fbpx

Elisabeth’s avonturen week 52 – 2020

Elisabeth's avonturen week 52

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

4 jan, 2021

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 52. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Kerst, cursussen en gamen is waar deze week wel een beetje in teken van staan. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week begon ik weer op maandag met een sportsessie met mijn personal trainer. Deze kon lekker door gaan. Want alles is nu buiten. Deze dag regende het een beetje, maar daar liet ik me niet door tegenhouden.

Verder heb ik de rest van de week nog een paar challenges gedaan thuis van de sportschool. Maar ik blijf merken dat ik thuis sporten niet echt fijn vind. Ik ga het liefst naar de sportschool of naar buiten.


Kerst

Deze week draaide wel een beetje om Kerst. Ik weet niet hoe het bij jou zit. of jij dat herkent?! Er werd nog overlegd of en wanneer er met de families bij elkaar gaan komen. De conclusie was dat we wel naar Zeeland gingen op 2de Kerstdag. Verder 1ste Kerstdag alleen met Marijn zijn ouders eten.

Vorig jaar hadden we ook issues met Kerst. En helaas voelde ik dat het weer een zo gelijke situatie was, die alleen op een andere manier behandeld werd. Maar goed, het is zo en laat maar voor wat het is.

Ik leer daar wel van dat ik alles zelf moet creëren ook de gezelligheid, hoe ik me voel en wil voelen. Het moet niet afhankelijk zijn van andere mensen of situaties. Ik moet het echt zelf doen!


Advent kalender

De laatste dagen waren in gegaan. Om heel eerlijk te zijn, is het alles een beetje tegen gevallen. Van beide kanten helaas. Ik had er meer van verwacht qua connectie en interactie met mensen, de mensen hadden meer producten verwacht. Goed om dit te weten om dit als leerproces te zien. De vraag is natuurlijk of ik het volgend jaar weer ga doen. En ja het is echt de vraag.

Daarnaast ging ik ook nog verder met de gratis digitale advent kalenders.


Blogs online

Er kwamen deze week twee blogs online:

Is de SEO challenge van Marketing Madheads een aanrader_

Naar Hilversum

Op woensdag maakte ik nog een ritje naar Hilversum. Ik moest er wat ophalen. Deze keer luisterde ik naar muziek, want ik kende de weg niet helemaal. Omdat ik de navigatie op mijn telefoon gebruik, kan ik niet ook een podcast luisteren.


Klussen op zolder

Ik bestelde wat bij de Praxis spullen voor het klussen. Ik kan kiezen voor bezorgen thuis of ophalen bij een Praxis in de buurt. Ik koos voor de praxis in de buurt, omdat ik dan zeker wist dat ik het binnen zou hebben. Want de post is niet zo te vertrouwen. Maar ik had ook wel een beetje spijt van de keuze, omdat ik wel een half uur in de kou en regen moest wachten tot ik aan de beurt was om mijn producten in ontvangst te nemen. Er waren twee wachtende voor me. Ik dacht als je het online besteld, ligt het klaar en kan het zo meegegeven worden. Blijkbaar iet. Bij mij lag het wel al klaar, maar waren de aantallen niet compleet. Best wel een beetje slecht vind ik. Maar goed ik kon wel door met klussen.


Trainingen volgen

Sales Passie

Ik volgde een aantal trainingen van Sales Passie, nadat ik een cursus bij ze had gekocht. Deze cursus boden ze aan voor een klein prijsje, toen ze jarig waren.

Daarnaast hadden ze ook een trainingsweek via zoom. Deze miste ik steeds, maar kon ze wel gelukkig terugkijken.

Trainingen volgen van het HIN

Hypnose Instituut Nederland had ook een week van masterclasses. Deze keek ik ook meest van de tijd terug.


World of Warcraft spelen

Samen met Marijn ben ik weer begonnen om World of Warcraft te spelen. Dit speelde we vorig jaar ook. Maar we waren er mee gestopt. Nu had Marijn gratis de nieuwe uitbreiding gekregen en wilde hij het toch weer spelen en ik vind het ook leuk om te doen.


Nieuwe video op YouTube

Deze week kwam er weer geen video online. Ik moet er weer even tijd voor vinden om video’s te gaan bewerken en inplannen, zodat de video’s weer consequent online gaan komen. Want aan materiaal ligt het niet, want dat heb ik genoeg.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 52 – 2020. Een niet heel drukke week. Maar het overwegende thema is wel een beetje cursussen volgen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 52

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *