fbpx

Kleding geshopt bij Twiddus

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

13 okt, 2017

Halverwege september zei Marijn: ” We moeten eens een keer langs Twiddus om te kijken of ze leren jassen hebben, want mijn jassen zien er niet meer uit.” Op een zaterdagmiddag zijn we toen naar Twiddus gegaan.

Twiddus

Wat is Twiddus eigenlijk? Twiddus is een kringloopwarenhuis waar je allerlei tweedehands artikelen kan kopen. Zoals meubelen, accessoires, fietsen, kleding, enz. Wij kopen er vooral kleding. Ze hebben een super grote collectie van kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, ook baby’s. De Twiddus waar wij naar toe gaan zit in Waalwijk. een klein stukje rijden bij ons vandaan.

twiddus

Shoppen

Als je Twiddus binnenkomt dan kom je eerst bij alle meubelen en alles wat met inrichting te maken heeft. Boven hebben ze de afdeling met onder andere kleding. En wij kwamen voor de afdeling kleding.

We gingen eerst bij de leren jassen kijken voor Marijn, maar er was niks wat Marijn leuk vond. Ik had ook nog wel zin om even te kijken of er niks voor mij zou zijn qua kleding en ook Marijn heeft nog gekeken of er wat voor hem was. Maar Marijn zag niks wat hij leuk vond om te kopen. Daarentegen heb ik nog wel een paar leuke kledingstukken gescoord.

Tijdens het kijken kwam ik erachter dat ze een actie hadden: 5 kledingstukken voor €10,-. Dacht: “leuk meegenomen als ik 5 dingen kan vinden.” De kleding is al best goedkoop. Je betaald voor een kledingstuk €2,50, €3,50 soms €4,50, maar meer niet. Met deze actie is het dan €2,- per kledingstuk, welke prijs het kledingstuk ook heeft.

Aankopen

Ik had 7 kledingstukken gevonden om te passen. Maar ik paste uiteindelijk niet alles en kwam op 5 kledingstukken uit.

Ik vond een heel mooi paars shirt met een mooie afbeelding erop. Ik hou van deze kleur paars.

Musthave: XL

 

Ik zag ik het rek iets met fel geel hangen en haalde dit leuke jurkje uit het rek. Toen ik het uit het rek haalde, was ik helemaal fan. Vind de print erg leuk. De afwisseling van felle kleuren en wat donkere kleuren als tegenhanger.

Zat geen label in.

Ook kwam ik dit leuke blauwe jurkje tegen. Ik vind de kleur blauw echt heel mooi en het patroontje vond ik ook erg leuk. Er stond, voor zover ik kon zien, geen label in. Meestal kijk ik wel naar het label van welk merk het kledingstuk is en naar de stof en hoe het kledingstuk qua kwaliteit eruit zit. Toen ik thuis kwam en het jurkje beter ging bekijken, zag ik dat het van de Zeeman kwam. Ik had het niet verwacht, omdat ik het qua kwaliteit er goed vond uitzien.

Zeeman: 42

Ik kwam ook onderstaand shirt tegen wat ik leuke kleuren vond hebben. Het contrast met de bloemen en de zwarte achtergrond vind ik echt super leuk. Ik heb dit shirt een beetje te  klein gekocht. Maar ik hoop snel wat af te vallen. Zodat ik het shirt snel kan dragen.

Als laatst vond ik ook nog een leuk shirt met mint en een gekleurde print. De kleuren zitten alleen aan de voorkant. De mouwen en de rug zijn in de mint kleur. Ik vind het mint en de kleuren leuk en goed met elkaar matchen. De print vind ik ook erg interessant.

John Cabot: L

 

Dit waren mijn aankopen bij Twiddus in september. Ik vind dat ik erg geslaagd ben. De volgende keer dat ik weer ga, zal het winterkleding zijn wat er te shoppen valt. Ben benieuwd wat ik dan weer tegen kom.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Koop je ook wel eens kleding in de kringloopwinkel?
Laat het weten in een reactie.

Uitgelichte afbeelding: Twiddus.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Kleding geshopt bij Twiddus

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Leuke kringloop vondsten - shoppen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] en de blog verhuizing, ben ik niet toegekomen en deze leuke vondsten te delen. Ik ben naar Twiddus geweest…
  2. Shoplog: Aankopen n.a.v. Black Friday ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Kleding geshopt bij Twiddus […]
  3. BestSecret bestelling - herenkleding ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Kleding geshopt bij Twiddus […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *