fbpx

Mijn outfits in september

Mijn outfits in september

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

8 okt, 2020

Weer een nieuwe rubriek: Mijn outfits van de afgelopen maand. Deze keer dus van september. Ik heb in september dit concept bedacht, dus was nog niet heel fanatiek met het vastleggen van mijn outfits. Maar ik heb er wel een aantal. Deze rubriek lanceer ik omdat ik je graag wil laten zien hoe ik mijn kleding combineer en hoe ik op een duurzame manier met kleding omga. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Witte jurk

Deze jurk heb ik overgenomen van mijn zus. Zelf zou ik zo een witte jurk niet kopen. Vooral omdat ik nog al een knoeipot ben. Maar als ik toch een witte jurk krijg, die ik wel leuk vind, dan neem ik hem toch aan en trek ik hem aan. Ik had hem ook al een keer aangehad in juni dit jaar. Toen kreeg ik er al een leuke reactie op. Ik heb er een witte legging onder. Dat staat niet heel modieus, maar voor mij wel van belang. Want als ik het niet doe, dan heb ik kapotte bovenbenen. Ik weet niet zo goed hoe ik het anders had kunnen doen. Heb jij een tip voor me?

witte jurk

Deze jurk is van Yessica – Fit & Flare collectie


Panterprint jurk

Ook deze jurk heb ik van mijn zus overgenomen. Ik ben helemaal niet van de tijger/panter/etc. prints. Maar als ik iets krijg, dan zeg ik meestal: “dank je wel”. Zo ook met deze jurk. En hij staat me ook wel goed vind ik zelf. Hij kleed goed af en legt de accenten op de juiste plekken. Daarom hangt deze jurk toch in mijn kast. Ik heb hem tussen de winterjurken hangen. Ik haalde hem dus ook te voorschijn, toen ik de zomerjurken had opgeruimd om plaats te maken voor de winterjurken.

panterprint jurk

Deze jurk is ook van Yessica – Fit & flare collectie.


Zwarte jurk met blaadjes

Weer een gekregen jurk. En ook een jurk die ik zelf niet zou kopen in de winkel. Dit omdat het een zwarte jurk is. Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik vaak heel kleurrijke kleding draag. Maar zag ook wel een beetje de charme in van deze jurk. Hij kleed me weer goed af. Dus ook deze hangt in mijn kledingkast.

Ik heb er een witte legging onder. Bij deze jurk past dat heel goed. De legging heb ik online gekocht bij Wekamp.

zwarte jurk met blaadjes

Deze jurk is van Yessica – Dresses collectie.


Blauwe jurk met zilverdraad

Deze jurk, zie ik wel een beetje als feestjurk. Ik heb hem bijna 2 jaar terug gekocht bij de Aldi. Volgens mij verkochten ze hem ook als jurk voor de feestdagen. Ik vind de kleur van de jurk heel mooi. Wel een beetje een simpele jurk. Maar door het zilverdraad maakt het toch dat de jurk iets sprankeling heeft. De mouwen vond ik stom, maar toch trek ik hem aan voor de kleur. Maar heel eerlijk, ik vind de stof van de jurk niet heel fijn. Want naar mate de dag vordert krijg ik steeds meer irritatie op mijn huid van de jurk. Ik denk dat het komt door het zilverdraad. Maar voor 1 dag, heb ik het daar wel voor over.

Ook bij deze jurk heb ik er een witte legging onder. Weer gekocht bij de Wekamp.

Blauwe jurk met zilverdraad

Deze jurk is van Up Fashion.


Rode jurk

Deze jurk paste ik een paar maanden terug nog niet. Hij was te strak en had hem dus even weggelegd tot ik hem wel zou passen. Ik dacht dat het voor volgend jaar zou zijn. Want het koudere herfstweer deed zijn intrede. Maar toen hadden we nog een paar lekkere warme dagen. Ik hou mijn zomerjurken al opgeruimd, maar deze lag nog zo dat ik hem makkelijk kon pakken. Dus ik proberen, en ja hoor ik paste de jurk prima. Deze jurk heb ik over genomen van mijn zussie. De zoom was los, dus zij wilde hem al weg doen, maar ik vond het wel een heel mooie kleur jurk. Dus ik heb de zoom er nog even ingezet.

Je ziet dat ik ook een ketting aan hebt. Dit is omdat ik alleen deze jurk best wel een beetje saai vind. En de ketting geeft er nog iets extra’s aan. De ketting heb ik gevonden in een kringloopwinkel.

Rode jurk steps

Deze jurk is van de Steps.


Trainingspak

Ik trok dit trainingspak aan tijdens de herfstwandeling, waaraan ik mee deed van de sportschool. Het was die dag best een beetje regenachtig. En daarnaast was Marijn opzoek naar een andere trainingsjack. Ik gaf aan dat hij nog een heel trainingspak had liggen. Maar deze was veel te groot voor hem geworden. Toen dacht ik: “ik pas hem misschien ook wel”. Dus ik probeerde het trainingspak en zie het resultaat. Paste perfect. Nou ja, eigenlijk ook al wel een beetje te groot voor mij. Maar prima voor het buiten trainen. Zeker nu het steeds kouder word. Ik had nog niet echt sportkleding voor koud weer. Dus ben nu gelijk voorzien voor de winter.

Kijk Phara wilde ook even in de picture. Ze wilt aan alles meedoen, wat wij ook doen. Dus ook op de foto als ik op de foto ga.


Spijkerbroek met tuniek

Tussen alle jurken had ik ook een paar dagen iets anders aan. Namelijk een spijkerbroek met een wit shirt met lange mouwen en een tuniek met o.a. pauwen erop. De broek was wel na een dag kapot. Had de broek al een aantal jaar, dus ja dat kan dan gebeuren. Wel heel jammer, want het was een van mijn fijnste broeken, die ik in de kast had liggen. Het witte shirt en het tuniek komen beiden uit de kringloopwinkel.

Spijkerbroek met tuniek

Broek: Clockhouse – Super Skinny leg collectie; Wit shirt: Emma; Tuniek: Zoi Women

Bloemenjurk

Ook deze jurk heb ik van mijn zus gekregen. Ik trok hem aan omdat ik het echt een feestjurk vind. Dus tijdens mijn verjaardag moest ik van mezelf deze jurk aan. Ik droeg deze jurk ook met een legging. Dit keer een blauwe. Ik heb geen idee meer waar die legging vandaan komt. Het zou zomaar kunnen dat ik die bij de kringloopwinkel heb gekocht. Daarnaast had ik er ook een zwart vest aangetrokken. Want alleen de jurk was een beetje koud. Het vest is ook afkomstig uit de kringloopwinkel.

Bloemenjurk van Your Sixth Sense

Deze jurk is van Your Sixth Sense


Zo dit waren alle outfits die ik op foto vastgelegd heb in september. De meeste outfits waren jurken. En de jurken waren bijna allemaal afkomstig van mijn zus. Dus gekregen jurken. Ik vind dat een super goede manier om duurzaam met kleding om te gaan. Al met al zijn het nog mooie jurken, die een prachtig tweede leven bij mij hebben.


Nu ben ik heel benieuwd wat jij van deze outfit vond.
Laat het weten in een reactie hieronder.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Mijn outfits in september

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *