fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #13

pickwickvragen kerst editie 13

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

13 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Welke hobby zou je graag oppakken volgend jaar?

Dit gaat hetzelfde antwoord zijn als vorig jaar. Het maken van kaarten. Dit afgelopen jaar heb ik er haast niks mee gedaan. Alleen het verzamelen van bruikbare plaatjes en het ordenen van mijn hobby kast.

kaarten gemaakt van afbeeldingen tijdschriften1

Naast het kaarten maken, zou ik me ook meer willen verdiepen en bezig zijn met fotografie en videografie. dit vind ik ook leuk om te doen merk ik.

Ik ben nu een cursus aan het volgen om pure foto’s te maken van Dominique. Van Oh beautiful world.


Wat voor hobby doe jij graag?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 13

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 13

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *