fbpx

Elisabeth’s avonturen week 48 – 2020

Elisabeth's avonturen week 48

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

8 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 48. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een week waarin ik druk bezig was met de healthy advent kalender. Dat slokte meest van de tijd op. Maar deed ondertussen ook wat andere dingen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week weer 2 keer gesport met Michel mijn personal trainer. Nog steeds voel ik me niet helemaal fit, helaas. Maar ben al blij en trots op mezelf dat ik toch ga sporten.

Moet wel eerlijk bekennen dat die ups en downs me het wel heel lastig maken. Vooral omdat ik zo blij ben met vooruitgang en achteruitgang me bang maakt dat ik te positief ben over mijn gezondheid. Maar toch wil ik positief blijven en het positief blijven zien.


Naar zeeland

Ook deze week ging ik weer naar Zeeland toe om mijn moeder te helpen. En onderweg luisterde in natuurlijk weer naar podcasts. Deze keer luisterde ik naar de podcast van Joyce Celine.


Advent kalender inpakken en versturen

Deze week stond echt ik het teken van de advent kalender inpakken. Mijn doel was om de kalender op woensdag op de post te doen. Maar het was meer werk dan ik had verwacht, dus ik kon hem pas donderdag op de post doen.

Maar ik had hem donderdag op de post en daar was ik heel bij mee, want ik dacht dat de kalender dan zeker 1 december bij de klanten zouden zijn. Maar zaterdag kreeg ik, en de klanten ook, de melding dat het nog 3 werkdagen kon duren voor de advent kalender zou aankomen. Ik raakte daar wel een beetje van in de stress. Maar met de mantra dat ik geen controle meer had en het in handen van PostNL was, kon ik het toch redelijk loslaten.


Naar Amsterdam

Ik maakte nog een ritje naar Amsterdam. Ik moest er iets ophalen. Ik nam Phara mee om me gezelschap te houden onderweg. Het viel me wel op dat het best rustig onderweg was op de weg. In Amsterdam was het wel wat lastiger, want ze zijn op de grachten hard aan het werk. Dus ik reed nog een klein beetje verkeerd. Maar gelukkig niet heel erg.

Onderweg stopte ik ook nog even bij een tankstation om Phara even uit te laten. Want daar was ik nog niet echt aan toe gekomen. En op de grachten van Amsterdam vind ik het geen plek om een hondje uit te laten.


Bakte een paar recepten

Ik probeerde het recept wat in de advent kalender zit uit. En het resultaat was heerlijk.

Daarnaast had ik nog een keer zin om te bakken. Dus bakte ik een cake in de vorm van een sneeuwman. Deze maakte ik op met gekleurd eetbaar materiaal en ik het er als extra toevoeging choco nibs gedaan. De feedback was dat het erg lekker was. En toevallig kwamen er nog 2 mensen onverwachts langs, dus had ik nog iets lekkers om uit te delen.


Schoonmaken

Ik had als plan om schoon te maken in huis. O.a. de keuken, de badkamer en stofzuigen. Maar dit ging niet helemaal zoals ik gepland had. Ik werd steeds door allerlei zaken afgeleid. Marijn installeerde een nieuwe pc, daar heb ik even voor gestofzuigd. Ik wilde stoffen, maar zat hij weer in de weg, dus ging ik maar weer verder met de keuken schoonmaken.

Uiteindelijk heb ik niet echt iets afgemaakt. Maar heb wel de koelkast weer helemaal schoon. De afzuigkap helemaal fris en het gasstel weer helemaal schoon. Ben toch wel blij met het resultaat.


Kerst in huis

Ik had al een paar kleine items staan in huis wat met Kerst te maken had. Maar ik heb de rest van de decoratie naar beneden gehaald en het huis een beetje op gepimpt met Kerst decoratie. De kerstboom staat nog niet. Maar die kan ik zo van zolder pakken en neer zetten. Ik had er nu nog geen ruimte voor. Maar als alles van de advent kalender de deur uit is, dan komt hij vast naar beneden.


Nieuwe video op YouTube

Deze week kwam er weer eens een video online. Dit keer een decemberswap. Deze is van 2018, maar vond het toch leuk om hem te delen. Zeker omdat het bijna december is en helemaal in het thema past.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 48 – 2020. Heel de week bestond weer uit de advent kalender. Deze keer inpakken en versturen. Daarnaast had ik nog wat andere activiteiten. Maar die zijn niet helemaal meer te herinneren. Want de advent kalender neemt wel een beetje mijn leven over. Ik ga je nog even ermee vermoeien. Maar na Kerst is het denk ik wel klaar.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 48

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *