fbpx

12 artikel ideeën die al vanaf februari 2018 als concept opgeslagen zijn

12 artikel ideeën die al vanaf februari 2018 als concept opgeslagen zijn

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

16 nov, 2020

Op het moment van schrijven heb ik 165 verschillende artikelen concepten opgeslagen staan in mijn blogomgeving. Het leuk me wel leuk om 12 verschillende artikelen ideeën met je te delen. Zodat je mee kan denken of ik ze ooit nog eens online moet laten komen. En of ik ze zelf online wil laten komen. Lees en kijk mee welke onderwerpen het allemaal zijn.

Baksels voor en rond Marijns verjaardag in 2017

Dit artikel was nog al uitgebreid en is helemaal in de vergetel hoek geraakt. Enerzijds omdat ik steeds minder energie had voor om me goed te concentreren, anderzijds omdat ik met heel andere dingen bezig was. Ik was het artikel aan het bekijken en twijfel of ik hem als nog online ga zetten. Zeker ook omdat ik recepten gebruikt heb, die ik op internet had gevonden.

Verjaardagscadeau's voor mannen | Cadeau's voor Marijn

Mijn struggles rondom het thema vriendschap

Dit artikel heb ik nooit afgemaakt, omdat ik het heel lastig vind om over dit onderwerp te delen. Maar ik wil het nog wel altijd doen. Dus deze gaat vast nog een keer online komen. Naast dat ik het lastig vond om te delen, wilde ik ook dingen die ik aan het testen was en getest heb aankijken, zodat ik dit kon delen in dit artikel. De test is denk ik wel ten einde en het resultaat zou ik ook kunnen delen. So, stay tuned.


Eigen logo ontwerpen

Ja ik heb mijn eigen logo ontworpen. Daar wilde ik ook een artikel aan wijden hoe ik dat gedaan heb. Ik heb er al meer over verteld in een ander artikel. Dus ik weet niet of ik er nog een heel artikel aan gewijden.


10 tallen recepten

Ik heb echt een heel aantal recepten als concept staan. Dit komt omdat ik ze nog wil uitwerken. Maar ook omdat mijn activiteiten eerst meer gefocust waren op recepten dan nu. Nu wil ik de recepten ook echt nog helemaal zelf maken en uitwerken. Foto’s maken en ook een video bij elke recept. Zodat ik die ook op YouTube kan plaatsen.

Recepten voor de IJspinguïns

Ervaringen met dieten

Dit vind ik ook een lastige om te delen. Want ik vraag me af, zitten mensen er op te wachten. Maar anderzijds heb ik een dieet gevolgd, waar ik zelf heel weinig over kond vinden online. Wie weet dat ik het als nog ga delen.


Verschillende tags

Ik heb een aantal artikelen in concept staan met vragen over een bepaald onderwerp. Dit word ook wel een tag genoemd in bloggers en vloggers land. Als je me al een tijd volgt en mijn artikelen leest, dan heb je er wel al een aantal voorbij zien komen. Denk aan de Valentijnstag, huishoudtag en dierendagtag.

Ik ga zeker af en toe nog een van die artikelen uitwerken en delen. Maar echt alleen als ik daar zin, tijd energie voor heb. En ze zijn een fijne uitvalbasis als ik geen inspiratie meer heb.

Koningsdag tag

“Blogchallenge” wandeling door het verleden artikelen

In 2018 deed ik mee aan een andere blog challenge. Nadat deze klaar was, was ik zo enthousiast, dat ik ook weer met een andere mee wilde doen. Maar dat heb ik even gelaten voor wat het was. Veel informatie had/heb ik nog niet. Dus misschien in de toekomst dat ik ze toch nog deel.

Aankondiging #30dagenblogchallenge

Dilemma’s kletsdoosje en kletspot

Hier heb k al een aantal artikelen mee gevuld. Dit zijn nog concepten omdat ik alleen de dilemma’s heb uitgeschreven en niet mijn antwoord erop. Dus als ik niks meer heb om te schrijven of geen inspiratie heb, kan ik nog op deze artikelen terugvallen.

8 algemene dilemma's 1

Artikelen rondom het thema bruiloft

Ik had heel wat concepten aangemaakt met onderwerpen over en rondom de bruiloft. Maar omdat die niet meer doorging, heb ik de artikelen/concepten even gelaten voor wat het is. Als ik ooit nog ga trouwen dan pak ik ze vast wel weer op.

Mijn pinterest inspiratie voor de bruiloft

Over mijn verhaal en ervaring met de ziekte van lyme

Dit onderwerp vind ik heel lastig om aan te snijden en over te vertellen en te schrijven. Wel heb ik al een aantal concepten gemaakt. Zodat ik er ooit toch mee aan de slag kan gaan. Want aan de ene kant wil ik mijn verhaal delen, maar aan de andere kant vind ik het lastig en moeilijk. Vooral omdat ik niet veel meer precies weet. Maar ook omdat het moeilijke zware periode was. Een strijd met veel onzekerheid, verdriet, onbegrip etc.

Ik heb sporadisch wel eens wat gedeeld. Of tussen de regels door of heel specifieke onderwerpen. Zoals een documentaire die online kwam en naar de bioscoop gaat met Lyme klachten.

Brief van een Lyme patiënt aan minister Schippers

Bedrijf gerelateerde onderwerpen

Ik heb een aantal concepten staan, die bedrijf gerelateerd zijn. Een ervan is programma’s die ik gebruikt. Ik heb af en toe wel eens wat gedeeld. Zoals items die ik echt niet kan missen als ondernemer. Of eigenlijk accurater als online ondernemer.


Mijn leerproces tijdens cursussen

Ik heb wel eens meer iets gedeeld dat ik cursussen volg online. Ook dat ik het moeilijk vind om cursussen af te maken. Nu had ik als idee om mijn leerproces te delen. Daar heb ik dus een aantal concepten mee staan. Zodat ik mezelf een soort schop onder de kont geef. Misschien helpt het ook om dit met jouw als lezer te delen. Zodat ik echt aan de bak moet met de cursussen.


Nu ik met je gedeeld heb welke ideeën er nog als concept staan in mijn blogomgeving. Welke van deze onderwerpen wil je zeker lezen of zien op mijn website? Laat het me weten. Dan moet ik er zeker mee aan de slag. 🙂

En welk(e) onderwerp(en) ben je totaal niet in geinteresseerd? Dan kan ik die uit mijn concepten verwijderen.


Laat het weten in een reactie hieronder!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.


Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


12 artikel ideeën die al vanaf februari 2018 als concept opgeslagen zijn

Afbeeldingen gebruikt van Canva.com

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *