fbpx

What’s in my bag – 2020

What's in my bag - 2020

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

18 sep, 2020

Op YouTube zette ik gisteren de “What’s in my bag” video. 2 jaar terug liet ik het ook al zien, alleen toen was het alleen een artikel met foto’s. Nu is het dus met video en een beetje een andere inhoud van de tas. Kijk je mee?

Challenge accepted

Ik zag op Instagram dat KellyCaresse een IGTV deel over de inhoud van haar tas. Ze daagde alle kijkers uit om ook een video van hun tas te maken en die te delen. Ik vond het een leuke challenge om aan te gaan. Dus ik zette de camera aan van mijn telefoon en ben gaan filmen.

In de eerste instantie ging het niet helemaal goed, want de video stopte er ineens mee. Maar daarna ging het gewoon helemaal goed, al vind ik het zelf. Ik plaatste dus eerst de video op Instagram. Dit ging niet helemaal goed. Maar oefening baart kunst toch?


Video


Alles wat in de video voorkomt


Zo dit was de “what’s in my bag” video inclusief uitgeschreven items, die er in mijn tas zitten. Ik hoop dat je het een leuk artikel vond. Als jij ook mee doet aan de challenge, laat het me dan weten. Ik ben heel benieuwd wat er in jouw tas zit.

In de toekomst komen er meer artikelen met een video online. Als je ze als eerste wilt kijken, abonneer dan op mijn YouTube kanaal of schrijf je in voor de laatste nieuwtjes mail. Dat zou ik echt super tof vinden.


Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

2 Reacties

  1. Caroline

    Altijd zo grappig om te zien dat mensen de behoefte hebben om zulke details te willen delen. Zelf heb ik dat niet zo. Wat in mijn tas zit houd ik liever voor mijzelf.

    Reply
  2. Ikeetplantjes

    Leuk om te zien! Sommige vrouwen kunnen zo veel dingen meeslepen de hele dag (ik ben er ook zo een)

    Reply

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *