fbpx

Creëer jouw valentijn

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

14 feb, 2023

Ter ere van 14 februari, valentijnsdag nog dit blogartikel. Misschien heb je helemaal niks met valentijn of heb je er wel wat mee, maar was het niet een dag zoals jij graag wilde, of juist wel. Nou ja maakt niet uit. Marijn en ik zijn weer eens sinds lange tijd samen uit eten geweest. En…. je raad het nooit. Hij had een cadeautje voor me. Ik had niks (snik). Ik heb nog wel een cadeautje of tip voor jou! Lees maar verder.

Het is een cursus

Denk niet oh nee geen zin in, ik klik weer weg. Lees even verder wat ik te vertellen heb, want het is echt de moeite waard, vind ik.

Ik heb een cursus voor je van Edwin Selij. De eigenaar van Hypnose Instituut Nederland. Nu denk je vast: “Elisabeth ben je nu helemaal van het padje??” Nou nee hoor. Hypnose is overal om je heen in je leven, alleen je gebruikt er vast een ander woord of term voor. Maar we worden elke dag ermee geconfronteerd.

En ik zeg het is een cursus. Maar eigenlijk is een het een bundel van verschillende cursussen ter waarde van bijna €1000,-. Nu voor maar €27,-. Echt hoe dan?!


Welke cursussen zijn het

 • Cursus zelfhypnose – €97,-
 • Hoe schoon je jouw familiesysteem op – €297,-
 • Verbeter je zelfbeeld – €97,-
 • Creër je ideale partner in minuten…. – €297,-
 • Maak contact met de liefde zelf in jezelf – €97,-
 • Hoe je liefdesverdriet tot het verleden laat behoren – €97,-
 • Hoe je een ex (of iemand anders) uit je systeem haalt – €197,-
 • Bonus: makkelijk afvallen – €97,-

Waarvoor zou je die valentijnstechniek inzetten

Het is dus niet alleen voor je partner of het vinden van de ideale partner, maar ook voor alle andere relaties die je hebt in je leven. Zoals op je werk, vrienden, kinderen, buren, sportmaatjes, noem maar op.

Concreet zit je de geleerde valentijnstechnieken in voor:

 • Het sneller manifesteren van je ideale partner
 • Het verbeteren van je liefdesrelatie
 • Alle relaties met anderen verbeteren
 • Sneller blokkades ontdekt en oplost
 • Een positiever zelfbeeld krijgt
 • En meer…

Als ik dit zo ook lees, dan is het echt het proberen waard om er eens naar te kijken. Is het niks. Wel binnen 14 dagen bekijken en ontdekken. Want dan is er nog een niet goed geld terug garantie. Dus wat mij betreft hebt je echt helemaal niks te verliezen. Ik ben helemaal in.


Nog even in het kort. Creër je valentijn is een cursus die je zelfs al kan kopen voor het opkrikken van je zelfbeeld en het verbeteren van welke relatie dan ook. Maar ook voor het manifesteren van de ideale partner of het verbeteren van je liefdesrelatie. Verbetering is altijd geweldig vind ik. En dit alles kan je tot 22 februari 2023 voor €27,-.

Oh ja als je het nog niet goed gelezen hebt. Ik heb de bundel cursussen ” creër jouw valentijn” gekocht. Want ik kan wel wat meer zelfliefde gebruiken, ook de relatie met sommige mensen en mijn relatie met Marijn kan altijd nog beter. Sta altijd open voor groei, ook daarin.


In dit artikel staan affiliate links. Als je op deze link klikt, kost je dat niks extra’s. Maar kan mij wel een kleine bijdrage opleveren.


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *