fbpx

Bestellingen Bybird in 2017

Bestellingen Bybird in 2017

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

25 jan, 2018

Afgelopen jaar ben ik veel bezig geweest met het zoeken naar informatie over de ziekte van Lyme. Redelijk snel kwam ik ook bij Berdien Renes terecht. Eerst op haar blog: bybird.weebly.com. Daarna kwam ik al snel op haar site bybird, waar Berdien haar webwinkel heeft met allerlei leuke stationary spulletjes. Op dat moment was ik ook net begonnen met snailen en swappen, waardoor ik wel wat spulletjes kon gebruiken. Dus heb op verschillende tijdstippen inkopen gedaan bij bybird.

Unboxing juni

Alle bestellingen heb ik niet unboxed op foto, maar een aantal wel.
Dit is een van de eerste bestellingen:

Dit zag ik toen ik het pakketje openmaakte.

Er zat als extraatje een zakje snoepjes bij. Ook de “Enjoy” kaart hoort niet bij de bestelling, maar is een persoonlijk bedankkaart van Berdien. Ik vind het super dat Berdien de moeite neemt om een kaart te schrijven, voor haar klanten, om ze te bedanken voor de gedane bestelling.

Nog zo een leuke service: alles is ingepakt in een leuk cadeauzakje met een leuke sluitsticker. Toen in voor het eerst een bestelling openmaakte, was ik heel erg enthousiast en vond het leuk om de “cadeautjes” open te maken. Echt een feestje om te doen.

bybird unboxing juni 2017

 

Dit was de inhoud van het pakketje. Er zat ook een verrassingspakketje in. Ik had dat zelf besteld en werd ook echt verrast door de spulletjes, die er in het pakket zaten.

Wat de prijzen van deze producten waren, weet ik niet meer. Heb geen factuur van bewaard. De kaarten en stickers bijvoorbeeld, zullen altijd wel ongeveer dezelfde prijs zijn.

Unboxing september met een kortingscode

Op Instagram of via de een nieuwsbrief, die ik in mijn mailbox kreeg, kwam er een kortingscode langs op alle gift wrapping items.

Zo kwam het pakketje aan.

Het is zo duidelijk als er een pakketje komt van bybird. Ik vind dat echt super leuk! Zoals je ziet met een sticker erop, met by bird en ook nog eens in het roze. Roze en goud zijn vooral de kleuren, die je kan vinden op de site van bybird. Daar is Berdien helemaal dol op.

Dit zag ik toen ik het pakketje openmaakte!

Weer is het roze te zien. En een sticker met “by bird” erop, zoals je kan zien! Toen ik het vloeipapier openmaakte, zag ik het volgende:

Inhoud van het pakketje.

De inhoud van het pakketje is mijn bestelling. Sommige items in leuk papier ingepakt en andere items al zichtbaar, zoals je kan zien.

Wat ik allemaal besteld had:

bybird unboxing september met kortingscode

 

Van deze bestelling heb ik wel een factuur bewaard. Ik zal jullie vertellen wat ik betaald heb voor de leuke items.

In de sale kocht ik:
Ambandje|infinity €2,98 – was €5,95
Oorbellen|pijl goud €1,98 – was €3,95

Verder had ik een kortingscode gebruikt, waardoor ik op de volgende items 20% korting kreeg.
Mini envelopjes|zilver €3,96 – was €4,95
Mini envelopjes|goud €3,96 – was €4,95
Knijpertjes|wit €1,56 – was €1,95
Stickervel|black and white €2,36 – was €2,95 (Zoedt)
Stickers|postbode €2,00 – was €2,50
Washitape|strikjes €2,80 – was €3,50
Washitape|gold arrow €2,36 – was €2,95
Washitape|palm trees €2,80 – was €3,50

In totaal was ik, inclusief verzendkosten €30,21 kwijt.

Bij deze bestelling was ik op alle items dol, maar er sprongen toch een paar items uit. Zoals alle washitapes. Ik vond ze wel een beetje duur, want je kan ze bij de Action ook kopen. Maar ik heb gemerkt dat de washitape, die Berdien verkoopt, vaak wel een betere kwaliteit is dan bij de Action. Én ze waren voor 20% korting. Dat gaf de doorslag om ze te kopen.

Ook de stickervellen vond ik erg leuk. Vooral het stickervel dat oorspronkelijk afkomstig is van Zoedt. Ik vind het een heel leuke stijl.

Bestelling van oktober

Na even niet besteld te hebben bij bybird. Heb ik in oktober toch weer een bestelling geplaatst. Dit keer alvast voor de kerst.

Bij het openmaken zag ik dit.

Net als alle andere keren, is de bestelling weer ingepakt in het roze met zwarte stippen vloeipapier. Deze keer was er een witte hartensticker om het vloeipapier vast te houden.

De inhoud van het pakketje.

Ik had de dennenbomen zakjes gezien en vond ze leuk om cadeautjes voor kerst mee in te pakken. Voor onder de kerstboom. Ik heb ze ook gebruikt voor het inpakken van cadeautjes voor swaps, die ik maakte in november en december.

Ook kocht ik 3 hartjes kerstboom kaarten. Ik vond het echt een hele leuke kerstkaart! Deze kocht ik ook, omdat er een kortingscode was voor de kerstkaarten. Er was 10% korting.

Ik betaalde voor de kaarten €4,73 en voor de cadeauzakjes €2,50.

Aankopen in november via Instagram

Berdien had een uitverkoop gehouden op Instagram. Daar had ik ook nog een paar items gezien, die ik leuk vond of kon gebruiken voor het swappen en snailmailen. Dit waren vooral kerstitems, die Berdien gebruikt had voor het maken van foto’s. Maar de items waren niet meer bruikbaar voor de gewone verkoop.

Leuk ingepakte bestelling.

Ik had de volgende items gekocht.

Naam kaarthouders|kerst €7,95
Kerstboom labels €1,95
Paperboy cards & envelopes €3,45

De kaarten zaten er (dacht ik) extra bij.

(Ik had niet van alles foto’s gemaakt, omdat ik het pakketje met de “Huggs&kisses” gelijk in een swappakket gedaan heb.)

De paperboy.

Unboxing december voor kerst

Ik wilde voor write for lyme kerstkaarten sturen van Berdien. Daarom kocht ik twee setjes kerstkaarten. Ook had ik nog stickers nodig voor mijn swaps. Daarom plaatste ik deze bestelling.

Inhoud van het doosje na openen.

Deze keer geen roze met zwarte stippen vloeipapier, maar gewoon in de doos. Een keer wat anders. Vond ik helemaal niet erg.

Inhoud van het pakketje.

Ik gebruikte ook voor deze bestelling een kortingscode. Deze was geldig voor de stickers. De kortingscode gaf me 10% korting.

Stickers|little something wit €3,00 voor 3 stuks
Set kerstkaarten|6 stuks €17,00 voor 2 sets.

Op de foto zijn ook nog zakjes te zien en cadeaulabels. Deze zaten bij de bestelling, maar had ik niet besteld. Een extraatje. Heel lief!

De 6 kerstkaarten.

Nog een bestelling

Hier schrijf ik over mijn eigen ontvangen kaarten van write for lyme actie. Voor het ophangen van de kaarten, gebruikte ik de eerdere gekochte knijpertjes. Maar dat waren er veel te weinig. Dus keek op de site van Berdien, bybird, om te kijken of de knijpertjes nog te koop waren. Dat waren ze. Dus plaatste ik ze in mijn digitale winkelmandje. Maar er kwamen nog meer spulletjes bij. Ook was er een kortingscode voor gratis verzendkosten, waar ik gebruik van wilde maken.

Deze keer kwam er een grote doos met mijn bestelling erin.

Doos na het openen.

Dit keer zwarte harten vloeipapier.

En heel leuk ingepakte items. Ik had ook een “Christmas box” besteld. Deze zit er ook in.

De “Christmas box”.

De “Christmas box” koste eerst €42,95 en ik kocht hem voor €19.95. De inhoud was:

Inhoud van de “Christmas box”.

Een Christmas foto booth pakket.
Leuke servetten.
Een houder om kaarten of posters in te zetten.
2 Kerstcaddeautasjes.
Een leuke schort.
En nog 4 ingepakte cadeautjes.

inhoud christmas box

 

Het grappige was dat ik zelf ook al winterlabels had besteld en ook in dit verrassingspakket zaten. Verder zat er ook nog:

Een leuk schrift,
2 verschillende leuke washitapes,
Set met kerstkaarten,
Kerstboomlabels,
Stickers met fairy fabulous,
Kerstcadeaulabels, die bij de kerstkaarten passen,
Sterren zakjes,
en Kerstboomstickers in.

Ik vond het zelf een heel leuke verrassingsbox voor kerst. Ook nog eens voor een hele leuke prijs gekocht. Voor de €19,95 meer dan waard.

De rest van mijn bestelling was:

bybird bestelling kerst

 

Voor deze items betaalde ik het volgende:
Cadeauzakjes rendier €0,95 – was €1,95
Cadeauzakjes kerstboom €0,95 – was €1,95
Knijpertjes|wit €12,50 voor 5 zakjes
Cadeaulabel|winterset €2,50 – was €4,95
Washitape|rendier €1,75 – was €3,50

In totaal was ik €38,60 kwijt. De knijpertjes heb ik allemaal gebruikt. Ook de winterlabels zijn een eind opgegaan. Alle kerstkaarten zijn verstuurd. En de washitapes heb ik allemaal al een keertje gebruikt.

 

Al met al heb ik best vaak geshopt bij bybird als er een korting te krijgen was. Ook heb ik nog een paar keer wat gekocht, maar niet unboxed en op de foto vastgelegd. Nu mag ik van mezelf even niks meer kopen, omdat ik eerst de voorraad een beetje moet opmaken. Ook al kijk ik af en toe op de website of er nog leuke acties zijn. Ook volg ik Berdien op Instagram. Daar deelt ze vaak ook kortingscodes.

Maar ik heb genoten van mijn eigen bestelde pakketjes. Als ik nog eens wat nodig heb aan kaarten, washitape of stickers ga ik zeker op bybird kijken of er wat voor mij bij zit.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van bybird vinden!
Kennen jullie bybird al?
Hebben jullie er al eens leuke aankopen gedaan?
Laat het weten in een reactie!

 

Foto’s zijn allemaal door mijzelf gemaakt. De eerste met een Samsung Galaxy J1(2016).
De kwaliteit van deze foto’s is heel slecht i. v. m. een kapotte camera.
Daarna heb ik de foto’s gemaakt met een Nikon.
Als laatst maakte ik de foto’s met mijn Samsung Galaxy A5(2017).

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Bestellingen Bybird in 2017

Misschien vind je dit ook leuk…

2 Reacties

 1. Sofie

  Superleuke bestellingen! Ik werd heel blij van die mini envelopjes en de postbode stickers 🙂

  Antwoord
 2. Romy

  Wat een leuke items heb je gekocht! En wat een feestje moet het alleen al zijn geweest om zulke mooie pakketjes open te maken. Ik vind vooral die washi tape erg leuk.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Unboxing bestelling bij Post&Papier ⋆ Elisabethsfavorieten - […] bestellingen Bybird in 2017 […]
 2. Surprise box XL - by bird ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Bestellingen Bybird in 2017 […]
 3. Favorieten: Onze wanddecoratie ⋆ Elisabethsfavorieten - […] In de keuken hebben we geen afbeeldingen hangen, maar wel een wandklok, een stucwerk van de vorige bewoners en…
 4. Creatief: Echte Post Is Cool 6 (EPIC) ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Ik heb de volgende tekst afgekeken van Bybird. […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *