fbpx

Elisabeth’s avonturen week 39 – 2020

Elisabeth's avonturen week 39 - 2020

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

2 okt, 2020

Het allereerste artikel van deze nieuwe rubriek: “Elisabeth’s avonturen”. Ik neem je in dit artikel mee in mijn avonturen van afgelopen week 39. Dit doe ik door middel van foto’s en de hoogtepunten van deze afgelopen week. De avonturen van deze week speelden zich af in de duinen, Arnhem en in huis. Nieuwsgierig naar mijn avonturen? Kijk dan snel verder!

Sporten

De week begint altijd met een personal training. Ik heb daar altijd heel veel zin in. Deze week had mijn trainer een leuke training voor mij in petto. Namelijk met een 80 kilo zware trekker band. Deze moest ik steeds omrollen. Ik had gezien in mijn trainers Instagram story’s dat hij die band gebruikt had, tijdens de bootkamp les van de sportschool. Ik reageerde daarop: “dit heb ik altijd al eens willen doen”. Dus hij regelde dat even voor me.


Oppassen

Zoals elke weer heb ik weer opgepast. Deze week moest ik twee dagen. Op maandag en woensdag. Ik moet altijd even op de tijd letten. Wat ik soms wel even lastig vind. Zeker als ik lekker aan het werk ben aan mijn bedrijf. En dat ging deze week echt wel lekker. Maar de kids zijn altijd weer blij om me te zien. Dat is ook wel leuk. Ik geniet altijd erg van de verhalen, die ze elke keer weer te vertellen hebben.


Pinterest afbeeldingen ingepland

Mijn doel voor september was dat ik al mijn Pinterest afbeeldingen van de blogs, die online staan, in te plannen op Pinterest. Ik ontdekte dat ik maar 2 weken vooruit kan plannen op Pinterest. Wat op zich niet erg is. Want een hele batch afbeeldingen inplannen is ook wel een beetje monnikenwerk. Ik weet dat er allerlei tools zijn om Pinterest afbeeldingen in te plannen. Ook weet ik niet of ik dan voor een langere periode in kan plannen. Maar denk dat 2 weken wel even een fijne tijd is om in te plannen. Zo kan ik nu ook vaste momenten in mijn planner inplannen om deze afbeeldingen in te gaan plannen.

Het leuke is dat ik nu al effect heb gezien deze aanpak op Pinterest. Heb al meer verkeer op mijn website gekregen vanuit Pinterest en de interacties op Pinterest is ook enorm gegroeid. Echt heel leuk om te zien, dat werk ook effect heeft. Geeft altijd een heel motiverende boost om door de gaan.

https://pin.it/7fGFbLc

Koffie met roos – business buddy

Ik had al even een afspraak in mijn agenda staan om eens koffie te gaan drinken met Roos mijn business buddy uit de uit de Dutch girlboss academie. We hadden elkaar wel al één keer live gezien. Dat was tijdens het live event van de academie. Maar we wilden altijd nog een keer zo afspreken. Dinsdag was het zo ver. We spraken af in Arnhem. Dit was ongeveer op de helft van ons allebei qua reizen in kilometers.

Het was echt heel gezellig. Hebben lekker bij gekletst. Elkaar nog wat tips gegeven voor onze business. Daarnaast heb ik genoten van het mooie weer en van de stad Arnhem. Ik vind het altijd leuk om weer nieuwe steden te ontdekken en te genieten van al het moois wat de stad/dorp te bieden heeft.


Badass schrijfschallenge van Lots of marketing

Ik had me ingeschreven voor de gratis challenge van Lots of marketing. Ik vind dat zij super aantrekkelijke en aansprekende teksten kan schrijven. Ik weet dat ik daar niet zo goed in ben. Dus ik wilde dat zeker wel van haar leren. En doordat ze een gratis challenge gaf, had ik de kans om tips van haar te kunnen krijgen, waar ik mee aan de slag kan gaan.

Het was een heel leerzame challenge waar ik veel aan heb gehad. Ik weet nu wel beter hoe ik meer badass teksten kan schrijven. Ik weet niet of je het al gemerkt hebt, anders zou ik het super tof vinden als je me dat verteld. Want dan kan ik er wat mee doen.


Het huishouden

Deze week ben ik ook lekker bezig geweest om het huis schoon te maken en de was lekker bij te werken. Ik had zelfs vrijdag de was al helemaal weggewerkt voor het 10 uur ’s ochtends was. Heerlijk gevoel geeft dat. En ik had de rest van de dag nog voor me om andere activiteiten te doen.


Social media challenge van profbloggers

Sjoukje van Profbloggers organiseerde in haar Facebookgroep een challenge om social media kanalen een boost te geven. Ik kon kiezen voor een van de volgende kanalen: Instagram, Facebook of Pinterest. Zelf deed ik vooral mee voor Instagram. Maar ook voor Facebook deed ik een klein beetje mee.

Ik vond het wel een goede zet om mee te doen, zeker nu in deze website weer een beetje nieuw leven in aan het blazen ben.


Wandeling in de duinen

Ik had regelmatig zin om te wandelen. En soms vind ik het leuk om even in een andere omgeving te wandelen dan rond ons huis. Dus ging ik samen met Marijn en Phara in de Drunense duinen wandelen. Het was een beetje wisselvallig weer. Het zonnetje scheen, maar ook was er af en toe een beetje miezirige neerslag. Maar het was een heerlijke wandeling van bijna 1 uur. Phara heeft er ook heerlijk van genoten. De natuur was prachtig. De bladeren zijn mooi aan het verkleuren in allerlei herfst kleuren.


Nieuwe video op YouTube

Ja.. Er kwam weer een nieuwe video online op YouTube. Ik had dat ook als doel in september. Om elke week 1 video online te zetten. En het is me tot nu toe ook gelukt. Deze week was het een video over mijn kledingkast. Als je hem wilt kijken, kan je naar dit artikel gaan of de video hier op YouTube te bekijken.


Zo dit waren al mijn avonturen van week 39 – 2020. Ik hoop dat je het als lezen leuk vind om te lezen. Ik sta open voor feedback. Voor mezelf vind ik het wel leuk. Ik kan mijn foto’s ergens documenteren. Maar ook een soort reflectie op de afgelopen week. Hoe was de week? Wat heb ik allemaal gedaan? Wat ging er allemaal goed? En wat kon er beter?


Dit artikel bevat affiliate links. Als je op de link klikt kost je dat helemaal niks, maar levert mij wel wat op. Waardoor ik een betere website neer kan zetten.

Follow mijn blog met Bloglovin

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren


Elisabeth's avonturen week 39 - 2020

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *