fbpx

Elisabeth’s avonturen week 49 – 2020

Elisabeth's avonturen week 49

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

14 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 49. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een week waarin ik druk bezig was met de healthy advent kalender. Want deze week ging hij eindelijk van start. Daarnaast heb ik ook meerdere momenten genomen voor ontspanning. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week sportte ik alleen op maandag. Ik ging gewoon goed van start. Maar merkte dat ik niet helemaal fit ben.

Vrijdag ben ik ook op de fiets naar de sportschool gegaan. Maar ik kreeg een gesprek met de trainer en zijn toen gaan wandelen. Dus wel wat beweging gedaan, maar niet helemaal wat ik zelf in de planning had. Maar wel goed dat ik de ruimte kreeg om mijn verhaal te doen.


Naar zeeland

Ja ook deze week ging ik naar Zeeland. Ik wil het echt elke week proberen om erin te houden. Deze keer hielp ik mijn moeder met het schillen van appel voor de appelmoes.

appels schillen en snijden week 49

Deze keer luisterde ik in de auto maar podcasts van Simone Levie.


Advent kalender gaat van start

1 december was de dag dat The healthy advent kalender van start. Er was wel een klein probleempje. De post had de meeste advent kalenders nog niet bezorgd. Uit eindelijk kregen alle klanten de advent kalender op 2 december binnen. Dus niet een heel vloeiende start, zoals ik had bedacht. Maar goed ik had er geen controle over helaas.

Ik ben bijna elke dag bezig met de advent kalender. Maak video’s, schrijf begeleidende e-mails, maak Facebookposts voor de community.

instagram bericht facebook community

Blogs online

Er kwam deze week één blog online. Ik liep wat achter met deze rubriek. Dus ging ik aan de slag om deze bij te werken. Ik vind het wel leuk om het bij te houden. Dus vandaar. Als je hem nog niet gelezen hebt, dan kan dat als nog.

Elisabeth's avonturen week 46

Wandeling in Drunense duinen

Deze week heb ik twee keer een wandeling in de Drunense duinen gemaakt. Allebei de keren op een andere plek. Maar ik heb er van genoten. Er was tijdens een van de wandelingen koeien die los liepen. Ze liepen precies waar wij door het hek uit het gebied konden komen. Ik heb ze met wat aanwijzingen, pratend, aan de kant gekregen. 🙂

wandelen week 49

Schoonmaken

Ik moest snel schoonmaken. Wat best een klus was, want er zat buiten op een reling plakband vast geplakt en dat was nog al een karwei om deze eraf te krijgen. Denk dat ik in totaal wel 2 uur bezig geweest ben. Maar toen ik klaar was, voelde dat wel heel erg goed.


Ontspanning

Ik deed meerdere dingen om te kunnen ontspannen deze week:

  • Het lezen van een boek van de serie: “De zeven zussen“. IK ben nu bezig in deel 4 parel genaamd.
  • Het in huis halen van een bos bloemen. Ik geniet daar altijd van.
  • Wandelen.

Bezoekje tandarts

Ja ik, moest weer een bezoekje aan de tandarts brengen. Want ik kreeg, ondanks de antibiotica, weer ergere klachten. De tandarts wilde me toch weer zien. Dit keer heeft hij de medicatie, die in de kies zat, eruit gehaald.

Ik ging wat googlen naar het medicament. Want het heet calcicur, wat alleen calcium hydroxide zou zijn. Wat het ook echt is. Maar na een paar minuten kwam ik tegen dat dit medicament zeker een reactie kan veroorzaken en dat het een beetje een achterhaalde manier van behandelen is. Ik had begin oktober al aangegeven dat ik dacht dat ik reageerde op dit spul. Maar ik kreeg als reactie dat het niet kan, omdat het een simpele stof is. Maar toch had ik helaas gelijk.


Advent kalenders openmaken

Deze keer heb ik zelf geen fysieke advent kalender aangeschaft. Maar als advent kalender liefhebber, heb ik toch een aantal advent kalenders waaraan ik meedoen:

Dit zijn allemaal advent kalenders ook waar ik gratis aan mee kan doen. Van de een krijg ik elke dag een mail om een vakje te openen, van de andere moet ik elke keer even een kijkje nemen op Facebook.


Nieuwe aanpak Instagram testen

Ik wilde eens een nieuwe aanpak testen op Instagram. Ik wilde meer delen over gezondheid en mijn kennis en ervaringen daarmee. Maar vond ik erg lastig. Maar nu dacht ik: “als ik nu elke post begin met een vraag, dan nodig dat uit tot reageren”. En ja het werkt zeker. Echt leuk om te zien.

Onderwerpen die ik deze week behandelde waren specifieke kersfeitjes en het lezen van De zeven zussen.


Nieuwe video op YouTube

Deze week kwamen er meerdere video’s online. Weer video’s uit 2018, maar helemaal in het thema. Namelijk het unboxen van advent kalenders. Welke ik unboxte kan je zien in de video’s


Zo dit waren al mijn avonturen van week 49 – 2020. Deze week stond op meerdere manieren in teken van advent kalenders. Mijn eigen advent kalender, maar ook advent kalenders, die ik openmaakte. Verder was ik bezig met ontspanning en nieuwe dingen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 49

Misschien vind je dit ook leuk…

Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel "Health update 18 juli 2017" neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag...

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *