fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #15

pickwickvragen kerst editie 15

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

15 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Hoe wens jij je familie en vrienden een fijne Kerst toe?

Mijn gewoonte is om kaarten te sturen. Vorig jaar stuurde ik geen kaarten met Kerst, omdat ik in korte tijd al allerlei kaarten had gestuurd. Een verhuis/trouwkaart, een geboorte kaartje, een uitnodiging voor het vieren van onze verjaardagen, de verhuizing en ons trouwen.

Dit jaar ga ik denk ik toch weer kaarten sturen. Ik heb een hele leuke Kerst fotoshoot met Dominique gedaan. Ik denk dat ik daar een foto van ga gebruiken om kaarten mee te maken en te sturen.

Volgend jaar hoop ik dat mijn platform CadeaUniek eindelijk in de running is en ik via daar kaarten kan sturen. Zelfgemaakte kaarten of van andere makers van kaarten.

Gemaakte kerst kaart
Eigen gemaakte Kerstkaart.

Hoe stuur jij je wensen naar familie en vrienden?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 15

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 15

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *