fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #6

pickwick vragen kersteditie 6

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

6 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Welk spel komt er met Kerst uit de kast?

Al heel wat jaren heb ik of hebben we spelletjes gespeeld met Kerst, die je uit de kast moet halen. Wel speelden Marijn en ik digitale spelen met Kerst. Zoals World of Warcraft en Overwatch.

In het verleden sjoelden we of deden we andere spelletjes. Ook pakte ik voor de gelegenheid er een puzzel bij om te leggen.

Spelletjes spelen Kerst 2019
Take 5 spelen.

Dit jaar zou het zomaar kunnen dat we weer Overwatch gaan spelen. Of dat ik ook weer eens een puzzel erbij pak. Ik weet het nog niet. We gaan het zien.


Welk spel komt er bij jouw uit de kast met Kerst?

Ik ben heel benieuwd welk spel of welke spellen jij/jullie spelen met Kerst. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 6

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kersteditie 6

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *