fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #4

pickwick vragen kersteditie 4

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

4 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Als je een glazenbol had, wat zou je willen weten over volgend jaar?

Ik zou graag willen weten hoe het mijn gezondheid is. Afgelopen jaar is het wel een stuk beter gegaan dan jaren ervoor. Maar ook weer niet. Heb veel klachten over gehouden van de zwangerschap. Maar mijn energie was wel wat beter en stabieler.

Daarnaast zou ik graag willen weten hoe het met mijn business is. Loopt het eindelijk? Heb ik het eindelijk van de grond gekregen? Dit wilde ik vorig jaar ook weten. En dit afgelopen jaar heb ik niet veel kunnen doen. Dominique had meer tijd nodig van mij dan ik had gedacht. En wil toch ook graag eigen geld verdienen en mijn dromen waar maken op business vlak.


Wat zou jij willen weten over volgend jaar?

Ik ben heel benieuwd wat jij zou willen weten. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 4

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kersteditie 4

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *