fbpx

Elisabeth’s avonturen week 44 – 2020

Elisabeth's avonturen week 44

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

6 nov, 2020

Ja, artikel nummer 6 in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 44. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze afgelopen week. Deze week weer een drukke week met allerlei bezigheden. Deze week is best wel spannend voor me geweest omdat mijn secret project eindelijk life ging. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week begon ik weer lekker met een personal training van mijn trainer Michel bij Medifit.

Het lastige was dat ik erg veel last van mijn linker knie had. Ik kan niet echt de vinger leggen op deze klacht, maar het lijkt een auto-immuun reactie te zijn op eten wat ik gegeten heb. Verder was ik niet heel blij met mijn gewicht, want ik was weer een beetje aangekomen.

Dus ik had even een gesprek met Michel over deze frustratie. Hij gaf wel aan dat als ik gezond eet en beweeg ik minder waarde moet hechten aan mijn gewicht en mijn BMI. Want hij gaf als voorbeeld dat bodybuilders ook een hoger BMI hebben, dan “gezond” zou zijn.

Niet dat ik een bodybuilder ben. Maar mijn gewicht is niet meer representabel voor mijn leefstijl. Dus dat ik er echt niet te veel waarde aan moet hechten. Dus dat ga ik proberen en mij weer meer focussen op sporten en groeien in de sportsctiviteiten.

in de sportschool week 44

Naar zeeland

Ook deze week ging ik weer naar Zeeland toe om mijn moeder te helpen. Maar daarnaast hadden Phara en Dana een plukafspraak. Dus ik ging die dag lekker vroeg weg en was ook vroeg in Zeeland.

Nadat we de hondedames hadden weggebracht, zijn we weer naar “huis” gereden om opruiming te houden. Mijn moeder is druk bezig om spullen opruimen en daar help ik haar bij.

2 moeie hondenzusjes na het plukken

Onderweg in de auto luister in de laatste tijd altijd podcast. Ik vind dat heerlijk. Dan steek ik ondertussen nog wat en en is het niet meer echt verloren tijd om zo’n stuk in de auto te rijden. Deze week luisterde ik zo’n 6 podcast van de IMU.


Toewerken en lanceren van het secret project

Nadat ik de lancering van mijn project een paar dagen heb uitgesteld. Want ik wilde eigenlijk aan het begin van deze week de lancering doen. Op maandag of dinsdag. Maar mijn dagen waren die dagen zo vol, dat ik er echt niet aan toe kwam. Daarna heb ik heel de woensdag en donderdag gewerkt om de lancering voor te bereiden en het project live te kunnen zetten.

En ja uiteindelijk heb ik vrijdag The healthy advent kalender live gezet. Want ja ik heb samen met andere ondernemers een advent kalender samen gesteld. Helemaal in het teken van het thema: “gezondheid”.


The healthy advent kalender promoten

Daarna begon het lastigste gedeelte van The healthy advent kalender. Dat is het promoten van de advent kalender. Dit is iets waar ik redelijk onzeker over ben. Doe ik het wel goed? Gebruik ik wel de juiste woorden/teksten? Vinden mensen het niet raar? Ga ik niet te veel spammen? En meer van deze gedachten spoken door mijn hoofd.

Maar ik laat de gedachten me niet tegenhouden. Ik ben begonnen om op Instagram te delen over de advent kalender. Daarna ben ik een mail gaan opstellen en heb ik mijn mailingslijst gemaild. Verder heb ik alle WhatsApp contacten een berichtje gestuurd.

Het leuke was dat ik de eerste 2 dagen al een aantal advent kalenders verkocht heb. Een paar enthousiastelingen. Super blij was ik ermee. Maar nu start de moeilijke periode en dat is de volgende 45 advent kalenders nog verkocht krijgen.

Ben je heel benieuwd geworden naar de advent kalender? Klik dan op onderstaande knop en dat kom je op de pagina met een uitgebreide uitleg over de advent kalender.


Privé zaken regelen

Privé waren er heel wat kwesties die ik moest regelen. Lastige kwesties ook. Ik kan hier niks over delen, want die zijn echt privé.

Maar ik ben ook druk bezig geweest met het online zetten van spullen die ik wil verkopen/van af wil. Denk aan boeken, DVD, kleding. Ik heb van alles op Marktplaats en Bol.com gezet. Klik op de links om te kijken of er iets voor je bij zit.


Bij een tennissende Marijn kijken

Marijn had weer een aantal dagen tennis geregeld met mensen waar hij regelmatig mee tennist. Een van de dagen was ik Phara aan het uitlaten en ben toen gelijk doorgelopen naar het tennisterrein. Ze waren al aan het einde van de sessie, dus kon net de laatste momenten nog meepakken.

Phara is altijd heel enthousiast als ze Marijn weer ziet of zelf al hoort. Dan rent ze naar hem toe, zo snel ze kan als ze aan de lijn zit. Ik geniet elke dag zo van haar enthousiasme.

kijken bij de tennis week 44

Ingestapt bij Wil & Tien Unlimited

Ik vol al een aantal jaar het lieve YouTube, blog, influence, vriendinnen duo Wil & Tien. Ze heten eigenlijk Willemijn en Martine en wonen beiden in Groningen. Het zijn zulke fijne mensen om te volgen. Ik merk dat ik heel erg kan levellen met deze dames. Ze houden zich bezig met dezelfde onderwerpen als waar ik geïnteresseerd in ben. Maar ook hun vriendschap vind ik zo mooi om te zien, dat ik daar alleen al blij van kan worden.

Nu hebben ze afgelopen week Wil & Tien Unlimited gelanceerd. Dit is een platform dat ze gecreëerd hebben om de connectie met hen nog beter en aanweziger te maken. Het is een betaald lidmaatschap, waarbij je uit verschillende opties kan kiezen. Verder wordt er elke dag leuke, inspirerende content geplaatst en je hebt echt wel het gevoel van een strakkere connectie met deze dames en met de andere dames, die zich ook aangesloten hebben.

Ze hebben om het overzichtelijk te maken, maar een bepaald aantal plekken beschikbaar. Wat ik ook echt mooi vind, want dat heb je nog de connectie. Anders verdwijn je wel heel erg in de grote massa.


Marijn was jarig

Deze week was Marijn ook jarig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer toegeleefd heb naar mijn eigen verjaardag, dan naar die van Marijn. Maar hij heeft een leuke dag gehad, gaf hij aan.

’s Avonds heb ik het gezellig gemaakt met het eten en Marijn bestelde eten van zijn favoriete tent.

De dag voor de verjaardag van Marijn heb ik ook nog 2 cakes gebakken. Ene was op rekwest de andere was een test. Marijn kreeg op zijn werk allerlei complimenten voor de lekkere en mooie cakes. Nou die opmerkingen kan ik in mijn zak steken. 🙂

gebakken cakes week 44

Gewonnen boek kwam binnen

Ik vertelde vorige week dat ik een boek gewonnen had. Nou deze week viel het boek op de mat. En ik kan hem dus nu gaan lezen. En ja dit moet ik echt gaan doen, omdat ik het lastig vind om aan 1 stuk door te lezen en de concentratie erbij te kunnen houden. Maar verder ben ik heel blij en past ook goed bij de advent kalender lancering. Want ik wil voor de premium versie iets extra’s doen op Facebook.


Genoot van de herfst

Samen met Marijn en Phara hebben we een paar heerlijke wandelingen gemaakt. In de omgeving. De ene keer met wat regen de andere keer lekker met een zonnetje.

We spotten verschillende paddenstoelen. En al die verschillende kleuren bladeren. Ik heb er echt van genoten. Dat kan je wel zien denk ik. 🙂

genieten van de herfst wandelen week 44

Geholpen met fixen 3D printer

Marijn heeft al een aantal jaar een 3D printer. Hij heeft al met veel plezier allerlei leuke printjes gemaakt. En ook allerlei verschillende mensen blij gemaakt met bijzondere ontwerpen.

Toen ik de webshop nog had, verstuurde ik als extra cadeautje, een leuk klein 3D printje. Maar er was rond de tijd dat ik moest stoppen met de webshop, had de 3D printer ook wat problemen. De printjes waren allemaal niet meer mooi.

We hebben de printer even gelaten voor wat het was. Maar ik heb als idee om een 3D printje in de advent kalender te stoppen. Maar ik weet niet of dit gaat lukken, omdat hij dus nog steeds kapot is.

We weten gelukkig wel wat het probleem is. Nu moet het alleen nog opgelost te worden. Maar dit is altijd even wachten, want een expert moet er naar kijken. Dus spannend allemaal. Maar ik/ we zijn blij dat we nu weten wat het probleem is en dat we die kunnen gaan oplossen.


Video’s opgenomen

Ik nam een aantal video’s op rondom de healthy advent kalender. Daarnaast nam ik ook een shoplog op.

Ik moet eerlijk zeggen dat het opnemen van video’s voor mij niet meer echt een probleem is. Maar de volgende stap. Het bewerken van de video’s vind ik best een dingentje. Ik zou dit minder een ding willen laten zijn. Want als ik bezig ben vind ik het toch wel leuk. Zeker als de video het resultaat is wat ik in gedachten had.

Maar stay tuned voor alle video’s die nog online gaan komen in de toekomst, want ik heb tonnen met ideeën.


Weer begonnen om meer thee te drinken

Het is weer wat kouder aan het worden. En dan krijg ik weer zin in warme dranken. Ik kies ervoor om dan lekker thee te drinken. Ik drink graag Zonnatura thee. Maar ook verse thee met speciale varianties en smaken zijn favoriet. Ik drink niet zo veel koffie, wat ik wel zou kunnen doen. Maar het trekt me de laatste tijd niet zo.

Wat ben jij? Een theedrinken of een koffiedrinker of beide? Deel het met me in een reactie hieronder aan het artikel.


Speelde voor kapper

Eens in de zoveel tijd is het nodig dat Marijns haar geknipt moet worden. En ik ben dan zijn kapper. We hebben een tondeuse in huis. Marijn werd vroeger altijd door een van zijn ouders geknipt en mijn ouders knipten de jongens ook altijd zelf. Naar de kapper gaan is dus ook niet echt een ding bij ons. Zelf ga ik ook maar 1x per jaar.

Maar kijk hier is het resultaat.

kapperskills resultaat

Op Instagram kreeg in de reactie, dat ik wel kapper kan worden. :O

Nieuwe video op YouTube

Ja deze week kwam er eindelijk weer een video online. Niet op donderdag zoals ik bedacht had 2 maanden terug, maar ik moet er aan denk dat ik niet alles kan en het niet perfect hoeft. Dus probeer me dat voor te houden. Hieronder kan je de video terugkijken.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 44 – 2020. Weer een heel diverse week deze afgelopen week. Ik heb over allerlei dingen verteld, die ik gedaan en beleeft heb. Zoals het lanceren van The healthy advent kalender, het instappen bij Wil & Tien Unlimited, het opnemen van video’s. En ik deelde een super podcast tip, al zeg ik het zelf.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 44

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *