fbpx

Elisabeth’s avonturen week 5 – 2021

Elisabeth's avonturen week 5 2021

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

28 feb, 2021

Een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 5. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een best productieve week was het deze week. Ging bezig met mijn Speciale Kaarten webshop, volgde allerlei trainingen en keek weer een heel aantal video’s. Benieuwd naar mijn week? Kijk en lees dan snel verder!

Wandelen

Elke ochtend begonnen met een wandeling van minstens 20 minuten. Dit doe ik aan de hand van de Ommetje app van de hartstichting. Ik vind dat een leuke toevoeging en uitdaging om te wandelen. Elke keer als ik wandel of andere activiteiten doe, krijg ik er een badge of XP voor en dan eventueel hoger in de ranglijst kom. Ik merk altijd dat ik het erg goed doe op zulke motiverende punten. En daarnaast is het lekker om de dag te beginnen met een wandeling.


The backpacker van Sunfield Academie

Deze week ging de eerste maand van The Backpacker van start van de Sunfield Academie. De maand begonnen ze met een masterclass.

De masterclass ging over “Hoe kies je de juiste camera + lens?” Luuck Venema van CameraNu samen met Eliene van Sunfield academie vertelden over het kiezen van de juiste camera en lens. Wat ik eruit opmaakte was dat je beter voor een systeem camera kan kiezen in plaats van een spiegelreflexcamera. Dit is om allerlei redenen. Denk aan het gewicht, de toekomst etc.


Speciale kaarten webshop

Deze week ben ik intensief begonnen om de Speciale Kaarten webshop af te gaan krijgen in februari. Het werk thema van deze maand is dan ook Speciale Kaarten. Deze week heb ik best veel gedaan:

 • Foto’s gemaakt van de gemaakte kaarten, die ik al heb liggen.
 • Een deel van de foto’s bewerkt en de foto’s van de kaarten online gezet.
 • Documenten gemaakt zoals algemene voorwaarden, disclaimer, etc.
 • Een logo gemaakt.
Logo Speciale Kaarten.

Informatie verzamelen voor een eventuele opleiding

Ben al een hele tijd aan het nadenken om weer een studie of een cursus op te pakken in de gezondheidssector. En dan niet de standaard opleidingen, maar meer alternatief. Ook heb ik al wel een idee wat ik wil, maar heb daarvoor eerst informatie ingewonnen. Zoals welke stappen moet ik zetten en welke kosten zijn er allemaal aan verbonden. Ik ben wel heel wat wijzer geworden. Ook heb ik me ingeschreven voor een open dag ergens in maart.


Blog online

Er kwamen deze week onderstaande blogs online:

Voortuin make-over

Gekeken video’s

Deze week keek ik alleen veel video’s op YouTube. Deze kijk ik terwijl ik andere dingen doe, zoals opruimen, de was, puzzelen, etc. Verder keek ik samen met Marijn een serie en een film.

Serie

Samen met Marijn keek ik de Netflix serie: Pretend it’s a city. Het is een serie die een ode is aan Fran Lebowitz. We moesten er wel een beetje in komen, maar verder is het een aanrader om te kijken. Je krijgt via het verhaal van Fran een inkijkje in het leven van New York. Daarnaast krijg je ook een inkijkje in hoe een oudere vrouw de huidige maatschappij ziet.

Film

Verder keek ik samen met Marijn de film The dig. Dit vond ik echt een mooie film om te kijken. Ook zeker een aanrader. Deze film speelt zich af in de jaren 1939 vlak voor de 2e wereld oorlog uitbreekt. Daarnaast is de film ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En je raar het misschien wel of niet, maar het gaat over een archeologische opgraving.

YouTube video’s

Verder keek ik allerlei YouTube video’s over allerlei uiteenlopende onderwerpen:


Start met Marketing Madheads tool

Deze maand ben ik begonnen met de marketing tool van Markteing Madheads n.a.v. de Seo Challenge van hun. Ik ga kijken of ik met de Speciale Kaarten webshop er veel uit kan gaan halen.


Bakken

Deze week was ik helemaal in too het bakken. Ik had er heel erg zin in en heb verschillende dingen gebakken.

 • Bananenbrood gebakken
 • Brood gebakken in de broodbakmachine
 • Verschillende koekjes gebakken

Niet alles was even goed gelukt. Maar het bananenbrood en het brood waren heerlijk. Maar de koekjes vielen een beetje tegen helaas. Ik had er hoge verwachtingen van. Ik hoop er in de toekomst meer over te delen, want ik het het proces gefilmd.

koekjes bakken week 5 2021

Sneeuw

Aan het einde van de week begon het met sneeuwen. En niet zomaar een klein beetje zoals een paar weken eerder. Maar echt flink. En de weersverwachtingen zijn, dat het een heel koude week word met zelfs heel wat graden onder nul. We gaan het zien.


Training volgen

 • Ging bezig met Blue circle over het thema perfectionisme. Heb ook wat contact gehad over het uitwerken van de opdrachten.
 • Ik ging weer aan de slag met de cursus 7 dagen gelukkiger. Dit keer was de opdracht om alle successen tot nu toe op te schrijven. Successen die er voor mij uitsprongen waren: op jonge leeftijd al een huishouden kon runnen, leren omgaan met een ziekte die mijn toekomst heeft overhoop gegooid en vrede hebben met een andere toekomst.
 • Verschillende cursussen van Nowherdays afgemaakt en gevolgd. Deze gaan over het ondernemerschap en het opzetten van een bedrijf. Ik heb er gebruik van gemaakt voor mijn Speciale Kaarten webshop.
 • IMU+ masterclass van Tonny gevolgd over het onderwerp SEO.

Zo dit waren al mijn avonturen van week 5 – 2021. Een productieve week zoals ik al aangaf. Ben zelf heel tevreden over al mijn activiteiten zoals het bakken, de Speciale Kaarten webshop activiteiten en de gevolgde trainingen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 5 2021

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *