fbpx

Knipvellenoutlet ontdekt

Knipvellenoutlet ontdekt

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

16 apr, 2018

Voor het maken van een Disney snailmail (hier vertel ik daarover), ging ik op internet opzoek naar Disney knipvellen. Ik kwam toen al snel op de site van Knipvellenoutlet. Tijdens het zoeken naar leuke Disney knipvellen, kwam ik ook allerlei andere leuke knipvellen tegen. En als je boven de €27,50 besteld, zijn de verzendkosten gratis. Daar ging ik voor. Daarna kreeg ik een nieuwsbrief in mijn mailbox met een leuke actie. Die actie kocht ik en nog meer andere leuke knipvellen. Vooral ook omdat er een verkoping aan zit te komen. Kijk je mee welke leuke knipvellen ik allemaal gekocht heb?!

Bestelling van 6 maart.

Bij deze bestelling zocht ik dus Disney knipvellen. De bestelling kwam binnen in een brievenbusdoosje. En onderstaande zat in het doosje:

Bestelling knipvellenoutlet.

Het boekje los en de extra stickers ook. De knipvellen en de stickers in een plastic verpakking.

Knipvellen

Ik had een pakket van 50 verschillende knipvellen gekocht. Deze zaten in een andere verpakking dan de zelf uitgekozen knipvellen. De StudioLight knipvel is van het verrassingspakket. De volgende knipvellen zaten er in het verrassingspakket:

knipvellen verrassingspakket

Er zaten verschillende thema’s in, maar ook van verschillende leveranciers. Zoals ik al aangaf StudioLight. Maar ook Le Suh, Card Deco, Etappeknipwerk, Voorbeeldkaarten, Mireille, en nog wat andere. Allemaal leuke afbeeldingen. Sommige zou ik zelf niet gekocht hebben, andere weer wel. Er zat geen één knipvel bij dat ik niet mooi vond. Het verrassingspakket koste €10,-

Deze knipvellen had ik zelf uitgezocht:

knipvellen zelf uitgezocht

 

Het zijn vooral Le Suh en StudioLigth knipvellen. Daar ben ik het meest fan van. Ook heb ik bewust voor piramide knipvellen gekozen, omdat die makkelijk uit te knippen zijn. Ook heb ik cijfer vellen gekocht, omdat die leuk zijn voor verjaardagen of jubilea.

Stickers

Verder kocht ik nog stickers en als extraatje koos ik voor gratis 15 verschillende stickers. Deze waren, net als de knipvellen, ook los in een plastic verpakking verpakt. De bestelde stickers in de ene verpakking en de gratis stickers in een andere verpakking.

Zelf uitgezochte stickers (€0,60 per stuk):

Stickers goud en zilver.

Stickers van de 15 verschillende stickers (gratis):

5 verschillende stickers.

Bij deze stickers zaten er wel een paar waarvan ik niet goed weet wat ik ermee ga doen. Denk niet dat ik ze zelf ga gebruiken. Misschien weggeven of op Marktplaats zetten.

Boekje

Als laatst kocht ik ook nog een leuk boekje met poezen knipvelletjes. Dit boekje is van Card Deco. De prijs van het boekje was €0,75.

In totaal was ik €27,65 kwijt. De meeste knipvellen waren €0,30. Er waren er ook een aantal van €0.90 of van €0.50 en €0.60. Maar dat waren knipvellen die ik echt wilde hebben. Zoals de cijfers en Disney.

Bestelling 24 maart

Zoals ik al aangaf kreeg ik een nieuwsbrief in mijn mailbox van knipvellenoutlet.nl met een actie voor verschillende hobbyboeken voor €7,95. Ook was er aan actie met stickervellen. 25 Verschillende stickervellen voor €5,-. Daarna keek ik nog even verder op de website en kwam allemaal leuke andere knipvellen tegen, dan ik de vorige keer gezien had. Deze bestelling was iets groter dan de vorige keer. Want dit keer paste het niet door de brievenbus. Want het zat in twee brievenbusdoosjes, die aan elkaar vast zaten getapet.

Hobbyboeken

De hobbyboeken zijn vooral kleine boekjes met knipvellen erin. En een magazine waar ook knipvellen inzitten. Een leuke actie! Voor €7,95.

Stickers

Onderstaande stickers zaten bij de bestelling in het doosje, waarin ook de hobbyboeken zaten.

StudioLight stickers.

Deze stickers passen mooi bij knipvellen, die ik besteld heb.

In het andere doosje zat de volgende inhoud:

Inhoud.

Knipvellen

Als gratis “cadeau” koos ik voor een pakket van 20 verschillende knipvellen.
Hier volgende de gratis knipvellen:

24 maart cadeau knipvellenoutlet

De volgende knipvellen had ik wel zelf besteld:

24 maart gekocht knipvellenoutlet1 24 maart gekocht knipvellenoutlet1 24 maart gekocht knipvellenoutlet1 24 maart gekocht knipvellenoutlet1

 

Het zijn heel veel dieren knipvellen. Ik kocht ze omdat ik niet kon kiezen en ze allemaal even mooi vond. Ook kocht ik de Woezel en Pip knipvellen. Omdat Woezel en Pip “in” is bij kinderen. Leuk voor de aankomende verkoping. Ook de Holland knipvellen en de Peter Rabbit van Beatrix Potter kocht ik met die insteek. De prijzen van de knipvellen verschilden van €0.30 tot €1,-. Maar het over grote deel is €0,30.

Stickers

Ik kocht ook nog een aanbieding met stickermotieven. De actie was: 25 verschillende stickers voor €5,-.

Zoals je ziet, heel verschillende stickers. Van felicitatie tot versiering en van kaders tot afbeeldingen. Sommige weet ik nog niet wat ik ermee ga doen, anderen zijn al in gebruik. Zoals de felicitatie en de versiering.

In totaal was ik deze keer €57,05 kwijt. Best wel een flink bedrag, maar ik heb er ook veel leuke knipvellen en stickers voor terug.

Bestelling 30 maart

Er kwam eind maart nog een actie met stickervellen.
50 Stickervellen voor €7,50. Ik kocht er twee en was in totaal met de verzendkosten €19,95 kwijt.

Zo kwam de bestelling in het pakketje binnen:

Bestelling 30 maart.

Het pakket van 50 stickers heeft de volgende inhoud:

Ook deze keer kon ik kiezen voor een gratis artikel. Dat waren verschillende stickers. Erg leuke stickers ook. Kijk maar:

Verschillende stickers.

 

Nou dit waren drie bestellingen. Best wel veel als ik het zo bekijk, maar ben ook van plan om veel kaarten te gaan maken de komende tijd. Zoals ik al aangaf, in deze blog en in deze, voor een aankomende verkoping. Naast dat ik heel blij wordt van de afbeeldingen, wordt ik ook heel blij van het resultaat van de gemaakte kaarten. Moet wel tegen mezelf zeggen om nu even niks meer te kopen. Heb voorlopig even genoeg. 

Ken jij knipvellenoutlet al?
Wat vind je van de knipvellen?
Laat het weten in een reactie.

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

knipvellenoutlet ontdekt.

Misschien vind je dit ook leuk…

Action shoplog Kerst – 2022

Action shoplog Kerst – 2022

Dit keer een shoplog van de Action. Vorige week ging ik naar de Action om wat spullen te halen en ik kom altijd met...

Speciale kaarten is nu LIVE

Speciale kaarten is nu LIVE

Ik vind het super spannend om dit met je te delen. Speciale kaarten is nu live. Ik ben heel enthousiast en heel...

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Creatief #9: Gemaakte kaarten in juni. ⋆ Elisabethsfavorieten - […] De vlinder- en de “hartelijk gefeliciteerd” stickers heb ik van Knipvellenoutlet. […]
  2. Shoplog #5: Koopjes Paasfestijn Drunen ⋆ Elisabethsfavorieten - […] had in deze blog al aangegeven dat ik genoeg knipvellen had. Maar ik kwam op de markt, één van…
  3. Creatief: Gemaakte kaarten tot nu toe ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Knipvellenoutlet ontdekt […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *