klein cadeautje en dat maakt het zo leuk! Zeker bijzonder dat er zoveel soorten thee zijn.

   Reply
 5. Claudia Struijck

  Wat ontzettend leuk een thee swap. Ik ben ook echt een thee muts! Leuk al die kleine pakketjes!!

  Reply
 6. Amy

  Wat leuk zeg! Ik wist helemaal niks af van dit soort swaps. Moest ik er ooit eentje tegenkomen zou ik zeker deelnemen, ik hou echt van thee!

  Reply
 7. amylia

  Wat een leuk idee zo’n swap! je ontdekt telkens weer iets nieuws!

  Reply
 8. Jouvence

  Wat ontzettend leuk zo’n thee swap, zo kun je allerlei nieuwe smaakjes ontdekken!

  Reply
 9. Mariëlle

  Leuk he al die swaps op internet onder bloggers. Kan me voorstellen dat je hier blij van wordt.

  Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Creatief: Echte Post Is Cool 6 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] ben al een tijdje aan het swappen. (Wat swappen is vertel ik later.) En de vorige editie van EPIC…
 2. Creatief: Echte Post Is Cool 6 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Thee post swaps via Instagram […]
 3. Swappen in 2017 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] meegedaan aan verschillende swaps. Een tijdje terug deelde ik al dat ik mee had gedaan aan de EPIC, Thee…
 4. Creatief: Gemaakte kaarten tot nu toe ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Thee post swaps via Instagram […]
 5. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Thee post swaps via Instagram […]
 6. De 7 onmisbare items in mijn bedrijf ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Instagram aandelen heeft bij iPhone en Samsung/Android niet de volledige ondersteuning krijgt voor Instagram en alles net niet is.…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *