fbpx

Unboxing bestellingen Hobby liefde

Unboxing bestellingen Hobby liefde

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

24 okt, 2017

Via Instagram en Facebook was ik Hobby Liefde tegen gekomen. Ik volgde Hobby Liefde al een tijdje op Instagram, maar had nog niet goed door wat eigenlijk voor account was. Om welke reden in Hobby Liefde was gaan volgen weet ik niet meer. Maar iets had me aangetrokken. Op 29 september plaatste Hobby Liefde een foto van kaarten die ze verkocht, ik was gelijk verliefd op de afbeeldingen, die op de kaarten stonden.

Geposte afbeelding op Instagram door Hobby Liefde.

Bestelling plaatsen

De volgende dag, op mijn verjaardag: 30 september, stuurde ik Hobby Liefde een persoonlijk bericht via Instagram om te vragen hoe ik deze leuke kaarten kon bestellen.

Bij de afbeelding stond dat de kaarten €0,80 per stuk waren. Ik vond dat een hele redelijke prijs. Van elke bestelde ik er twee. In totaal kwam ik daardoor op een bedrag van €11.30, daarbij is €1,70 verzendkosten gerekend. Ik kreeg nog wel dat als ik iets besteld bij Hobby Liefde, dat de verzending op mijn eigen risico is.

Ik weet dat PostNL soms kan falen met de post, want heb nu al een paar keer gehad dat mijn post niet bij de ontvanger aan was gekomen. Maar ik vond het prima, want ik dacht dat het wel goed zou komen. Het is ook goed gekomen!

Nadat ik de bestelling betaald had en mijn adres door had gegeven, ging Hobby Liefde mijn bestelling inpakken. Ze vertelde dat het verstuurd zo worden zodra het geld op haar rekening stond.

Tot mijn verbazing kreeg ik een berichtje dat de bestelling ingepakt was. Ik vond dat echt een super service.

Berichtje dat bestelling klaar was om te posten.

Doordat ik wist hoe de post eruit zag, wist ik ook ongeveer hoe het aan zou komen.

Aankomst en openmaken post

Maandag 2 oktober zou mijn bestelling met de post mee gaan en ik zou dan dinsdag 3 oktober de post kunnen verwachten. Zo geschiedde, dinsdags lag mijn bestelling van Hobby Liefde op de deurmat. Ik zag toen pas hoe Hobby Liefde mijn bestelling had ingepakt en verstuurd.

Hoe eerste bestelling aankwam.

Het zat in een doorzichtig zakje met een kaart aan de ene kant en aan de andere kant zat een zakje, met de rest van de kaarten.

Inhoud van het plasticzakje.

Inhoud van het zakje – mijn bestelling.

Verrassing

Toen ik het zakje openmaakte zag ik dat er ook nog een zakje met stickers inzat. Wat voor mij een verrassing was. Een hele leuke verrassing. Er zaten leuke stickers in het zakje.

Kaarten

Ik was heel erg enthousiast over de leuke kaarten. Ze vielen me alles mee. De afbeeldingen zijn erg lief. En ik had er gelijk al bestemmingen voor. Ik vind de kaarten wel lijken op kaarten, die Post & Papier verkoopt. Maar ze zijn toch anders en de kwaliteit van de kaarten zijn ook anders.

Facebook

Ook zat het visitekaartje van Hobby Liefde in het zakje, zoals je ziet op de foto. Op het visitekaartje zag ik dat Hobby Liefde ook een Facebookpagina had. Ik ben daardoor gelijk op Facebook gaan kijken en vond al vlug de pagina. Ik moest er lid van worden, voordat ik de pagina kon bekijken. Al snel accepteerde Mariel mijn verzoek en kon ik de pagina bekijken. Ook kwam ik er dus achter wie het gezicht achter Hobby Liefde is.

Nadat Mariel het verzoek had geaccepteerd, kon ik op de Hobby Liefde Facebookpagina kijken. Daar kwam ik allerlei andere leuke afbeeldingen van kaarten tegen. Niet alleen kaarten, maar ook stickers. Ik kon het niet laten om een nieuwe bestelling te plaatsen. Vooral ook omdat de eerste bestelling kaarten allemaal al verstuurd waren.

Tweede bestelling

Ik heb de tweede bestelling ook via Instagram, via privé bericht, geplaatst. Ik vond dat makkelijker dan via Facebook. Vooral ook omdat ik de vorige keer mijn bestelling ook via Instagram had geplaatst. Mijn gedachte erachter was dat Mariel ook de eerdere berichten zou zien en ik geen dubbele informatie hoefde te geven, zoals mijn adres.

Kerst

Ook waren al al verschillende kerstkaarten, die gekocht konden worden en masking tape.

Aangeboden kerstkaarten op Facebook van Hobby Liefde.

Verrassingsenvelop

Verder las ik op de Facebookpagina over een verrassingsenvelop voor een bepaalde prijs. Dat maakte me nieuwsgierig naar wat er in de verrassingsenvelop zou zitten. Daarom had ik ook de envelop erbij besteld.

Unboxing pakketje

Ook deze keer kreeg ik weer een berichtje met een foto, waarop stond dat mijn pakketje ingepakt was en klaar voor verzending

Bericht dat pakketje klaar is en verzonden gaat worden.

De volgende dag lag het pakketje in mijn brievenbus.

Zo kwam het pakketje binnen.

Toen ik het pakketje openmaakte zag ik het volgende:

Zag ik bij het openmaken.

 

Inhoud van het pakketje.

Ik vind het leuk dat als je een bestelling plaatst, dat mensen het pakketje leuk inpakken. Het is dan net of je een cadeautje(s) krijgt. Je ziet al een stickervel, die ik besteld had, washitape/masking tape, een pakje met gratis stickers, een verrassingsenvelop en een ingepakt pakketje. Ik had twee verschillende stickervellen besteld. Zie hier:

Bestelde stickervellen.

De inhoud van de verrassingsenvelop, daar was ik heel benieuwd naar. En ik ben heel verrast. Er zaten allerlei spulletjes in, die goed te gebruiken zijn bij snailmailen en swappen. Ik werd er heel blij van. De inhoud is wel in een bepaald thema. Heel erg leuk gedaan!

Inhoud verrassingsenvelop.

Ik had dus een aantal kaarten gekocht. Wel andere dan de vorige keer. Het waren weer dierenplaatjes, maar ik heb ook een paar kerstkaarten gekocht. Ik verwacht dat ik niet genoeg energie heb om alle kaarten, die ik wil gaan versturen, zelf kan maken. Vandaar dat ik er een aantal kocht.

Gekochten dierenkaarten.

De plaatjes zijn toch te schattig?! Ik vind ze echt heel leuk. Ik word er blij van en ik hoop degene, die de kaartjes krijgt als ik ze verstuur, er net zo blij van word als ik.

Gekochte kerstkaarten.

De kerstkaarten vond ik wel leuk en grappig. Heel simpel, maar toch heel leuk.

Extraatje

Omdat ik een redelijk grote bestelling had geplaatst bij Hobby Liefde, had een ik aantal kaarten extra gekregen. Ik vind dat erg tof! Had het totaal niet verwacht en was echt een verrassing. Ik snapte er niks van. Tot ik ging checken welke kaarten ik besteld had en welke er extra bij zaten, toen pas viel het kwartje.

 

Al met al ben ik super blij met mijn twee bestellingen bij Hobby Liefde. Voorlopig ken ik even vooruit met mijn voorraad. Maar zodra ik door mijn voorraad heen ben, zal ik zeker weer eens een kijkje nemen of er leuke kaarten zijn om te bestellen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de kaarten/afbeeldingen vinden!
Laat het weten in een reactie.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

 Unboxing bestellingen Hobby liefde

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Creatief: Echte Post Is Cool 6 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] gerecycled. Maar er zitten ook gekochte en gekregen items bij. Zoals cadeau labels van ByBird, Hobby Liefde en uit…
  2. Swappen in 2017 - creativiteit ⋆ Elisabethsfavorieten - […] inpakpapier en cadeauzakjes van by bird. Ook gebruikte ik van deze shop stickers. Maar ook van Hobby Liefde gebruikte…

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *