fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #16

pickwickvragen kerst editie 16

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

16 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Van wie heb jij het leukste Kerstcadeau ooit gekregen?

Van Marijn. En ik weet niet eens meer wat ik kreeg. (haha). Dit is ook een beetje een kwats antwoord. Want vroeger deden wij niet aan Kerstcadeaus geven. Sinds Marijn ken, is dat een ding bij mij. En wij hebben dat maar 1 of 2 jaar gedaan in de 6 jaar tijd dat we een relatie hebben.

Wij gaan het ook niet echt voortzetten voorlopig. Want Dominique zijn verjaardag is halverwege november. Onze verjaardagen zijn in september en oktober. Dan hebben we net allemaal bezig geweest met cadeautjes geven. Over een aantal jaar, als Dominique wat groter is, is het misschien wel weer anders.

cadeautjes kerst 2017

Wat is het leukste cadeau dat jij ooit met Kerst kreeg?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 16

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 16

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *