fbpx

Het weer is nu echt omgeslagen. Ik ga dan altijd mijn kledingkast opruimen. Ik verwissel de zomeroutfits met de winteroutfits. Zodat ik ook elk seizoen weer iets “nieuws” aan kan doen. Ik neem je in een video mee in het proces van wat heb ik in mijn kledingkast hangen, wat is echt een zomers outfit en kan even weg en wat kan blijven, ook in de winter. En wat ga ik echt weg doen omdat het niet meer past, ik het nooit draag, etc. Kijk je mee?

Mijn kledingkast

Mijn kledingkast bestaat uit meerdere onderdelen. Denk aan jurken, rokken, broeken, shirts, vesten, truien, sportkleding, BH’s, ondergoed, leggings.

Nu neem ik je in de video mee in het jurken gedeelte van de kledingkast. Ik heb heel wat jurken. De meeste heb ik of tweedehands gekocht of gekregen. Er zitten echt maar een paar items bij die ik zelf nieuw gekocht hebt. Maar ik vertel het je allemaal in deze video.


Video – wat trek ik aan vandaag

Naast dat ik de kledingkast laat zien, moet ik ook nog uitzoeken wat ik die dag ga dragen. Het wordt sowieso een jurk. Ik neem je ook mee in het proces van een jurk kiezen, die ik aan ga trekken.


Merken die langskomen in de video

Zie hier het verhaal van de bruiloft, waar Josina de jurk aanhad, waarover ik vertelde in de video.

Check hier hoe ik de jurk aanhad, die ik vroeger nooit aan heb durven trekken zonder een BH aan te doen.


Hier verkoop ik mijn kleding

Als je interesse hebt in een van mijn kledingstukken, kijk dan bij een van deze apps of het echt wat voor je is. Verkoop ik de kleding niet, dan gaat de kleding naar Pre-Owned by Roos, zodat zij er ook nog wat aan heeft.


Ik ben super benieuwd wat je van deze video vind, waarin ik mijn kledingkast opruim, vooral de zomerjurken sectie. Vertel me of je het leuk vind om meer zulke onderwerpen langs te zien komen. Ik vind het leuk om te delen wat ik draag als jij dat ook vind. Ook al vind ik mezelf niet mode bewust en ga ik graag voor duurzame keuzes.


Vertel het me in een reactie hieronder.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Kledingkast opruimen - Zomerjurken
%d bloggers like this: