fbpx

Elisabeth’s avonturen week 51 – 2020

Elisabeth's avonturen week 51

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

25 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 51. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een onverwachts best rustige week. En ging me weer steeds een beetje fitter en energieker voelen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Maandag had ik het sporten afgezegd. Ik voelde me echt heel slecht. Ik baalde er wel echt van, zeker ook omdat het steeds een beetje verder bergafwaarts voel gaan.

week 51

Zoals ik vorige week aangaf, dacht ik dat het te maken zou kunnen hebben met niet innemen van bepaalde vitamines. Ik bestelde daarom o.a. Vit. B12 en Vit. D & K bij Vitakruid. Deze bestelling was woensdag binnen en merkte die dag al dat ik me beter voelde dan de dagen ervoor.

Vrijdag heb ik, ondanks het sluiten van de sportschool, lekker buiten personal training gehad. Verder heb ik tussendoor ook wat oefeningen gedaan met de challenge van de sportschool.

Al met al ben ik best tevreden over deze week qua sporten. Beter dan de weken hiervoor.


Naar zeeland

Ook deze week heb ik weer een bezoekje gebracht. Deze week hebben we lekker een wandeling gemaakt en hebben we een rondje winkels gemaakt. Want mijn moeder wilde heel graag een aantal boodschappen doen en eens even de deur uit.

Deze keer luisterde ik in de auto maar podcasts van Oersterk. Check ook Vitaily


Advent kalender

Ook deze week was ik weer druk in de weer met mijn eigen advent kalender, maar ook de advent kalenders die ik zelf openmaak. Welke ik allemaal openmaak, vind je in dit artikel. Want dat deelde ik twee weken terug.

Deze week was ik het meest enthousiast over de advent kalender van MailBlue. Ik kreeg allerlei leuke en bruikbare tips en zaten zelfs templates bij, die ik goed kon gebruiken.

Benieuwd naar mijn mails? Schrijf je dan hieronder gratis in:


Blogs online

Er kwamen deze week meerdere blogs online, alleen maar Elisabeth’s avonturen:

Elisabeth's avonturen week 50

Onverwachts rustige week

Deze week kregen we allemaal te maken met een tweede golf van aangescherpte en strengere maatregelen. Deze hadden helaas ook invloed op mij. Mijn oppaswerk kwam plotseling een paar dagen eerder te stoppen dit jaar. En gaat volgend jaar pas weer eind januari van start. Wat betekend dat ik een maand geen vaste inkomsten heb van het oppassen.

Maar aan de andere kant heb ik dan nu meer tijd voor andere activiteiten, die ik allemaal wil en wilde doen. Ik heb bijvoorbeeld eindelijk de aangifte van 2019 naar de boekhouder gestuurd. Aan de heel late kant, maar moest nog een aantal facturen inscannen en controleren. Daar nam ik steeds geen tijd voor.

week 51

Verschillende verkopen via Marktplaats

Deze week verkocht ik weer heel wat verschillende items via Marktplaats. Elke keer als ik wat verkoop, word ik er super blij van. Ik ben er vanaf en ik maak een ander er weer blij mee.

Wel ben ik zelf een eigen website aan het opzetten om alle producten waar ik vanaf wil op ga zetten. Dit zijn boeken, DVD’s, Tupperware producten, etc.


Klussen op zolder

Zaterdag hebben Marijn en ik de tijd genomen om weer een stukje verder te gaan met het klussen. Dit keer alles spijkeren en afplakken ter voorbereiding van het verven. Daarnaast heb ik een aantal randen een gaatje opgevuld ook ter voorbereiding van het schilderen. Dat spul was al snel op, waardoor we niet meer verder kunnen. Dus op naar het moment dat het opvul materiaal weer op voorraad is.


Kerstkaarten geschreven

Elk jaar verstuur ik kerstkaarten. En dit jaar heb ik het weer lekker uitgesteld. Mijn advent kalender klanten had ik een paar weken terug al geadviseerd om de kaarten op de post te doen. En zelf heb ik het niet gedaan. Beetje dom. Maar goed ze gaan nog voor de Kerst op de post.

gekochte kaarten

Seo challenge

Ik volg de 10 dagen SEO challenge van Marketing madheads. Ik was heel benieuwd wat ze me nog bij konden leren. En omdat het gratis was, dacht ik waarom ook niet. En deze week ging die wee verder!

Deze week ging het de informatie verder over alle onderwerpen, die nog niet aan bod waren gekomen wat nog met SEO te maken had. En daarnaast kon ik ook aan de slag met hun platform en alles wat ze uitlegden toe te passen op mijn website.

Ik merk wel echt dat ik verdieping krijg wat ik nog niet geleerd had van o.a. de IMU en de Affiliate marketing Revolutie.


Hypnose cursus van het HIN

Ik kreeg een aanbieding om de zelfhypnose cursus van het Hypnose Instituut Nederland te volgen voor een idioot klein bedrag. Het is een online cursus met allerlei handvaten en masterclasses, voorbeelden en informatie om hypnose op jezelf te kunnen toepassen. Daarnaast kreeg ik een 5 tal masterclasses, die een week beschikbaar waren met allerlei interessante onderwerpen. Zoals welke suggesties je allemaal kan gebruiken en NLP technieken. Ik vond en vind het super interessant om me erin te verdiepen en zelf mee aan de slag te gaan.


Instagram berichten

Deze week deelde ik alleen maar Instagram story’s. Posts maakte ik niet, omdat ik er geen zin in had en geen tijd voor nam. Ik merk wel echt ik dit met vlagen gaat.


Werken aan Speciale Kaarten

Deze week had ik tijd en ruimte om weer aan de slag te gaan met de Speciale Kaarten webshop. Ik maakte de documentatie, zoals algemene voorwaarden en privacy verklaring. Heel droge kost, maar wel belangrijk om gedaan te hebben.


Nieuwe video op YouTube

Deze week kwam er weer geen video online. Ik moet er weer even tijd voor vinden om video’s te gaan bewerken en inplannen, zodat de video’s weer consequent online gaan komen. Want aan materiaal ligt het niet, want dat heb ik genoeg.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 51 – 2020. Een wat rustiger week met niet al te veel activiteiten. Maar al met al ook wel een productieve week. Vooral ook omdat ik weer aan de slag gegaan met met mijn webshop.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 51

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *