fbpx

Flow’s 1000 vragen aan jezelf – #2

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

2 mrt, 2023

De 1000 vragen aan jezelf van Flow kwam ik tegen bij Lizette Klein van Zettje mijn leven. Ik was gelijk getriggerd om dit ook te gebruiken voor mijn blog. Ik kwam er wel achter dat ik een beetje achter de feiten aan loop ermee. Want een aantal jaar terug was dit helemaal een ding. Maar vind de vragen als nog een leuke en goede leidraad om me te leren kennen. Deze keer beantwoord ik vragen over de volgende onderwerpen: het gaan naar de kerk, zonder internet kunnen En nog 6 andere onderwerpen. Lees je mee?

40. Ga je naar de kerk?

Nee ik ga niet meer naar de kerk. Ik ben er wel mee opgevoed. In het verleden ging ik ook regelmatig. Of eigenlijk bijna elke zondag. Met uitzondering van mijn ziek zijn.

Hier is verandering in gekomen. Doordat ik me er niet meer thuis voelde. Moeite had met de hypocrisie die ik regelmatig zag. Maar moet eerlijk bekennen dat ik af en toe het wel mis. Niet de kerkgang. Maar het contact met andere mensen. Samen in een ruimte zijn, allemaal met het zelfde doel en/of intensie.


45. Hoe laat sta je meestal op?

Is behoorlijk wisselend. Heb geen vaste tijd dat ik eruit moet zijn. Maar Dominique wordt tussen 6 en 8 uur wakker. En dan wordt ik ook wakker en meestal sta ik kort daarna ook op.


46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?

Ik vier regelmatig mijn verjaardag uitgebreid. Ik vind dat ook een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld ook mensen/familie uit te nodigen. Verjaardagen zijn ook vaak de momenten dat we elkaar zien. Daaromheen vaak niet of eigenlijk niet. Dus vind het altijd een goed excuus om het uitgebreid te vieren. Er zijn soms jaren bij dat ik dat niet doe of deed. Dat had dan met ziek zijn te maken of een andere reden.


47. Hoe vaak kijk je per dag op Facebook?

Tussen de 1 en 4 keer. Ik kijk vaak aan het einde van de dag. Soms ’s morgens ook. En heel soms tussendoor nog een keer. Ik kijk vaker op Instagram of WhatsApp.


51. Met wie zoende je voor het eerst?

Ik weet de naam van die persoon niet meer. Maar het was een date, die ik via de datingsite/-app Paiq had leren kennen. Daardoor had ik nog nooit gezoend. Dit was in 2016. Toen ik mijn date ervaring begon en in the end ook marijn leerde kennen en ontmoette.

Het was een bijzondere ervaring. Wel anders dan ik er van verwacht had. En van gefantaseerd had.


54. Ben je bang in het donker?

Ik ben totaal niet bang in de donker. Ik snap die angst ook helemaal niet. Ik vind de donker soms juist heel fijn. Niemand kan je zien. Of goed zien. De wereld ziet er heel anders uit dan overdag. Ik vind het prachtig. En in huis vind ik het ook geen probleem. Ik maak er een sport van om alles in het donker te doen.


92. Met wie Whatsapp je het meest?

Ik stuur het meest berichten naar Marijn. Maar krijg de meeste berichten via appgroepen met andere mama’s.


106. Kun je een week zonder internet?

Denk dat ik dat wel heel lastig zou vinden. Mijn werk is via internet. Dat zou ik dan niet kunnen doen. Aan de andere kant zou ik weer andere dingen kunnen doen, waar ik nu niet aan toekom.


Zo dit waren weer 8 vragen van de 1000 Flow vragen aan jezelf. Toch weer allemaal vragen waarmee je me iets beter leert kennen.

Dit lijkt op het beantwoorden van de Gek van mezelf vragenspel. Maar het onderwerp is net iets anders vind ik. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Ik zou het ook heel leuk vinden als je een reactie achterlaat. Door een van de vragen te beantwoorden en met me te delen.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *