fbpx

Ondernemers die meewerken aan The healthy advent kalender 2020

Ondernemers die meewerken aan The healthy advent kalender 2020

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

17 nov, 2020

Een kleine introductie van de ondernemers, die meewerken aan the healthy advent kalender 2020. Allemaal hebben ze met zorg iets leuks en/of unieks toegevoegd aan de advent kalender. Van een eenmalige actie alleen voor deze advent kalender tot een cadeau wat je kan downloaden wanneer je maar wilt. Een kortingscode om gebruik van te maken en unieke, bruikbare producten. Neem snel een kijkje en leer de ondernemers kennen.

Pre-owned by Roos

In 2019 heeft Roos Pre-Owned opgericht omdat ze vind dat we liever moeten zijn voor de aarde. Haar persoonlijke missie is om mensen te helpen duurzamer met hun kleding om te gaan. Daarnaast is Pre-Owned een platform geworden waarbij ik je help om duurzamer te gaan leven. Zo kan je me volgen op Instagram voor gratis tips


Cindy Personal Training

Het bedrijf van Cindy, die vanaf jongs af aan sporten als een rode draad door haar leven heeft lopem. Niets is te gek en houd van uitdagingen die haalbaar zijn binnen haar range. Via een online plan heeft ze geleerd wat voeding en krachttraining betekent voor lichaam en geest. Sinds 2017 en 2018 gecertificeerd voor Toptrainer A & B en PHP (personal hormone profiling) bij Overload Worldwide. En nog lang niet klaar.. 😉


Naturally Granola

Opgericht door Tiara. Naturally Granola tovert jouw saaie ontbijt om tot een feestje! Met de chunky goodness heb je elke ochtend iets om naar uit te kijken. Je hoeft niet meer te kiezen voor lekker OF gezond. Als échte foodie wil jij gewoon beide, toch?


Uchu Reminders

De missie van Uchu Reminders is: “Onze betaalbare, unieke sieraden motiveren jou dagelijks om het beste uit jezelf te halen en herinneren jou om te zijn wie je mag zijn.” 

❞ Uchu = universe (🗻) ☾ Handgemaakt & Uniek


Healthy lifestyle journey

Een start-up bedrijf, die als missie heeft, om vrouwen met (on)verklaarbare, belemmerende klachten te helpen deze klachten te verbeteren. Zodat ze je leven minder belemmeren. Ook al zegt iedereen om je heen dat je maar moet leren leven met deze klachten. Ervaring heeft geleerd dat er allerlei manieren zijn, per persoon verschillend, om toch belemmerende klachten te verbeteren of zelf op termijn te laten verdwijnen.

De mottos van Healthy lifestyle journey is: opgeven is geen optie.


MNGme

MNGme richt zich op ontwikkeling. Bedrijven én individuen begeleiden en ondersteunen in het halen van hun doelen. In het vervullen van hun volledige potentie. Shaping businesses & lives.

MNGme bestaat uit twee onderdelen. “MNG” staat voor manage.  mensen in je team niet mee krijgt. Me staat voor het persoonlijke, de ontwikkeling en vrij zijn van negatieve stress. En die combinatie, de yin-yang, de balans: dat is MNGme.


Speciale kaarten

Ja ook mijn side business doet mee aan deze Healthy advent kalender. Kaarten zijn elke keer toch weer een shotje happiness, geluk, etc.

“Verstuur een unieke wenskaart, waarvan een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat.”


KenT Fotografie

Het gezicht achter de camera is Trix Leeflang, de creatieve enthousiasteling achter KenT Fotografie. Fotografie is haar grote passie.

De missie van KenT Fotografie is: spontaniteit en liefde op een unieke manier vastleggen. Jullie mooiste momenten, precies zoals jullie zijn.


Josette Bos

Josette is een bemoedigingscoach en theatervrouw. Ze had een droom en wilde ooit in het theater staan met een eigen show. In begin 2019 dacht ze: “f* it, ik doe het gewoon!!” Ze boekte voor 9 maanden later een theaterzaal en begon verhalen te schrijven. Met behulp van een theatercoach schreef ze haar eigen one-woman-show genaamd: Geluk vind je hier. 


FITvalleyOutdoor

Roxanne Kraaij is de eigenaar van dit bedrijf. Haar passie voor bewegen, en voornamelijk de tak begeleiden (personal training) en de hindernisbaan, komt vanuit mijn defensie tijd bij de Marine.


Work 4 it

 Tanya Smolderen (diëtiste) en Wouter Dirven (personal trainer) vormen samen Work 4 it. Zij helpen mensen zich beter in hun vel te voelen met tips en steun om iets aan hun levensstijl te veranderen.

Dit doen ze doormiddel van coaching, begeleiding en de verkoop van gezonde producten.


Ramona van Mook

Haar missie is om de dieetindustrie te veranderen. Veel kinderen groeien met het beeld dat eten iets is waar we bang van moeten zijn. Als moeder (en vader) zijn we een voorbeeld voor onze kinderen. Als wij niet goed voor ons lichaam zorgen en naar ons lichaam luisteren, hoe weten onze kinderen dan hoe dat moet?

Dus Ramona staat voor: “Wil je graag een positieve relatie met eten en vooral ook met jezelf? Met de juiste coaching kan je alles bereiken!”


Bernabela-design i.s.m. Magnesium Health Institute

Bernabela -design is een duurzaam ontwerpbureau van Evelien Bernabela, dat allerlei soorten drukwerk, T-shirts, tassen, websites en fotografisch collages in opdracht ontwerpt. Daarnaast verzorgt Bernabela Design ook workshops in grafisch en mode ontwerp.

Daarnaast is Evelien grafisch ontwerper en teken een strip in in samenwerking met het Magnesium Health Institute: Rik Tiktaalik


Elisabeth’s favorieten en overblijfselen Tuppershop

Ja, zelf doe ik ook mee met de advent kalender. Mijn werk zit er in, mijn idee is het en het thema is helemaal door mij bedacht. Gezondheid is in mijn leven een heel belangrijk thema en ook in mijn bedrijf aan het worden.

Ik heb ook een aantal aanraders, die ik in de kalender wil stoppen. Het is natuurlijk helemaal aan jezelf wat je met alles tips, tricks, kortingscodes, etc. doet.

Verder heb ik nog een redelijk grote rest voorraad van de Tuppershop. Dus er gaat sowieso wat van in de advent kalender.


Marijn

Ook van Marijn gaat er iets in. Een van de producten is nog onzeker, want er is een klein probleempje en ik hoop dat die opgelost is voor de advent kalender verzonden moet gaan worden. Dus dat word nog even duimen.


Zo nu hoop ik dat je een klein beetje een idee hebt van de ondernemers, die mee werken aan The healthy advent kalender. Je ze een klein beetje meer hebt leren kennen. Deze ondernemers hebben allemaal hun een leuk(e) artikel(en) of kortingscode beschikbaar gesteld om in de advent kalender aan te bieden.

Ben nu nog echt benieuwd naar meer informatie over The healthy advent kalender? Klik dan op onderstaande knop! Heb je er zelf niks aan, maar weet je wel iemand, die geinteresseerd kan zijn? Deel dan dit artikel met diegene of de pagina met alle algemene informatie, waarop je komt als je op onderstaande knop klikt.


Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Ondernemers die meewerken aan The healthy advent kalender 2020

Gebruikte afbeeldingen van Canva.com

Misschien vind je dit ook leuk…

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Vorig jaar heb ik de cursus: "zo maak je een cursus" van Celine Charlotte aangekocht. Daarbij zaten gratis licenties...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *