fbpx

Winactie op Instagram – tot 30 september 2020

Winactie op Instagram

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

27 sep, 2020

Ik heb sinds 14 september een winactie lopen op Instagram. Als je mijn website al vanaf het begin volgt, dan weet je dat dit mijn derde winactie is. De eerste was een Tupperware setje, de tweede een tegoedbon in de webshop. En nu… iets totaal anders. Ik weet zeker dat jij dit ook zou willen winnen! Benieuwd wat er te winnen valt op Instagram? Lees dan gerust even verder!

Waarom een winactie?

Begin september deed ik samen met Marijn de Pepernoten smaaktest van nieuwe smaken van Van Delft De Pepernotenfabriek. Je heb misschien de video wel gezien op YouTube of mijn artikel waarin de video staat.

Nu is het zo dat ik vanwege mijn gezondheid o.a. geen suiker en tarwe moet eten. Want als ik dat wel doe, dan word ik vermoeider en minder fit, dan ik wil zijn. Dus de pepernoten kan ik zelf niet opeten. Voor Marijn is het ook nog al wat om ze allemaal op te moeten eten. En ik weet dat veel mensen de pepernoten erg lekker vinden, maar er zelf het geld niet aan uit willen geven.

Dus ik dacht: “waarom geef ik de pepernoten niet weg?”. Dan maak ik er andere mensen blij en word ik ook weer blij dat ik andere mensen blij gemaakt hebt. Een win-win situatie. En zo gedacht en gezegd, zo gedaan. Ik maakte een paar leuke foto’s en zette die, samen met een bericht op Instagram.


Wat valt er te winnen?

Zoals je hierboven al las, geef ik pepernoten van Van Delft De Pepernotenfabriek weg. Maar welke geef ik dan weg?

Ik geef 2 setjes van 2 zakken pepernoten weg. Ik heb verschillende smaken: Gin tonic, orange pure chocolade, pure chocolade coconut, Jäger chef, zure mat & liquor mirabilis. Dit zijn meest ook de nieuwe smaken van Van Delft De Pepernotenfabriek. Wat we van de smaken vonden, kan je in dit artikel lezen.


Hoe kan je meedoen?

Hoe je kans kan maken op 2 zakken pepernoten, staat in het Instagram bericht wat je hierboven ziet. Maar zal de stappen hier ook nog even kort op een rijtje zetten:

  • Ga naar Instagram en zoek bovenstaande foto op – of klik op bovenstaand bericht. (Je kan echt alleen via Instagram meedoen)
  • Ga mij op Instagram volgen.
  • Like bovenstaande foto, door op het hartje te klikken.
  • Sla de foto op door recht op het bannersymbool te klikken.
  • Vertel in een reactie onder deze foto waarom je meedoet en welke smaak je wel eens zou willen proberen.
  • Tag 2 Instagram vrienden/buddy’s/familieleden/etc. die van deze winactie op de hoogte moet zijn bij de reactie die je plaatst.

Voor extra kans om te winnen:

  • Deel de foto in je Instagram Story’s. Tag mij @elisabethsfavorieten ook in de story, anders kan ik niet zien dat je het bericht gedeeld hebt.
  • Gebruik daarbij de hashtag #winactieelisabethsfavorieten. Zo kan ik het gedeelde bericht ook volgen.

Let op!

De winactie loopt nog tot 30 september 2020. Om 20.00 ga ik de winnaars bekend maken.

Hoe tof is deze winactie? Ik vind het zelf heel leuk. Als ik geen problemen had met suiker en tarwe en iemand anders had deze winactie lopen, dan deed ik zeker mee. Dus als je nog mee wilt doen! Dan is dit je kans! Heel veel succes en duimen dat jij een van de 2 winnaars bent!


Ik vind het super tof als je onder dit bericht achterlaat wat je van deze winactie vindt en of ik vaker een winactie moet doen en wat je dan zou willen winnen!

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Winactie op Instagram

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *