fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #5

pickwick vragen kersteditie 5

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

5 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Met welke Kerstversiering decoreer jij je huis?

Dit jaar ben ik een beetje aan het uitpakken. Ik heb er helemaal zin in om het huis lekker Kerstig te maken. Had begin november al een plekje in de vensterbank ingericht. De laatste week van november ben ik naar de kringloopwinkel geweest, om inkopen te doen.

De Kerstboom

Dit jaar wilde ik eigenlijk een echt boom. Maar we kwamen in de kringloopwinkel een mooie nepboom tegen. Dit heeft ook Marijns voorkeur. Dus is het de nepboom geworden, die we in de kringloopwinkel zagen staan. Deze boom heb ik gelijk al opgezet. Want we moesten hem uit elkaar meenemen uit de kringloopwinkel. Toen we thuis kwamen heb ik hem daarom maar gelijk in elkaar gezet.

In Marijns kamer heb ik de kleine Kerstboom van vorige jaren gezet. Is het daar ook nog een beetje gezellig.

Snuisterijen

Verder heb ik op verschillende plekken in huis allermaal Kerstdecoratie neergezet, gelegd of gehangen. Maar in de woonkamer het meest. Ik zal hieronder een kleine impressie delen van alle decoratie die ik heb dit jaar.


Hoe decoreer jij je huis met Kerst?

Ik ben heel benieuwd hoe jij je huis decoreerd. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 5

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *