fbpx

Mijn verborgen talenten – Blog challenge #13

Mijn verborgen talenten

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

11 aug, 2018

Verborgen talenten zijn meestal talenten, die je niet weet of die je vergeten bent. Maar bij deze #30dagenblogchallenge wordt er toch van me gevraagd om mijn verborgen talenten met je te delen. Ik denk dat ik toch wel een paar verborgen talenten gevonden heb van mezelf. Zijn vaak wel onderwerpen die in de voorgaande blogs van de challenge ook al voorbij gekomen zijn.

Presentaties

Op de middelbare school en ook op het Mbo moesten ik regelmatig PowerPoint presentaties maken voor allerlei vakken. Ik heb regelmatig de opmerking gekregen dat ik leuke presentaties maakte en hoe ik dat toch deed. Ik denk dat dit toch wel een beetje een verborgen talent van me is. Had zelf niet door dat ik zulke leuke presentaties waren. Ik dacht dat er wel meer mensen betere en mooiere presentaties zouden maken. Hieronder een voorbeeld van een presentatie.

Talent presentatie

Naast het maken van presentaties, is presenteren ook iets wat ik best goed kan. Dat kreeg ik op mijn opleiding en het presenteren van Tupperware workshops regelmatig als feedback. Denk dat dit een talent is die ik zelf minder goed gezien heb. En die ondergesneeuwd werd door mijn onzekerheid en lichtelijke faalangst.

Kletsmajoor

Volgens Marijn is een een van mijn verborgen talenten een kletsmajoor zijn. Waarom zegt hij dat vraag je je vast af. Nou ik denk dat ik je dat wel uit kan leggen. Als er iets aan me gevraagd wordt en ik weet het niet helemaal, dan probeer ik wat te bedenken wat ik denk dat het antwoord is. Heel vaak is het volgens Marijn onzin. En dat is de reden dat hij me een kletsmajoor vind.

Ontwerpen

Het ontwerpen van borduurpatronen en mijn logo zijn dingen waarvan ik zelf dacht dat ik het niet zou kunnen. En naast dat ik zelf onder de indruk ben dat ik dit kan, ben ik er ook wel trots op wat ik gemaakt heb van mijn logo en de borduurpatronen. Toch moet ik wel eerlijk zeggen dat ik wel een beetje gepusht ben om deze dingen te maken. Vooral het logo, want dat had ik eigenlijk uitbesteed aan iemand, maar die kon het niet dien i.v.m. zwangerschapsverlof.

Naast het logo voor deze blog heb ik ook een logo voor mijn Tupperware webshop gemaakt. Niet zo moeilijk, want heb alleen een woord toegevoegd. Zal het laten zien:

D.Va

Het spelen van games. Ook iets waarvan ik dacht dat ik het niet leuk zou vinden en niet goed in zou zijn. Maar ik vroeg aan Marijn wat hij vond wat mijn verborgen talenten waren. Hij gaf aan het spelen van D.Va. Nu vraag je je vast af wie is dat? Nou dat is een karakter in de game Overwatch. Ik speel de game samen met Marijn en af en toe ook met en vriend van hem. Het is niet dat ik deze game heel veel speel. Maar dat gaat met periodes. Als Marijn weer zin heeft om het te spelen, dan speel ik vaak mee. Als Marijn er weer genoeg van heeft dan speel ik het ook niet meer. Nu vraag je je vast nog af hoe het karakter eruit zien. Nou dat ik je laten zien.

Schrijven

Als laatst is denk ik schrijven een talent waarvan ik dacht dat ik het niet kon. Vooral ook omdat ik last heb van dyslexie. Waardoor ik op de basisschool en de middelbare school altijd geworsteld heb met het vak taal / Nederlands. Misschien schrijf ik als nog niet geweldig. Maar wil vind het wel leuk om te doen. En ik kan zien in mijn statistieken dat mijn blogs ook gelezen worden. Waaruit ik opmaak dat het schrijven van mij niet helemaal verschrikkelijk is. Waarover ik me ook nog verbaas is dat ik het ook nog leuk vind om te doen, het schrijven.
Dit waren toch een aantal “verborgen” talenten van me. Ik denk dat het ontwerpen en het schrijven een van de meest verborgen talenten van me waren. Het ontwerpen omdat ik het niet vaak doe en ook niet over denk ik zelf te doen. En het schrijven omdat ik er nog maar pas mee begonnen ben. Ik zou bijna kunnen zeggen dat ik geen dagboek had. Die had ik wel, alleen ik schreef er echt heel zelden in. Ik ben benieuwd of jij van jezelf verborgen talenten weet! 

Laat weten in een reactie!
Ik ben benieuwd!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn verborgen talenten

Misschien vind je dit ook leuk…

Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel "Health update 18 juli 2017" neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag...

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

16 Reacties

 1. Lisanne

  Interessant om te lezen! Goed om eens stil te staan bij je verborgen talenten!

  Antwoord
 2. Lipstickencupcakes

  Wat leuk zo een artikel over je verborgen talenten. Je schrijft zeker leuk. Ga zo door meid!

  Antwoord
 3. Manon

  Leuk om hierover na te denken en er een blog over te schrijven. Ik zou er even goed over na moeten denken, want ik vind het altijd lastig te zeggen wanneer je nou weet dat je een talent hebt en wanneer het een verborgen talent is haha.

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Ik vond het ook best lastig hoor! Ik heb er ook even over na moeten denken. En heb hulp ingeroepen, door het aan mijn vriend te vragen 😉

   Antwoord
 4. Nadia

  Leuk geschreven! En erg leuk om even over na te denken… Als ik zelf mijn talenten moet noemen, lastig! Denk toch wel schrijven 😉

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Dank je wel voor je reactie! Het is zeker leuk om over zulke onderwerpen na te denken! Schrijven is een mooi talent!

   Antwoord
 5. Marsha

  Leuk om er zo over na te denken. Verborgen talenten hmm..Ik ben altijd extreem lening geweest, ik was goed in zingen en verhalen schreven vond ik ook erg leuk.

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Dat is ook talenten! Ik ben totaal niet lenig. Meer zo stijf als een plank 😉 Zingen en verhalen schrijven zijn ook mooie talenten!

   Antwoord
 6. kiki hasselton

  je zet mij aan het denken. Mijn talenten? Hmmmm, lastig, ik vind schrijven leuk en goudsmeden, maar of ik daar goed in ben? Dat wil ik niet zeggen, dus dan weet ik ook niet of het talenten zijn

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Goudsmeden! Wat bijzonder dat je dat doet! Ik denk als je er niet goed in ben, dat je het ook niet leuk vind om te doen. Dat is bij mij wel het geval 😉

   Antwoord
 7. Fleur

  Grappig om te lezen. Ik denk namelijk dat powerpoint en presenteren ook een van mijn verborgen talenten zijn

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Wat grappig dat jij ook presenteren en PowerPoint als verborgen talenten hebt!

   Antwoord
 8. Merel

  Goed dat je ze zo kan benoemen inmiddels. Knap ook dat je kan presenteren, dat talent heeft me helaas overgeslagen 😉 Wat mijn verborgen talent is? Ik kan accenten nadoen.

  Antwoord
  • Elisabeth Hoekman

   Jammer dat presenteren aan je voorbij is gegaan! Een leuk talent accenten na doen. Ik kan het een ieder geval niet.

   Antwoord

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *