fbpx

Pasen is al even voorbij. Het is zelf 2e pinksterdag vandaag. Maar ik vind het toch leuk om te laten zien wat ik, samen met Marijn gekocht heb tijdens het Paasfestijn. We dachten niet dat we zouden slagen, want is zoveel van hetzelfde te koop. Zoals dezelfde soort kleding, tassen, schoenen, speelgoed etc. Maar ik vond nog leuke knutselspullen en Marijn vond een paar leuke kledingstukken. Kijk je mee wat we gevonden hebben?

Gekochte kleding

Nadat we heel de markt af waren gelopen en kibbeling hadden gegeten, kwamen we een kraam met heren kleding tegen. Deze kleding waren van Turkse/Italiaanse merken. Marijn vond er een paar leuke truien en shirts tussen zitten. De truien waren in de uitverkoop en waren er beide nog maar 1 stuks van. De shirt waren net nieuw in het assortiment.

gekochte kleding paasfestijn gekochte kleding

 

De truien zitten heel goed! Maar 1 shirt, de wit/grijze van Blackrock, zit wat minder. Het shirt zit te strak onder zijn oksels. Ook al is het maat M. Marijn draagt normaal maat S.

Verder goed geslaagd vind ik en Marijn ook. De truien waren samen €25,-. De shirt waren €15,- per stuk.

  • Blauwe trui van ClubJu Fashionable. Maat M.
  • Grijze trui van Super Knitwear Blackrock. Maat S.
  • Wit/grijs shirt van Blackrock. Maat M.
  • Grijs/blauw shirt van Violento Sportswear. Maat M.

Kaarten knipspullen

Ik had in deze blog al aangegeven dat ik genoeg knipvellen had. Maar ik kwam op de markt, één van de laatste kramen, een kraam met onder andere kaarten knipspullen tegen. Knipvellen en stickers. Ik heb er een aantal gekocht. Dit waren allemaal knipvellen, die ik nog nooit had gezien of juist bijna niet meer te krijgen zijn en erg mooi vind. Ook kreeg ik nog korting ook. Dat wist ik niet dat ik dat zou krijgen bij een bepaald aantal. In totaal was ik hiervoor €15,- kwijt.

gekochte knipvellen

 

Zoals je ziet voor al knipvellen van Le Suh. Maar daar ben ik echt fan van.

 

We gingen naar het paasfestijn om te kijken en even buiten te zijn, maar niet om iets te kopen. Toch kwamen we met kleding en knipspullen thuis. En hebben we kibbeling gegeten. De kibbeling was echt super lekker. Veel lekkerder dan uit de supermarkt. Beide waren en zijn we erg blij met onze aankopen.

Koop jij wel eens iets op een markt?
Zo ja, wat dan en ben je er tevreden over?
Laat het hieronder weten in een reactie!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Koopjes Paasfestijn Drunen

%d bloggers like this: