fbpx

Shoppen in Tilburg – Ontdekken

Shoppen in Tilburg

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

19 apr, 2018

Shoppen in Tilburg. Dit zat niet in de planning, maar op 26 februari 2018 deed ik dat. Een niet zo leuke dag, want Marijn moest geopereerd worden. Terwijl hij onder het mes is, moest ik natuurlijk wachten. Dit was al de tweede keer en nu wilde ik niet in het ziekenhuis wachten, zoals ik de vorige keer gedaan had. Dus had ik bedacht om Tilburg centrum in te gaan. Het was wel maandag morgen, maar het einde van de morgen. Dus ik dacht ik zie wel of er winkels open zijn. En die waren open. Ik heb ook wat geshopt bij de Xenos en The Sting. Verder heb ik ook wat winkels binnen gelopen maar er niks gekocht. Als laatst ging ik een broodje eten bij de La Place. Kijk je mee wat ik gekocht heb?!

Parkeren

Ik was totaal niet bekend in Tilburg. Alleen bij het ETZ en vooral hoe je daar moet komen. Winkelen had ik nog nooit gedaan. Dus waar ik moest parkeren wist ik ook niet. Zeker niet om gratis te parkeren. Dus heb ik op Google Maps een parkeergarage opgezocht. En kwam op de parkeergarage Schouwburg uit. Daarna ben ik de bordjes “centrum” gaan volgen. Ik liep langs allerlei dichte winkels en dacht: “dat zullen ze dan wel allemaal zijn en heb ik pech.” Maar al gauw kwam ik winkels tegen die toch open waren.

Hudson’s Bay

Na een heel stuk gelopen te hebben kwam ik de Hudson’s Bay tegen. In Den Bosch ben ik ook een keer bij de Hudson’s Bay geweest en dacht: “zal weer eens even binnen kijken.” Maar zag er niet echt iets wat ik nodig had of leuk vond. Maar ik kon de hele winkel doorlopen en kwam toen op een plein uit waar meerdere andere winkels zaten. Het Pieter Vreedeplein. Daar zag ik een Xenos en daar ben ik naar binnen gegaan. Want deze winkel was open.

Xenos

Ik wilde alleen maar even rond kijken in de Xenos, daarom nam ik geen mandje mee bij de ingang. Maar zag al snel kaarsen in allerlei kleuren, die ik wel wilde kopen. Dus ging ik een mandje pakken om de kaarsen erin te kunnen doen, die ik wilde kopen.

Gekochte kaarsen Xenos.

Ik nam in totaal 12 kaarsen à €0,59. Totaal betaalde ik er €7,08 voor.

Daarna heb ik de winkel nog doorgelopen en zag wel allemaal leuke snuisterijen, maar kocht er niks van. Ik vind het leuk om te kijken wat er allemaal is. Maar ik wilde niks kopen. Tot ik bij de afdeling voedsel kwam. Daar zag ik allemaal leuke bakmixen. Ik wilde wel allemaal meenemen. Maar dat vond ik te overdreven en iets te duur. Dus kocht ik twee cakemixen en twee taartmixen.

Bakmixen Xenos.

De Mug cake – kruidcake kostte €0,99
De ouwe taart cakemix €5,99
De pineapple pie mix €1,99
De thaïse cocostaart €1,99.

Totaal voor de bakmixen €10,96

Daarna zag ik nog Conimex boemboe’s en een zak met Maggi roerbakpasta. Deze kocht ik ook.

Conimex boemboe’s en Maggi roerbakpasta.

De Conimex boemboe’s waren €0,79 per stuk en de Maggi roerbakpasta €1,25. Totaal €2,83.

De Maggi roerbakpasta en de Conimex boemboe’s hebben we al gegeten. Marijn vond de Maggi Roerbakpasta erg lekker. Ze vond ik het wat minder. Maar dat kwam door de spekjes. Daar ben ik niet zo’n fan van.

De Conimex Boemboe viel bij ons allebei erg in de smaak. Voor herhaling vatbaar.

Bij de kassa zag ik nog een leuke tas met een pauw erop. Eerst dacht ik: “ik heb al genoeg tassen.” Maar kon de tas niet in de winkel laten. Vooral ook omdat ik een pauw echt heel mooi vind en op mijn telefoonhoesje ook een pauw staat.

shopper pauw - Shoppen in Tilburg

Shopper pauw.

Voor de tas betaalde ik €1,49.

In totaal was ik bij de Xenos €20,- kwijt. Er ging aan het eind nog €2,36 af, omdat er korting op de kaarsen zat.

La Place

Vlak bij de Xenos zit ook een La Place. In het verleden ging ik wel bijna elke week een keer bij de La Place wat eten. Maar sinds V&D verdwenen was en veel winkels met La Place ook, was ik er niet meer geweest. En ik had trek gekregen, want ik had geen ontbijt op. Dus kocht ik het volgende bij de La Place:

laplace - Shoppen in Tilburg

Broodje en smoothie bij La Place.

Het broodje en de smoothie waren erg lekker! En ik was er rond de €8,- voor kwijt. Heb me voorgenomen om weer eens vaker bij de La Place wat te gaan eten.

Andere winkels

Daarna waren er veel meer winkels open op het Pieter Vreedeplein. Ik ben verschillende winkels ingelopen zoals Sissy Boy (een erg leuke winkel met kleding en accessoires. Ik zag er ook nog leuke luchtjes voor in huis, maar heb ze toch laten staan.) en Sasha (leuke kleding hebben ze daar. Maar niks gekocht) Als laatst liep ik ook nog The Sting binnen.

The Sting

Ik zag er allerlei leuke kleding en kleuren. Maar dacht: “ik ga niks kopen, ik heb genoeg. En als ik ga afvallen past al die kleding niet meer.” Maar zag 1 t-shirt dat ik niet kon laten liggen en gekocht heb. Dit vrolijke Animal tee t-shirt van het merk Anti Blue:

Ik betaalde €19,95 voor dit t-shirt. Ik kocht het in de maat L. Meestal pas ik de maat L wel, maar het t-shirt zal toch moeten wachten tot ik wat minder zwaar ben en ik wat afgevallen ben, want ik pas het t-shirt niet. Echt heel erg balen!

 

Al met een heel geslaagd vond ik zelf. Een leuk t-shirt, bakmixen om te gaan proberen en lekker gegeten bij de La Place.

Het lijkt me leuk om nog wel eens een keer naar Tilburg te gaan om te winkelen en rond te kijken. Misschien heb je dan nog tips voor me om naar toe te gaan?! Laat het dan weten in een reactie!

Ben je wel eens of vaker in Tilburg geweest?
Wat is je favoriete winkel om te shoppen qua kleding, accessoires?
Laat het weten in een reactie!

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Shoppen in Tilburg

Misschien vind je dit ook leuk…

Creëer jouw valentijn

Creëer jouw valentijn

Ter ere van 14 februari, valentijnsdag nog dit blogartikel. Misschien heb je helemaal niks met valentijn of heb je er...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Review: Cakemix van de Xenos ⋆ Elisabethsfavorieten - […] de blog ontdekken #1 vertel ik dat ik bakmixen bij de Xenos kocht. In deze blog vertel ik hoe…
  2. Naar Amsterdam - Ontdekken ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Ontdekken: Shoppen in Tilburg […]
  3. Hoera! Elisabethsfavorieten is jarig + Winactie ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Shoppen in Tilburg […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *