fbpx

Wish bestelling (gratis)

Wish bestelling (gratis)

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

11 jun, 2018

Geïnspireerd door Lisanneleeft, die een video opnam over haar bestelling bij Wish, heb ik zelf ook een bestelling geplaatst bij Wish. Ik was niet echt bekent met Wish, maar had het al meer langs zien komen. Ik kwam erachter dat het lijkt op Aliexpress.

Deze bestelling bestaat, net als bij Lisanne, uit artikelen die gratis aangeboden worden op Wish. Je moet dan alleen de verzendkosten betalen. Kijk je mee wat ik besteld heb, hoe het aankwam en wat ik van de producten vind?!

De bestelling

Op 8 februari heb ik op een avond alles besteld. Het was voor mij wel even een zoektocht hoe het bestellen werkte. Eerst rekende ik per artikel af, wat echt heel onhandig en omslachtig is. Maar ik snapte er echt niks van. Tot ik doorkreeg dat er ook een winkelwagentje bestond waarin de producten komen en ik verder kon shoppen. Ik denk dat ik er ook niks van snapte omdat ik het via mijn telefoon deed. Later op de computer was het allemaal veel overzichtelijker vond ik.

Dit bestelde ik allemaal:

Bestelling Wish.

Ik ga je nu per artikel vertellen wanneer iets aan is gekomen en hoe het verpakt was en wat ik van de het product vind.

20 februari

Op deze dagen kwamen de eerste twee artikelen binnen. De 3 zakjes met envelopjes en de dubbelzijdige tape.

Envelopjes

De envelopjes waren verpakt in een vuilniszak. Toen ik de vuilniszak eraf haalde, vond ik dat de envelopjes netjes verpakt waren. Ook was ik erg tevreden over de inhoud.

Ik gebruik deze envelopjes bij snailmailen en swappen.

Dubbelzijdig tape

Het dubbelzijdige tape kwam ook in een vuilniszak binnen. Zaten verder niet verpakt. Ik Ten eerste zagen de rollen tape er niet rond uit. Ook zagen de rollen er niet netjes uit. Maar waar ik de tape voor wilde gebruiken, was het prima te doen.

De tape heb ik gebruikt bij het maken van kaarten.

23 februari

Op deze dag kwam het volgende artikel binnen. De clear-stamps. Deze waren ook verpakt in een vuilniszak. Nog wel extra verpakt in een plastic verpakking. Ik heb al één stempel gebruikt. En het werkt prima!

De stempels gebruik ik voor snailmailen.

24 februari

De volgende dag was de brievenbus weer niet leeg. Deze keer was het de zwart/witte washitapes. Deze keer was de verpakking echt heel netjes. Zoals je ook vanuit Nederland een bestelling binnen kan krijgen. Het enige wat minder is, is dat de tape niet goed plakt.

Zwart/witte washi tape.

De washi tape gebruik ik bij het versieren van snailmails, kaarten en enveloppen.

27 februari

Deze keer kwam er weer een washi tape binnen. De zilver en gouden masking tape. De verpakking was net als de zwart/witte erg netjes. Naast dat er een netje verpakking omheen zat tijdens de verzending, zat de masking tape ook nog een een extra doosje. Het doosje zelf zag er niet meer zo heel netjes uit na de reis.

De tape plakt beter dan de zwart/witte tape.

De masking tape gebruik ik bij snailmailen, het versieren van enveloppen en kaarten.

28 februari

Deze dag kwam er een artikel binnen waar ik naar uitkeek, maar zo erg tegen viel. De hoekjes pons. Ik had er heel andere verwachtingen van, dan de pons in werkelijkheid voor bedoeld is. Ik dacht dat er een redelijk hoekje mee afgeponst kan worden, maar het is maar een ieniemienie hoekje, wat amper zichtbaar is. Daarnaast lijkt het ook niet goed te ponsen, maar te scheuren.

De verpakking van de verzending was wel goed. Het was een vuilniszak en als extra bescherming zat er ook nog bubbeltjes plastic om de pons.

Pons.

1 maart

Weer een pakketje van Wish in de brievenbus. Deze keer waren het stickers. Koala beer stickers. Deze stickers zaten in een doosje. En de verpakking was netjes! Er zaten in het doosje van elke sticker er drie stuks in.

Bij het nakijken van de stickers, kwam ik twee stickers tegen die aan elkaar vastgeplakt zaten. Dat kwam omdat de ene sticker niet goed gemaakt was of gescheurd in het fabricage proces.

Deze stickers zou ik nog een keer bestellen. Ik gebruik ze voor het versieren van enveloppen.

3 maart

Deze dag kwamen er 3 items binnen! De labels, deco vlinders en plant stickers.

Labels

De labels waren verpakt in een dikke papieren verpakking. En de hoeveelheid labels had ik niet verwacht! Echt een dikke stapel. De kwaliteit is ook echt geweldig. Dikke labels.

Kraft labels.

De labels gebruik ik voor het versturen van swaps.

Deco vlinders

Voor deze deco vlinders had ik een bestemming. Maar heb de vlinders nog steeds de bestemming niet gegeven. Namelijk de toiletdeur. Ze kwamen binnen in een vuilniszak.

De vlinders was precies wat ik ervan verwacht had. En er zaten er best wat in de verpakking.

Plant stickers

Deze stickers zijn van hetzelfde idee als de koala stickers. In hetzelfde doosje, zelfs in dezelfde verpakking binnen gekomen. De inhoud van dit doosje waren van elke sticker 2 stuks. Behalve 2, daarvan zaten er van elk maar 1 in.

Ook deze stickers zou ik nog een keer bestellen! Ik gebruik de stickers voor het versieren van enveloppen.

8 maart

Last but not least, kwam er op deze dag het laatst bestelde artikel binnen. Oorbellen. Daar heb ik een maand op moeten wachten, voor ik ze had. En ze vielen me niet tegen. het is wel veel heel goedkoop materiaal gemaakt. de verpakking was een mooie verpakking, net als de stickers.

Oorbellen.

 

Zoals de titel aan een beetje aangaf heb ik allemaal gratis artikelen besteld. Maar ik moest wel verzendkosten betalen. In totaal was dat €26,-.

Zelf vind ik dat ik leuke bruikbare spulletjes heb besteld. Die ik ook echt intensief gebruik. De stickers bijvoorbeeld zijn al bijna op. Alleen de spons en de vlinders heb ik nog niks mee gedaan. De pons ga ik ook niet gebruiken. De vlinders hoop ik snel op te gaan hangen.

Ben jij bekent met Wish?
Zo ja, heb je ook wel eens wat besteld?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Wish bestelling (gratis)

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

20 Reacties

 1. elisabethsfavorieten

  Idd vind het ook wel leuk om een mooie en goede items vandaan te halen. Alleen zijn het vooral onschuldige items.

  Reply
 2. Daisy de Vos Burchart

  Wat een leuke dingen heb je besteld! En veel ook 😀

  Ik zie dit soort dingen vaker voorbij komen. Alleen vind die verzendkosten dan weer een dingetje.. dan is het niet helemaal gratis vind ik dan hihi

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Ik heb het zelf nog niet vaak langs zien komen en heb wel echt dingen besteld waar ik wat aan denk te hebben. Ik had er ook wel een beetje wat tegen de verzendkosten, maar tja.

   Reply
 3. Wendy den Ronde

  Die envelopjes en stickers met cactusjes zijn super leuk! Ik heb er zelf nog nooit besteld, maar ik ga toch zeker eens een kijkje nemen 🙂

  Reply
 4. hippiemeisje: een persoonlijke blog

  ik gebruik zelf eigenlijk meer Ali, daar vind je ook veel op…. Ik ben om de een of andere reden steeds minder goed gevaren bij Wish en bij Ali heb ik nog nooit problemen gehad… Al heb ik er ook al wel fijne dingen van gekregen hoor. 😉

  Het is wel goedkoop en als je het niet erg snel moet hebben, is het echt wel een goede winkel. bovendien is de prijs zo laag dat “je er niet voor kan sukkelen” zoals men dan zegt! 😉

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Ik dacht dat Ali en Wish helemaal het zelfde idee waren, maar dat is dan niet helemaal zo.

   Reply
 5. Daisy Van Dorsselaer

  Ik heb al veel gehoord en gezien van Wish maar de reacties zijn zo verschillend dat ik het niet echt vertrouw

  Reply
  • elisabethsfavorieten

   Snap ik best hoor! Daarom koop ik ook alleen onschuldige dingen, zoals de stickers en zakjes enz.

   Reply
 6. Nicole Orriëns

  Wat een leuke dingen heb je allemaal gekocht zeg! Ik houd van dit soort spullen. De enveloppes vind ik ook erg mooi.

  Reply
 7. Laura

  Ooohhh nee… dit item is niet goed voor mijn portomonnee….. ik wil gelijk nu daar gaan bestellen 🙂

  Reply
 8. Eline S.

  Ik heb zelf nog nooit op Wish besteld. De cactus stickers die je gekocht hebt, vind ik heel erg leuk!

  Reply
 9. elisabethsfavorieten

  Ja dat snap ik wel! Ik ben ook een beetje een verzamelaar, maar ik kijk wel echt of ik het gebruik.

  Reply
 10. Margriet

  Hoi Kan niet vinden hoe je 2 stuks besteld in één order, als je wol wil bestellen kun je niet aangeven dat je 3 bollen wilt, beetje raar om voor iedere bol wol een aparte bestelling te doen.

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Hallo Margriet,
   Ik heb hier geen verklaring voor helaas. Zal wel een instelling zijn die bij WISH zo ingesteld is.

   Reply
 11. joop leemans

  TOT OP HEDEN GOEDE ERVARINGEN MET WISH ALLEEN DE MAATVOERING VAN KLEDING PAS DAAR VOOR OP . CHINESE MATEN ZIJN ANDERS DAN EUROPESE MATEN.

  Reply
  • Elisabeth Hoekman

   Super om te horen! Ja die maten zijn vaak anders inderdaad. Dat is soms wel een beetje lastig.

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Creatief #8: Zelfgemaakte producten verkopen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] leuk ziet dit eruit?! De kraft labels heb ik via Wish gekocht. De stempel ” home made” heb ik…
 2. Unboxing: Bestellingen Hobby Liefde ⋆ Elisabethsfavorieten - […] dinsdags lag mijn bestelling van Hobby Liefde op de deurmat. Ik zag toen pas hoe Hobby Liefde mijn bestelling…
 3. Terugblik op 2018 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] voor het eerst een Wish […]
 4. Surprise box By bird - Unboxing #4 ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Wish bestelling (gratis) […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *