fbpx

Geïnspireerd door Lisanneleeft, die een video opnam over haar bestelling bij Wish, heb ik zelf ook een bestelling geplaatst bij Wish. Ik was niet echt bekent met Wish, maar had het al meer langs zien komen. Ik kwam erachter dat het lijkt op Aliexpress.

Deze bestelling bestaat, net als bij Lisanne, uit artikelen die gratis aangeboden worden op Wish. Je moet dan alleen de verzendkosten betalen. Kijk je mee wat ik besteld heb, hoe het aankwam en wat ik van de producten vind?!

De bestelling

Op 8 februari heb ik op een avond alles besteld. Het was voor mij wel even een zoektocht hoe het bestellen werkte. Eerst rekende ik per artikel af, wat echt heel onhandig en omslachtig is. Maar ik snapte er echt niks van. Tot ik doorkreeg dat er ook een winkelwagentje bestond waarin de producten komen en ik verder kon shoppen. Ik denk dat ik er ook niks van snapte omdat ik het via mijn telefoon deed. Later op de computer was het allemaal veel overzichtelijker vond ik.

Dit bestelde ik allemaal:

Bestelling Wish.

Ik ga je nu per artikel vertellen wanneer iets aan is gekomen en hoe het verpakt was en wat ik van de het product vind.

20 februari

Op deze dagen kwamen de eerste twee artikelen binnen. De 3 zakjes met envelopjes en de dubbelzijdige tape.

Envelopjes

De envelopjes waren verpakt in een vuilniszak. Toen ik de vuilniszak eraf haalde, vond ik dat de envelopjes netjes verpakt waren. Ook was ik erg tevreden over de inhoud.

Ik gebruik deze envelopjes bij snailmailen en swappen.

Dubbelzijdig tape

Het dubbelzijdige tape kwam ook in een vuilniszak binnen. Zaten verder niet verpakt. Ik Ten eerste zagen de rollen tape er niet rond uit. Ook zagen de rollen er niet netjes uit. Maar waar ik de tape voor wilde gebruiken, was het prima te doen.

De tape heb ik gebruikt bij het maken van kaarten.

23 februari

Op deze dag kwam het volgende artikel binnen. De clear-stamps. Deze waren ook verpakt in een vuilniszak. Nog wel extra verpakt in een plastic verpakking. Ik heb al één stempel gebruikt. En het werkt prima!

De stempels gebruik ik voor snailmailen.

24 februari

De volgende dag was de brievenbus weer niet leeg. Deze keer was het de zwart/witte washitapes. Deze keer was de verpakking echt heel netjes. Zoals je ook vanuit Nederland een bestelling binnen kan krijgen. Het enige wat minder is, is dat de tape niet goed plakt.

Zwart/witte washi tape.

De washi tape gebruik ik bij het versieren van snailmails, kaarten en enveloppen.

27 februari

Deze keer kwam er weer een washi tape binnen. De zilver en gouden masking tape. De verpakking was net als de zwart/witte erg netjes. Naast dat er een netje verpakking omheen zat tijdens de verzending, zat de masking tape ook nog een een extra doosje. Het doosje zelf zag er niet meer zo heel netjes uit na de reis.

De tape plakt beter dan de zwart/witte tape.

De masking tape gebruik ik bij snailmailen, het versieren van enveloppen en kaarten.

28 februari

Deze dag kwam er een artikel binnen waar ik naar uitkeek, maar zo erg tegen viel. De hoekjes pons. Ik had er heel andere verwachtingen van, dan de pons in werkelijkheid voor bedoeld is. Ik dacht dat er een redelijk hoekje mee afgeponst kan worden, maar het is maar een ieniemienie hoekje, wat amper zichtbaar is. Daarnaast lijkt het ook niet goed te ponsen, maar te scheuren.

De verpakking van de verzending was wel goed. Het was een vuilniszak en als extra bescherming zat er ook nog bubbeltjes plastic om de pons.

Pons.

1 maart

Weer een pakketje van Wish in de brievenbus. Deze keer waren het stickers. Koala beer stickers. Deze stickers zaten in een doosje. En de verpakking was netjes! Er zaten in het doosje van elke sticker er drie stuks in.

Bij het nakijken van de stickers, kwam ik twee stickers tegen die aan elkaar vastgeplakt zaten. Dat kwam omdat de ene sticker niet goed gemaakt was of gescheurd in het fabricage proces.

Deze stickers zou ik nog een keer bestellen. Ik gebruik ze voor het versieren van enveloppen.

3 maart

Deze dag kwamen er 3 items binnen! De labels, deco vlinders en plant stickers.

Labels

De labels waren verpakt in een dikke papieren verpakking. En de hoeveelheid labels had ik niet verwacht! Echt een dikke stapel. De kwaliteit is ook echt geweldig. Dikke labels.

Kraft labels.

De labels gebruik ik voor het versturen van swaps.

Deco vlinders

Voor deze deco vlinders had ik een bestemming. Maar heb de vlinders nog steeds de bestemming niet gegeven. Namelijk de toiletdeur. Ze kwamen binnen in een vuilniszak.

De vlinders was precies wat ik ervan verwacht had. En er zaten er best wat in de verpakking.

Plant stickers

Deze stickers zijn van hetzelfde idee als de koala stickers. In hetzelfde doosje, zelfs in dezelfde verpakking binnen gekomen. De inhoud van dit doosje waren van elke sticker 2 stuks. Behalve 2, daarvan zaten er van elk maar 1 in.

Ook deze stickers zou ik nog een keer bestellen! Ik gebruik de stickers voor het versieren van enveloppen.

8 maart

Last but not least, kwam er op deze dag het laatst bestelde artikel binnen. Oorbellen. Daar heb ik een maand op moeten wachten, voor ik ze had. En ze vielen me niet tegen. het is wel veel heel goedkoop materiaal gemaakt. de verpakking was een mooie verpakking, net als de stickers.

Oorbellen.

 

Zoals de titel aan een beetje aangaf heb ik allemaal gratis artikelen besteld. Maar ik moest wel verzendkosten betalen. In totaal was dat €26,-.

Zelf vind ik dat ik leuke bruikbare spulletjes heb besteld. Die ik ook echt intensief gebruik. De stickers bijvoorbeeld zijn al bijna op. Alleen de spons en de vlinders heb ik nog niks mee gedaan. De pons ga ik ook niet gebruiken. De vlinders hoop ik snel op te gaan hangen.

Ben jij bekent met Wish?
Zo ja, heb je ook wel eens wat besteld?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Wish bestelling (gratis)

%d bloggers liken dit: