fbpx

Elisabeth’s avonturen week 50 – 2020

Elisabeth's avonturen week 50

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

18 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 50. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Ik was vooral bezig met de advent kalender. Maar ontspanning, sporten stond ook op het menu. Daarnaast deel ik een Bol.com shoplog. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week ging ik weer vol goede moed sporten. Maandag en vrijdag heb ik het gedaan. Maandag was het qua energie prima te doen. Maar vrijdag was ik weer echt niet lekker. Was erg vermoeid en kan er niet echt de vinger op leggen waarom ik me niet fit voel.

De ideeën die ik heb waaraan het kan liggen zijn:

 • Darmen in de war door de antibioticakuur
 • Nog na etterende ontsteking van mijn kies
 • Verkoudheid
 • Vitamine tekort. Denk aan B12, D.

Maar zoals ik zei, ik heb echt geen idee. Dit is echt heel lastig. Ik zei deze week tegen Marijn dat ik wenste dat ik elke maand, 2 maanden, 3 maanden een check zou kunnen doen. Dat ik zeker weet dat alles oké is en ik op de goede weg zit. Maar dat is nu niet echt een optie en geen idee hoe ik dat vorm zou moeten geven.

sporten week 50

Naar zeeland

Ook deze week heb ik weer een bezoekje gebracht. Deze week hebben we lekker een wandeling gemaakt en ook weer een opruimsessie gehouden.

Deze keer luisterde ik in de auto maar podcasts van Oersterk. Check ook Vitaily


Advent kalender

Ook deze week was ik weer druk in de weer met mijn eigen advent kalender, maar ook de advent kalenders die ik zelf openmaak. Welke ik allemaal openmaak, vind je in dit artikel. Want dat deelde ik vorige week.


Blogs online

Er kwamen deze week meerdere blogs online:

10x gluten lactose sojavrije kerst recepten

Niet fit

Ik dacht ik zal er een los kopje van maken. Want ik ben de laatste maand echt niet fit. En wat het precies is weet ik echt niet. Want ik heb echt lastige en belemmerende klachten:

 • vermoeidheid
 • weinig energie
 • veel slaap nodig
 • slecht in slaap komen
 • keelpijn
 • buikklachten
 • eetlust problemen

Wat ik er aan zou kunnen doen, is stress zo veel mogelijk verminderen. Meer water drinken, goed slapen (proberen in ieder geval), suikers en toevoegingen vermijden, koolhydraten zo veel mogelijk weglaten, goed supplementen blijven gebruiken.


Podcasts luisteren

Ik heb deze week echt veel podcasts geluisterd. Ik doe ik veel alleen, maar deze week keer ik er ook een samen met Marijn. Want Marijn kijkt ook veel podcasts. Alleen deze zijn in het engels en dat vind ik soms lastig om te volgen.

Samen met Marijn luisterde in naar onderstaande podcasts.

Verder luisterde ik ook allemaal interessante podcasts van Oersterk. Ik werd geïnspireerd om een aantal boeken aan te schaffen.

podcast wim hof week 50

Klussen op zolder

Deze week was Marijn een aantal dagen thuis. Dus greep ik de kans om samen verder te klussen op zolder. Ik heb allerlei rommel verplaatst. Samen zaagden we plankjes op maat met een handzaag. Wat echt een super lastig en zwaar werkje was. Ook ben ik bezig gegaan met de deuren uit hun rails te halen, omdat deze geverfd moeten worden. En maakte een start met het afplakken om te kunnen gaan verven.


Geshopt bij Bol.com

Ik kocht een aantal producten op Bol.com. Een aantal boeken, maar ook wat andere producten. Het leek me wel leuk om die met je te delen. Dit doormiddel van een kleine shoplog in afbeeldingen:

Vitamine C 1000mg

Deze kocht ik om deze wintermaanden toch wat extra Vitamine C binnen te krijgen. En eventueel mijn immuunsysteem wat opkrikken.

Riem voor Phara

Deze kocht ik omdat ik de riem in Zeeland had laten liggen.

Boek: De voedselzandloper

Dit boek kocht ik n.a.v. van de podcast bij Oersterk.

Boek: veroudering vertragen

Ook dit boek wil ik heel graag gaan lezen. Ben heel benieuwd wat erin staat.

Kletspot – pittig

Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje in Bol.com. Dus deze keer dacht ik waarom niet toevoegen aan mijn bestelling?!

Halsband voor Phara

Deze kocht ik in combinatie met de riem.

Boek: De stilte in bed

Dit boek stond ook al een tijdje op mijn verlanglijstje. En nu dacht ik ook, deze bestel ik er gewoon bij.

Verder kocht ik nog een paar producten die een beetje te privé zijn om te delen.


Seo challenge

Ik volg de 10 dagen SEO challenge van Marketing madheads. Ik was heel benieuwd wat ze me nog bij konden leren. En omdat het gratis was, dacht ik waarom ook niet.

Wat me opvalt is dat ze heel duidelijk uitleggen alle stappen die je moet zetten om een goede SEO vriendelijke website te maken en neer te zetten.

Ze beginnen o.a. met het zoekwoorden onderzoek. Ik heb daar al veel over gehoord. O.a. bij de IMU en ook bij de Affiliate marketing Revolutie, maar ik vond dat voor mij te globaal. Deze heren van Marketing Madheads leggen het heel concreet en goed uit. En dat vond ik het al waard.


Cake gebakken

Ook deze week had ik weer eens zin om een cake te bakken. Dit keer was het een probeersel van een bakpakket van de Action. Het resultaat was niet helemaal wat ik voor ogen had. Maar was wel lekker en enigszins goed gelukt. Maar de kleuren waren niet volgens het voorbeeld.

gebakken cake week 50

Instagram berichten

Ook deze week had ik weer wat berichten op Instagram geplaatst, naast dat ik elke dag wat in mijn story’s deel. Ook hier kreeg ik weer leuke reacties.

De onderwerpen die ik deze week aankaartte waren:

 • therapietrouw
 • hoe was je dag
 • de zeven zussen community

Nieuwe video op YouTube

Deze week kwam er weer een video’s online. Dit keer was het de volledige video van de unboxing van de advent kalenders uit 2018.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 50 – 2020. Deze week was ik, ondanks het niet fit zijn, toch redelijk productief. Deed dingen waar ik blij van werd. En leerde wat bij.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 50

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *