fbpx

Op Facebook kwam er een tijdje terug een oproep om met meerdere bloggers mee te doen aan een #30dagenblogchallenge. Danielle van mamavandexenodin.nl heeft deze challenge het leven in geroepen. Vanaf morgen komt er elke dag (als het lukt qua energie en tijd), waarop ik geen ander artikel over o.a. Tupperware gepland heb staan of een artikel online met een thema dat niet bij deze challenge hoort. Ik vertel wat de challenge inhoud en welke onderwerpen er allemaal aan bod komen. Lees je mee?!

Wat houdt de #30dagenblogchallenge in?

De challenge houdt in dat ik 30 dagen lang over persoonlijke onderwerpen en bloggerelateerde onderwerpen ga schrijven. Zo kan je me ook een wat beter leren kennen. En ontdekken wie Elisabeth achter deze blog is, wat haar bezig houd.

Ik vind het soms lastig om over persoonlijke dingen te schrijven. Terwijl ik dat wel zou willen. Dit is een opstapje om over persoonlijke onderwerpen te bloggen. Wie weet maakt de challenge het me wat makkelijker voor in de toekomst.

De volgende onderwerpen komen aanbod:

#30dagenblogchallenge onderwerpen

Afbeelding van Danielle.

Ik er zin in om deze challenge aan te gaan. Ik hoop dat je het ook leuk vindt om me, via deze weg, wat beter te leren kennen.

Er doen verschillende andere bloggers ook mee met deze challenge. Misschien vind je het leuk om ook een kijkje te nemen op hun blog. Als je op hun naam klikt, dan kom je op hun blog terecht.

Veel leesplezier! En als je vragen hebt stel ze gerust! Dat kan in een berichtje hieronder of via contact.

Wat vindt je van deze blog challenge?
Zou je ook meedoen of doe je ook mee aan deze challenge?
Laat het weten in een reactie!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Aankondiging #30dagenblogchallenge

%d bloggers liken dit: