fbpx

Elisabeth’s avonturen week 53 – 2020

Elisabeth's avonturen week 53

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

9 jan, 2021

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. De laatste van 2020 en de eerste dagen van 2021. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 53. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een wisselende week tussen actief bezig zijn en niet helemaal fit voelen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week kon ik maandag weer sporten. Het was een week geleden, omdat personal training niet doorging vorige week vrijdag i.v.m. Kerst. Deze keer zat ik niet lekker in mijn vel en het sporten ging ook niet echt lekker. Ik was heel snel duizelig en raar in mijn hoofd. De trainer dacht eraan dat ik misschien last heb van mijn bloeddruk tijdens het sporten. Dit heeft hij al vaker aangedragen. Dus volgende week wil hij een bloeddrukmeter meenemen om te kijken of dat ook echt het probleem is.

Verder heb ik deze week helemaal niks aan sport gedaan. Na de sportsessie van maandag, ging het alleen maar achteruit met mijn energie. En ik had echt geen idee waardoor dit kwam on kon komen.


Eten bijhouden

Omdat mijn gewicht steeds weer een heel klein beetje aankomt, gaf de trainer aan om mijn eten bij te houden, door foto’s te maken en deze door de sturen. Ik heb geen idee wat zijn gedachten erbij zijn. maar zelf vind ik dat ik niet ongezond eet. Het zou hem dan moeten zitten in dat het misschien iets te veel is. Maar dat kan ik me niet zo goed voorstellen.

Zeker omdat ik niet meer heel de dag eet. Ik eet nu vaak tussen 12.30 en 20.00. Verder eet ik helemaal niks meer. Wat ook wel intermittent fasting genoemd word.

eten bijhouden week 53

Oud en nieuw

Ja deze week was het de jaarwisseling. Het werd 2021. Wij hebben er niet zo veel mee gedaan. Wel kwamen m’n schoonouders eten en hebben we een film gekeken. We keken Le man 66 – Ferrari vs Ford.

Ik heb dit jaar niet eens oliebollen, appelbeignets of appelbeignets gebakken. Aan de ene kant vond ik het wel jammer, maar aan de andere kant is het voor mijn gezondheid beter om niet in de verleiding te komen om ze te eten.


Blogs online

Deze week kwam de volgende blog online:

terugblik op 2020

Het was alleen deze blog, omdat ik geen zin had om een wekelijkse avonturen blog te schrijven. En als ik er aan werkte, werd ik heel snel moe en lukte het niet om hem af te krijgen voor het moment dat ik in gedachten had.


Gamen

We besteden deze week regelmatig tijd aan World of Warcraft. Ik vind het een leuke en interessante game om te spelen en Marijn vind het ook leuk om te spelen.

Marijn heeft een paar maaden terug een VR-set gekocht en daar heeft hij deze week ook veel gebruik van gemaakt. Het is soms echt raar om te zien hoe dat allemaal gaat. Welke bewegingen nodig zijn om een spel te spelen.

Marijn gamend met VR-set

Marijn helpen

Marijn had nog wat zaken te doen op zijn werk wat alleen tijdens de vakantie gedaan kon worden. En hij had gevraagd of ik hem ermee wilde helpen. Want hij kon het ook niet alleen. Dus samen hebben we een dag bezig geweest met allerlei zaken op zijn werk.


Klussen op zolder

Deze week zijn we gestart met het verven van de zolder. Wat een werk is dat zeg. Het is voorlopig nog niet klaar. En ik moet eerlijk zeggen dat ik (nog) niet helemaal tevreden ben. Maar goed kijk zelf maar.

verven op zolder week 53

Zo dit waren al mijn avonturen van week 53 – 2020. Deze week ben ik actief en minder actief geweest. We hebben we geklust op zolder, heb 1 dag gesport en hielp Marijn op zijn werk. Maar verder was het een redelijk rustige week qua activiteiten. Daarnaast voelde ik me dus niet helemaal top. Hopelijk gaat het volgende week een stuk beter!

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 53

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *