fbpx

Wil jij met Kerst lekker in je vel zitten? Dan heb ik iets unieks voor je! – The healthy advent kalender

Wil jij met Kerst lekker in je vel zitten_ Dan heb ik iets unieks voor je! - The healthy advent kalender

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

3 nov, 2020

Ondanks alle narigheid, gezondheidsissues die er nu speelt in de wereld, ondanks c… Heb ik iets leuks bedacht in samenwerking met een aantal andere ondernemers. Dus wil jij kennismaken met nieuw producten & diensten rondom het thema: “gezondheid”? Lees dan snel verder! Want ik heb allerlei leuk nieuws in petto.

Kerst staat voor de deur

Is het al bijna Kerst

Ja nog 1 maand en dan is het al december. Kerst komt steeds dichterbij. Ik merk dat zeker want ik heb een product gelanceerd dat helemaal in teken van toeleven naar Kerst staat. Naast Kerst is healthy/gezondheid ook een thema.

Want in deze nare tijd waar onze gezondheid erg uitgelicht wordt, vind ik het belangrijk om een positief tegengeluid te geven. Daarom heb ik The healthy advent kalender bedacht en samen met een aantal andere ondernemers samengesteld.

Naast dat je het jezelf cadeau kan doen, kan je ook je geliefde (moeder, (schoon)zus, vriendin, buurvrouw, etc.) deze healthy advent kalender cadeau doen. Nu we elkaar niet fysiek kunnen zien of fysiek bij elkaar kunnen zijn, is dit cadeau toch leuk om samen te doen. Elke dag wordt je dan aan elkaar herinnert en weet je van elkaar dat je aan elkaar denkt.


Healthy verrassingen

Bij een advent kalender denk je misschien aan een doos of iets met kleine vakjes. Maar ik kan je vertellen dat het geen kleine vakjes zijn, maar echt cadeautjes. Ingepakt en wel. Elke dag is gevuld met een ander product, kortingscode, tips, etc.

Allemaal in het thema gezondheid. Niet alleen fysieke gezondheid maar ook mentale gezondheid. En alle dingen die raakvlakken hebben met gezondheid.

Dit is nog niet alles. Elke dag ga je ook een mail in je inbox krijgen met meer informatie over het cadeautje van de desbetreffende dag. Hierin zijn er twee opties beschikbaar.

  1. Je krijgt alleen de hoognodige informatie
  2. Je krijgt alle informatie en dit is op een bijzondere, persoonlijke manier + je krijgt er een community bij.

Ja je leest het goed, 2 opties. Want ik heb een budget en een premium variant. Dit om iedereen de kans te geven om mee te kunnen doen. Om jezelf dit prachtige cadeau te geven.

groenten en fruit

De verschillen

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wat dan het verschil is tussen beide advent kalenders. Dan kan je op deze pagina vinden. Maar kan ik je kort ook hieronder uitleggen.

The premium healthy advent kalender

Deze kalender bevat alle producten die beschikbaar gesteld zijn voor deze advent kalender. Daarnaast ontvang je exclusief toegang tot de bijbehorende Facebook community. En je ontvangt elke dag een extra verrassing in je mailbox.

The budget healthy advent kalender

Deze kalender bevat ook alle producten, maar hebben vaak een kleinere waarde dan de producten uit de premium kalender. Daarnaast krijg je geen toegang tot de Facebook community en ontvang je niet de extra verrassing in je mailbox.

Heb jij niet het budget voor de premium variant, maar wil jij deze advent kalender niet missen? Ik heb aan je gedacht, want I feel you! Ik vind advent kalenders vaak ook te duur om aan te schaffen. De waarde van deze advent kalender is ook echt veel hoger dan je ervoor betaald.

advent kalender voorbeeld
Afbeelding van canva.com

Maar lees dit artikel nog even verder, want ik heb straks nog een kleine verrassing en kans voor je om toch de advent kalender in je bezit te krijgen als je deze budget variant toch niet kan opbengen.

Er gaat van elke advent kalender een klein bedrag naar de Lyme vereniging. Maar voor de budget is dat een kleiner bedrag dan voor de premium kalender. Ik wilde sowieso een kleine opbrengst naar een goed doel gaan. Heb nog getwijfeld welke. Ik vertel een stukje verder waarom ik voor dit doel gekozen heb.


Ondernemers die meewerken

Een hele korte introductie van de ondernemers, die meewerken aan deze healthy advent kalender. Allemaal hebben ze iets leuks en/of unieks toegevoegd aan de advent kalender. Special voor jou!


Waarom dit goede doel?

Ik heb voor de Lyme vereniging gekozen als goed doel, omdat ik zelf de ziekte van Lyme heb “gehad”. Ja tussen aanhalingstekens. Want ik ben een heel eind opgeknapt, maar hou een slag om de arm. 5 jaar terug dacht ik ook dat ik weer beter was, maar kreeg ik kort daarna een terugval.

Ik wil heel graag de Lyme vereniging steunen om de kennis over de ziekte te vergroten in Nederland. Maar ook de strijd die ze aangaan om de ziekte te kunnen bestrijden zonder al te hoge kosten. Want nu worden de hele duren behandelingen niet of nauwelijks vergoed. Er zijn heel veel mensen die niet het geld hebben om een behandeling te betalen. Sommige overlijden ook veel te vroeg omdat ze geen hulp hebben kunnen betalen of krijgen.

Waar Lyme in stilte je leven verwoest
In dit artikel vind je meer informatie over deze nare ziekte en de gevolgen ervan.

Winactie

Ik wil echt iedereen de kans geven om The healthy advent kalender in het bezit te krijgen. Want hij is echt geweldig. Ook al vind ik niet dan met betaald voor de waarde van de inhoud. Maar toch wil ik nog iets speciaals doen en dat is een winactie.

Je kan een premium healthy advent kalender winnen.

Wat moet je daarvoor doen?
Schrijf je in via onderstaande knop!

Wil je een extra win kans? Dat kan:

  • Deel dit bericht op social media – Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin.
  • Deel de post, die op Instagram staat in je story’s of via een DM.
  • Gebruik de hashtag #thehealthyadventkalender2020.

Video

Hieronder een kleine video met een samenvatting van dit artikel. Met een lekker kersttune eronder.


Ik moet echt eerlijk bekennen dat ik dit super spannend vind om te delen. Zeker omdat het een project is waarin ik al mijn ziel en zaligheid heb gestopt. Waar ik zelf super enthousiast over ben. Maar het onzekere is of jij er ook enthousiast van wordt. Natuurlijk hoop ik dat wel, maar ik weet dat niet natuurlijk.

Daarom zou ik het super vinden als je alleen mijn de pagina bezoekt, waar alle informatie staat over The healthy advent kalender. En als je doorklikt naar de volgende pagina, vind je de ontbrekende informatie, die niet staat op de eerste pagina.

Via onderstaande knop kom je op de eerste pagina.


Heb jij iets met advent kalenders? Laat het me weten in een reactie!
Of had je er al een aangeschaft. Welke heb je dan gekozen?
Ik ben benieuwd 🙂

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Wil jij met Kerst lekker in je vel zitten_ Dan heb ik iets unieks voor je! - The healthy advent kalender

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *