fbpx

Voorstellen en het aanzoek – Minke’s voorbereidingen voor de bruiloft

Voorstellen en het aanzoek - Minke

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

15 feb, 2019

Vandaag het voorstellen van gastblogger Minke, van de blog: mamaminke. Ze stelt zich voor, voor de rubriek: “voorbereidingen voor de bruiloft“. Minke zit in dezelfde fase als ik; het plannen van een bruiloft met alle voorbereidingen. De bruiloft van Minke en Mark is in 2020. Daarom leek het ons leuk om jou elke maand mee te nemen in de voorbereidingen van Minke.

Dus Minke stelt zich voor een deelt het romantische aanzoek van Mark, haar verloofde. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Het woord is aan Minke:

Wauw, wat een geweldig moment was dat. Het moment dat ik werd gevraagd om te trouwen. Het heeft even mogen duren, naar mijn mening dan. Maar nu is het zo ver. We kunnen starten met de voorbereidingen voor ons huwelijk. Het meest bijzonder vind ik dat onze kinderen erbij aanwezig zullen zijn. Maar voor ik op de zaken vooruitloop zal ik ons eerst even voorstellen.

Wie zijn wij?

Ik ben Minke, 29 jaar (als we gaan trouwen zal ik 30 zijn) en sinds 2010 officieel samen met Mark. Hij is 34 en de kostwinner in ons gezin. Ik ben thuis bij de kinderen, Luca en Nola. Als we gaan trouwen zijn zij 7 en bijna 5 jaar oud. Een leeftijd waarvan we denken en hopen dat ze later nog iets kunnen herinneren van de trouwdag. Anders dan van foto’s. Naast de zorg voor de kinderen en het huishouden (daar ben ik vrij slecht in, die laatste dan) ben ik ook blogger op mijn eigen blog mamaminke. In de serie op de blog van Elisabeth neem ik jullie mee in onze voorbereidingen naar de grote dag.

Minke & Mark

Luxe plek stadion Newcastle

Wanneer komt het aanzoek?!

Maar die voorbereidingen starten natuurlijk met een aanzoek. Al langer had ik aangegeven bij Mark dat ik toch echt vond dat hij mij moest vragen. De meeste stappen in ons leven hebben we namelijk in overleg gedaan. Samenwonen en de keus voor kinderen hebben we bewust samen gemaakt. Dat we beide willen trouwen was bekend, maar ik vond het leuk als er toch een verrassing bij zat. Het moment van vragen en de manier waarop. Dat liet soms wat lang op zich wachten naar mijn mening. Dan zei ik wel eens dat ik hem wel ging vragen op de middenstip in de rust van een wedstrijd bij PSV. Dat zou Mark echt heel ongemakkelijk vinden, dus ik hoopte dat hij dan zelf eerst de vraag zou stellen.

Samen weg naar Newcastle

Het was in november 2017 toen we een paar dagen naar Newcastle gingen. Dat deden we wel vaker samen. We zouden naar een wedstrijd gaan en daar een nachtje blijven. Ik had geen idee dat hij aan het hotel had gevraagd of ze op onze kamer de vraag wilden neerleggen op het bed. We kamen ’s avonds na de wedstrijd, rond half 6 op de kamer. Wat een verrassing toen ik het bed lag. En het leukste? Het was voor Mark ook een verrassing, want hij had geen bevestiging van het hotel gehad dat het gelukt was.

trouwen aanzoek Minke

Natuurlijk zei ik direct ja en kon dit weekend niet meer stuk. Alsof het allemaal zo moest zijn was alles echt top geregeld. Luxe plaatsen in het stadion, een luxe hut op het schip naar Newcastle. En toen kon alle voorpret beginnen. De volgende keer neem ik jullie mee in onze zoektocht naar een manier om alles goed te plannen en het overzicht te houden.

 

Wat ben je op een leuke manier gevraagd Minke! Moet wel spannend geweest zijn voor Mark of het allemaal gelukt was. Leuk om je Newcastle verhaal te lezen. Wij hopen van het voorjaar naar Schotland te gaan via Newcastle. Ik ga aan je denken als ik op de boot ben en in Newcastle ben. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de rest van je voorbereidingen. Je hebt wel even de tijd. Daarnaast snap ik ook jullie overweging om te trouwen als de kinderen wat groter zijn. Hoor dit vaker om me heen dat dat een overweging is. Toch moet ik zeggen dat ik het kijken van de foto’s van mijn ouders ook heel leuk vond😄.

Hoe ben jij gevraagd?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Uitgelichte afbeelding van Canva.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Voorstellen en het aanzoek - Minke

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alles gaan plannen - Minke's voorbereidingen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Minke’s voorbereidingen voor de bruiloft #1: Voorstellen en het aanzoek […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *