fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #14

pickwickvragen kerst editie 14

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

14 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Wat betekend Kerst voor jou?

Het herdenken van de geboorte van Christus. Wat voor mij inhoud dat er extra aandacht is voor liefde, lief zijn voor elkaar, elkaar helpen waar kan.

Daarnaast betekend het ook voor mij gezelligheid met familie. Samen zijn. Liefde voor en met elkaar. Alhoewel dit in het verleden niet altijd tot uiting kwam helaas. Toch is dat dit jaar wel weer de intensie die ik heb.

kerst 2018 mijn familie gezellig eten met elkaar

Welke betekenis heeft Kerst voor jou?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 14

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 14

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *