fbpx

Elisabeth’s avonturen week 46 – 2020

Elisabeth's avonturen week 46

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

3 dec, 2020

Weer een nieuw artikel in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 46. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze week. Een week waarin ik druk bezig was met de healthy advent kalender. Dat slokte meest van de tijd op. Maar deed ondertussen ook wat andere dingen. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week begon ik weer met een personal training van mijn trainer Michel bij Medifit.

Deze sportsessie ging niet helemaal zoals ik wilde. Was erg zwaar en ging gewoon niet zo lekker. Had daarna ook best heel wat spierpijn.

Op vrijdag voelde ik me dan ook niet fit genoeg om te sporten. Ik baalde hier wel echt van! Maar ja volgende week weer nieuwe kansen.


Naar zeeland

Ook deze week ging ik weer naar Zeeland toe om mijn moeder te helpen. Dit keer gingen we opruimen. Heerlijk om dan dingen weg te doen en een heel opgeruimde ruimte achter te laten.

We gingen ook even naar de loods van mijn ouders bedrijf. Daar maakte ik nog wat foto’s voor o.a. de social media kanalen of eventuele blogartikelen, die ik in de toekomst kan schrijven.

Onderweg in de auto luister in de laatste tijd altijd podcast. Ik vind dat heerlijk. Dan steek ik ondertussen nog wat en en is het niet meer echt verloren tijd om zo’n stuk in de auto te rijden. Deze week luisterde ik de laatste afleveringen van van de IMU podcast.


Druk achter de schermen bezig voor The healthy advent kalender

Nog steeds druk bezig geweest met de advent kalender. Online delen, mogelijke klanten benaderen, contact hebben met de ondernemers die meewerken.

Zo deelde ik in mijn Instagram story’s de winactie nog een keer.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het allemaal best lastig vind. Ik moest ook af en toe mijn gedachten verzetten met iets anders. Dus ging ik klussen. Maar aan de andere kant kan ik wel zien dat het een leerproces is. Er gaan dingen goed, maar ook heel veel heb ik niet geweldig aangepakt. Wat ik een andere keer weer beter kan aanpakken.


Inspiratie sessie met Trix van Kentfotografie (kent voor ondernemers)

Ik voelde dat ik een beetje vast liep op het gebied van de advent kalender. En trix bood die week net een gratis inspiratie sessie aan van 20 minuten. Dus ik greep mijn kans natuurlijk.

Het resultaat van het gesprek was dat ik meer hulp kan vragen aan de ondernemers die meewerken aan de advent kalender om de advent kalender mee te promoten. Verder raadde ze me aan om toch een advertentie erop te zetten om meer bereik te krijgen. Hielp me met de landingspagina, met alle informatie over de advent kalender, nog beter neer te zetten door teksten te verplaatsen.

Trix ken ik al een tijdje en ze doet ook mee met de advent kalender. Ze heeft twee bedrijven. Kentfotografie (particulier) en Kent voor ondernemers (zakelijk).

Afbeelding van Instagram.

Podcast summit – Mirjam Hegger

Deze week organiseerde Mirjam Hegger een podcast summit. Met allerlei ondernemers in Nederland, die of zelf podcasts of op een andere manier een relatie hebben met podcasts. Zoals een platform die podcasts host. Ik luisterde al de sessie tijdens het klussen op zolder.

Er deden 20 podcast experts mee waarvan een aantal ik ook volg. Denk aan de mannen van de IMU, Zarayda Groenhard, Simone Levie. Ik vond het heel inspirerend.

Zou jij de interviews ook willen zien? Dan kan. Ze zijn voor €25,- allemaal terug te kijken.


Blog artikelen

Er kwamen deze week een aantal blog artikelen online.

Mijn 5 favoriete podcasts van dit moment - najaar 2020

Verder met klussen op zolder

Zoals ik al eerder vermelde ben ik gaan klussen deze week. Ik moest mijn gedachten verzetten. Ik ging dus verder met het eraf halen van de vloerbedekking tegels van de wanden. Wat een werk was dat. Tot ik nog een verschrikkelijker werk tegen kwam. Want de meeste tegels zaten vast met een soort kit. Maar een klein aantal zat vast met een heel stevige lijm. Ik ben bijvoorbeeld heel de zaterdag bezig geweest om dat gedeelte te verwijderen. Ik dacht dat ik het wel voor het avondeten klaar zou krijgen. Maar dat had ik heel erg mis. Na 10 uur ’s avonds was het al en Marijn heeft ook nog een klein beetje geholpen.

Laatste moeilijkste deel van het verwijderen van de vloerbedekking tegels.

We gingen ook even naar de Praxis om te kijken voor verf, behang en wat ander klusspullen.

Behang uitzoeken in de Praxis.

Weer een tandarts bezoekje

Ik moest vrijdags toch weer langs bij de tandarts. De pijn in mijn mond en kies was neit te houden. Ik voelde me er ook echt ziek van. Heel de dag werden de klachten erger. Ik belde om 15 uur de tandarts, maar werd door het antwoordapparaat al verwezen naar de weekend/avondtandarts. Dus om 19 uur zit ik daar voor ruim een uur binnen.

In de tandartsstoel.

Nieuwe video op YouTube

Ja deze week kwam er weer een video online. Dit keer een bakvideo. Ik maakte een taart volgens een pakket, maar met een eigen twist. Verder kom je allerlei nieuwe dingen over mij te weten, omdat ik vragen beantwoord van de Kletspot. Ik zou het leuk vinden als je hem kijkt.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 46 – 2020. Dit keer een drukke week rondom de advent kalender. Deel mijn persoonlijke verhaal rondom de advent kalender. Ook ben ik verder gegaan met het klussen. Wat een karwei is/was dat.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 46

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *