fbpx

Plug&Pay of toch Kennis.shop?

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

11 apr, 2023

Vorig jaar heb ik de cursus: “zo maak je een cursus” van Celine Charlotte aangekocht. Daarbij zaten gratis licenties van een jaar voor de producten van de IMU. Namelijk: Huddle, Phoenix en Plug&Pay. Ik ben al een paar jaar naar deze opties aan het kijken en stonden op mijn wishlist. Maar voor mij nog altijd onbetaalbaar. Toch kwam er afgelopen januari een tweede interessante optie langs in mijn Instagramfeed, die veel aantrekkelijker betaalpagina systeem was qua prijs voor mij. Namelijk de Kennis.shop. Ik wil je meenemen in mijn overwegingen welke voor mij een beste keuze gaat zijn.

Wat is Plug&Pay

Plug&Pay zeg toonaangevend te zijn in Nederland en België voor de meest effectieve betaalpagina’s, die zorgen voor de hoogste omzet. Je hebt geen ingewikkelde webshop meer nodig!

Bevat:

– Kant-en-klare templates
– In enkele muisklikken online
– Eigen domein en huisstijl
– Razendsnel (want tijd = geld)
– Optimale weergave op mobiel
– Koppelen aan andere software

Verder kan je zelf de betaalpagina invullen met je logo, huisstijl, productomschrijvingen, afbeeldingen, reviews en video’s. Je kunt ook eigen velden toevoegen zoals productkleur, afmeting, datumselectie, etc.

En:
– Op je eigen domein
– Geen technische kennis nodig
– Binnen enkele muisklikken online


Plug&Pay en ik

Met de optie het gratis een jaar uitproberen en kijken wat het voor me doet en of het wat voor me is, was ik super blij. Ik wilde het dolgraag uitproberen. Al veel over gehoord en wat het allemaal kan. In super simpele stappen. Zelf bij andere ondernemers al veel dezelfde stappen doorlopen. En zag hoe goed het kan werken en wat het allemaal kan doen.

Dus de afgelopen tijd ben ik ermee aan het spelen geweest voor mijn cursus: “zonder moeite wenskaarten versturen”. En nog steeds ben ik aan te tweeken en aanpassen. Maar ben er super blij mee. Dus als een malle m’n financiële plaatje op orde gekregen om te kijken wat ik moet doen om het na dat jaar te kunnen betalen.

Veel, kan ik je vertellen en krijg er nu al een beetje stress van…


En daar was de Kennis.shop

Tot ik ineens allemaal ondernemers op Instagram en de mail hoorde en zag vertellen over de Kennis.shop. Die voor een spot goedkope prijs hetzelfde aanbod, in mijn beleving, als Plug&Pay. Inclusief voor een heel laag bedrag de affiliate optie. Die bij Plug&Pay al helemaal laag op m’n lijstje stond vanwege de vele extra kosten. Ik was geïnteresseerd.

Er was en is wel een kanttekening. De beloftes met alle opties die kunnen zijn nog niet af. Daar wordt aangewerkt. Maar in de toekomst worden die allemaal beschikbaar. Ook werken ze aan opties waar het meeste vraag naar is.

Zelf moet ik nog onderzoeken wat het allemaal kan en welke opties het heeft en of het net zo fijn werkt als Plug&Pay. Maar ik wilde je al wel laten weten dat deze optie er is!


Kortingscode & live demo

Als jij geïnteresseerd bent naar Kennis.shop wat het kan en of het voor jou een optie is. Op 10, 20 & 30 april om 12 uur is er een live demo, waarin ze gaan laten zien hoe het werkt en welke opties er allemaal zijn. Daarvoor kan je hier jezelf aanmelden.


Wat is de Kennis.shop

De Kennis.shop is het nieuwe Nederlandse betaalsysteem waarmee je zonder technische kennis online verkoopt EN dat ook nog eens super betaalbaar is. Je betaalt nooit wanneer je niets verkoopt. Dat is onze belofte.– Automatiseer je facturen en bereken foutloos al je belastingen, wereldwijd, altijd volledig geautomatiseerd

– Directe koppelingen met Zapier, binnenkort ook Make & Pabbly, Active Campaign, Moneybird, ConvertKit en nog veel meer..

– Neem deel aan een actieve community van geweldige ambassadeurs en ondernemers

Ze luisteren naar JOU. Deel jouw suggesties. Zij nemen het mee in de ontwikkeling.

BINNENKORT beschikbaar:

– Eenvoudig abonnementen en termijnbetalingen aanbieden – alvast inbegrepen bij jouw licentie.

– Affiliate marketing tools: automatische commissies uitbetalen wanneer anderen jouw product verkopen – zonder handmatige handelingen.


Ik ben er nog niet helemaal uit. Maar neig meer naar de Kennis.shop voor de kosten. Maar twijfel een beetje omdat ik ook de Huddle heb en die is fijn gekoppeld aan Plug&Pay. Daarnaast werkt Plug&Pay met Mollie en de Kennis.shop met Stripe. Ik ben niet een heel erge fan van Stripe. Ik ben ook wel fan van alles onder 1 dak, in plaats van op allerlei verschillende plekken wat hebben en hopen dat het te koppelen is. Maar als het qua kosten echt niet te doen is, ga ik over op Kennis.shop.

Ik hoop dat ik je een klein beetje extra informatie heb kunnen geven. En vragen kan je altijd stellen!


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *