fbpx

Elisabeth’s avonturen week 47 – 2020

Elisabeth's avonturen week 47

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

6 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 47. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een week waarin ik druk bezig was met de healthy advent kalender. Dat slokte meest van de tijd op. Maar deed ondertussen ook wat andere dingen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Ik zei deze week op maandag de training af. Dit keer omdat mijn vingers helemaal dik en opgezet waren van het klussen van vorige week. Baalde daar wel een beetje van. Maar moet naar mijn lichaam luisteren. Van mijn vingers het in uiteindelijk tot woensdag die week last gehad.

Vrijdags ben ik wel weer gaan sporten. Maar dit ging weer, net als de laatste paar weken, niet van harte. Maar he, ik ben wel weer geweest.


Naar zeeland

Ook deze week ging ik weer naar Zeeland toe om mijn moeder te helpen. En onderweg luisterde in natuurlijk weer naar podcasts. Eigenlijk dit keer 1 podcast. Namelijk de Buurmannen podcast.


Heftige privé – persoonlijk situatie

De week begon heel goed. Ik had maandag een geweldige dag. Mijn activiteiten gingen allemaal lekker. Ik was helemaal in de flow. Tot er iemand aan de deur kwam.

Deze persoon kwam voor iemand anders soort van verhaal halen. Ik treed niet in details, maar ik was er volledig van de kaart van. Want het ging over iets heel persoonlijks wat in online gedeeld had.

Het maakte dat ik even helemaal ging twijfel over alles wat ik doe aan werk en activiteiten online. Ik was er spontaan helemaal depri van. Was echt niet leuk.

Dus deelde ik op Instagram in de story’s dat ik er even klaar mee was en of ik helemaal maar met Instagram moest stoppen. Maar de reacties waren unaniem, dat ik door moest blijven gaan met wat ik aan het doen ben. Dat pepte een klein beetje op.


Sessie bij Anja – lifestyle en coaching

Ik had een sessie gepland staan bij Anja in de praktijk. Voor een behandeling en een coaching sessie op het zakelijk gebied. Hoe gaat het nu, welke behoeftes en ondersteuning ik nodig heb.

Na de sessie was ik wel helemaal af. Thuis ben ik ook gelijk op de bank geploft om uit te rusten.


Spotte een prachtige regenboog

Het was een beetje regenachtig deze week. En ik spotte nog een prachtige regenboog, toen ik uit het raam keek in de keuken. Was wel een klein geniet momentje.


Blog artikelen

Er kwamen deze week een aantal blog artikelen online.

12 artikel ideeën die al vanaf februari 2018 als concept opgeslagen zijn

Vulde een template in over ondernemersschap

Op Instagram deelde iemand een template over het ondernemerschap. En zeker met het gedoe aan het begin van de week, vond ik hem wel heel leuk en toepasselijk om hem in te vullen. Je kan hem hieronder bekijken.


Start inpakken advent kalender

Ik was zo bezig geweest met het promoten van de advent kalender, dat ik nog niet echt aan inpakken e.d. toe was gekomen. Maar deze week maakte ik eindelijk een start. Maar goed ook. Want het was heel wat werk.


Geen nieuwe video op YouTube

Deze week kwam er weer geen video online op YouTube. Ik moet eerlijk zeggen dat het ritme er een beetje uit is. Wat echt wel jammer is dat het me niet lukt om vol te houden. Een van de oorzaken is wel dat het editen niet altijd kan en ik steeds met een harde schijf in de weer moet om de video van de laptop naar de pc te krijgen en vice versa.

Hopelijk lukt het me snel weer wel om consistent te uploaden. Want materiaal heb ik genoeg.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 47 – 2020. Dit keer een week met wat drama, niet fit zijn en toch ook druk aan de slag met de advent kalender. Naast de drama ook nog een paar kleine leuke lichtpuntjes, zoals de regenboog spotten.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 47

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *