fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #18

pickwickvragen kerst editie 18

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

18 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen unboxedte.


Wat trek jij dit jaar aan met Kerst?

Hier heb ik totaal nog niet over na gedacht. Ik heb nog steeds, net als vorig jaar, moeite met mijn kleding.

De kleding moet borstvoedingsprove zijn. Maar ook mijn figuur maakt dat ik het moeilijk vind om wat aan te trekken. Ik wil ook niks nieuws kopen. Ook niet in de kringloopwinkel. Dus kijk op de dagen zelf wel wat in aantrek.

Wat ik vorige jaren aanhad

Ik vond alleen van 2018 en 2021 een foto van mijn outfit. Van 2017 was er ook wel een foto, maar dat was een heel wazige foto en niet duidelijk. Zoals je merkt zijn er weinig foto’s van mij met Kerst. Daar zal ik toch verandering in moeten brengen.


Wat ben jij van plan aan te trekken?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 18

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 18

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *