fbpx

Elisabeth’s avonturen week 45 – 2020

Elisabeth's avonturen week 45.

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

13 nov, 2020

Ja, artikel nummer 7 in de rubriek: “Elisabeth’s avonturen“. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 45. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze afgelopen week. Deze week een wat minder drukke week dan voorgaande weken. Was niet helemaal fit, maar bereikte ook nog een mijlpaal die ik niet meer had gedacht te kunnen bereiken. Benieuwd naar mijn week? Kijk dan snel verder!

Sporten

Deze week begon ik weer lekker met een personal training van mijn trainer Michel bij Medifit.

Ik had een heerlijke sportsessie op maandag. Het ging echt een heel stuk beter dan vorige week. Ik ben echt tot het gaatje gegaan, zoals ze dat wel eens zeggen.

Dat heb ik ook geweten de volgende dagen. Ik heb tot donderdag spierpijn gehad. Ik had zo veel spierpijn dat ik ook niet echt de behoefte had om te gaan sporten. Ik weet ook niet of het slim was geweest om te gaan sporten. Want mijn lijf rust te geven is soms ook de beste keus.

Vrijdag heb ik mijn sportsessie afgezegd omdat ik niet helemaal fit was. Dus maandag was weer een nieuwe week met nieuwe kansen op sport gebied.


Naar zeeland

Ook deze week ging ik weer naar Zeeland toe om mijn moeder te helpen. Deze week wilde ze graag naar de winkel. Even de deur uit. Zeker fijn om dat te kunnen als je zelf niet meer zomaar de deur uit kan.

Ze wilde graag naar de Sligro en de naar Goed & Gebruikt. Goed & Gebruikt is een kringloopwinkel. Ik heb mijn geshopte items als shoplog opgenomen op video. Deze ga ik in de toekomst delen.

in de rij bij de kringloopwinkel week 45
Buiten in de rij wachten tot we naar binnen kunnen.

Onderweg in de auto luister in de laatste tijd altijd podcast. Ik vind dat heerlijk. Dan steek ik ondertussen nog wat en en is het niet meer echt verloren tijd om zo’n stuk in de auto te rijden. Deze week luisterde ik zo’n 6 podcast van de IMU.


Druk achter de schermen bezig voor The healthy advent kalender

Tussen de bedrijven door, ben ik steeds bezig geweest met het promoten en zichtbaar maken van de healthy advent kalender. Ik moet eerlijk bekennen dat het me toch nog lastiger valt dan ik had gedacht.

De verkoop valt tegen. Dus ik ben ook heel erg aan het kijken wat heb ik gedaan, wat kan ik nog doen en wat zou ik anders kunnen doen. Ik pak ook de lessen van de Nowherdays lessen bij met het lanceren van een product. En ik heb ook wat tips en tricks gehoord tijdens het luisteren naar de podcasts van de IMU.


Paar dagen rust genomen

Ik was een paar dagen totaal niet lekker. Ik was niet echt ziek. Had geen koorts of verkoudheidsklachten. Maar was wat moe weinig energie en had opgezette klieren. Dus heb ik bewust een paar dagen heel rustig aangedaan. Zoals ik al zei, heb ik de sport ook even gecanceld. En goed luisteren naar mijn lichaam is goed voor mij en heeft me goed gedaan.

Zaterdags voelde ik me al weer een heel stuk beter. Of ik nu een virusje te pakken had of te hard gesport had ’s maandags. Ik weet het niet, maar dat ik maar weer opknap is voor mij het belangrijkste.

Met Phara relaxen op de bank week 45
Phara houd me gezelschap.

Video’s bewerken

Heel de zaterdag ben ik bezig geweest met het bewerken van video’s. Zodat ik weer een voorraadje heb om in te kunnen plannen op YouTube.

Heel fijn voelt dat om mijn bezigheden te batchen. Hoef ik in een korte tijd mijn aandacht maar op 2 ding te focussen i.p.v. elke week dezelfde activiteiten en achter de feiten aan te lopen.

genieten van kaarsjes
Een van de gekochte producten zie je hier op de foto.

Maakte en start met de socials van mijn ouders bedrijf

Ja, ik ben nu ook een content maker voor de social media accounts van mijn ouders. Denk aan Facebook, Instagram en blogartikelen schrijven.

Ik vind het heel leuk om te doen, merk ik om me te verdiepen in een andere branche wat werkt op het gebied van social media. Ik kan lekker mijn creativiteit aanspreken. Ik ben heel benieuwd waar dit schip gaat stranden.


Klussen in huis

Ik ben begonnen om de zolder aan te pakken. Ik irriteer me aan allerlei oneffenheden in huis. Op zolder zat er op de muur allemaal vloerbedekking tegels, echt heel lelijk. En die heb ik er voor een groot gedeelte afgehaald.

Ik merk dat ik het heerlijk vind dat ik er een start mee heb gemaakt om het huis te optimizen. Naar het uiteindelijke resultaat kijk ik nu al uit.


Verkochte producten verwerken

Ik verkocht een aantal producten via Marktplaats. Heerlijk vind ik het als er weer wat items verkocht worden en het huis verlaten.

Voelt elke keer weer een klein beetje meer opgeruimd. Maar er staat nog steeds van alles te koop op Marktplaats en Bol.com. En elke keer komen er weer een aantal items bij, die ik toch weer wil opruimen en ik er even tijd voor neem om foto’s te nemen en wat producten online te zetten. Dit keer zette ik een aantal tweedehands Tupperware producten erop.

De zeven zussen gelezen week 45
Gelezen boek en op Marktplaats en Bol.com gezet.

Heb een boek uitgelezen

Dit kan als iets heel normaals gezien worden. Maar voor mij is dit echt een heel grote mijlpaal. Want ik heb zeker 6 jaar niet echt goed meer kunnen lezen. Lezen was heel vermoeiend omdat ik me niet goed kon concentreren en moeite had om te woorden en de zinnen te lezen.

En wat nog bijzonderder voor me was dat ik het boek, waar ik aan begonnen was deze week, na 4 dagen ook uit was. Het was geen klein, dun boek. Maar een dik boek. Het boek heette: De zeven zussen van Lucinda Riley. Ik heb dit boek ook op Bol.com en Marktplaats te koop staan.


Gestart met de wave challenge

Ik maakte een start met de challenge “the wave” van Simone Levie. Een interessante challenge om in 21 dagen een product neer te zetten. Ik ga kijken waar dit schip me brengt. (Heb het wel steeds over een schip :O)

De challenge vind plaats op Facebook en elke dag krijgen alle deelnemers een nieuwe opdracht. Daarnaast wordt er bijna elke dag gestart met een korte live video. Heel leuk en gezellig.

resultaat van een opdracht de wave

Nieuwe video op YouTube

Ja deze week kwam er weer een video online. Dit keer een kleine video en zelfs nog een video. Helemaal in het teken van The healthy advent kalender.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 45 – 2020. Dit keer een wat rustiger week voor mezelf. Ik ben benieuwd of jij dit ook leest tussen de regels door. Doordat ik mijn rust nodig had deze week, omdat mijn lijf aangaf dat ik rust moest nemen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen. Tot volgende week. Dat word weer een heel andere week, maar niet minder leuk.


Laat alles wat je met me wilt delen hieronder achter in een reactie!

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


elisabeth's avonturen week 45

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *