fbpx

Tegen deze dag heb ik erg lang aan gehikt. Mijn favoriete quote?! Ik ben helemaal niet van de quotes. Dus wat moet ik met deze dag? Waar moet ik over schrijven en wat moet ik delen? Dit waren vragen waar ik mee zat, terwijl ik nadacht over het schrijven van dit artikel. Tot ik me bedacht dat ik in huis 1 quote heb staan, die me wel aanspreekt. Tot die tijd dacht ik het te gaan doen met een levensmotto. Maar het is een challenge waar ik aan mee doe. Ook al is het de laatste dag van de #30dagenblogchallenge, ik moet me van mezelf wel aan de challenge houden, tenzij het echt niet anders kan.

Levensmotto

Zoals ik al zei, wilde ik eerst mijn levensmotto delen. Die heeft ook wel heel erg veel raakvlakken met de quote.

Namelijk:

Er zijn zoveel momenten in mijn leven geweest die moeilijk en zwaar zijn geweest. Zo zwaar dat mijn omgeving dacht dat ik zelfmoord ging plegen toen ze me kwijt waren. Niet dat ik dat ooit echt heb overwogen, maar heb wel verschillende keren aangegeven dat ik het zo moeilijk had dat ik echt niet meer wist wat ik moest doen. Maar ik heb altijd hoop gehad op betere tijden. En die zijn gekomen!

Quote

Om eindelijk bij mijn favoriete quote te komen. Er zit een gedeelte van niet opgeven in, maar ook een motivatie om onzekerheden uit de weg te gaan en te gaan doen wat je echt wilt. Ik moet eigenlijk vaker naar deze quote kijken en ten uitvoer brengen. Want onzekerheden kunnen mij behoorlijk in de weg zitten.

Het gaat om onderstaande quote:

favoriete quote

Deze kaart met de quote heb ik vorig jaar van een swapmaatje gekregen. Ze vond dat ik deze quote wel bij me passen. En dat had ze helemaal goed!

 

Met dit artikel is er een einde gekomen aan de #30dagenblogchallenge. Ik had van te voren een andere planning voor deze blogserie, maar dat is heel anders gelopen dan ik had verwacht. Maar desalniettemin ben ik toch heel blij met het resultaat. De stoute schoenen heb ik ook aangetrokken, door mee te doen aan deze challenge. Ook heeft het me geholpen om mijn blog persoonlijker te maken. Dat was ook mijn insteek vanaf het starten van deze blog, maar was me nog niet goed gelukt om daar vorm aan te geven.

Er staat weer een challenge op de planning. Namelijk de: “a walk down memory lane”. Deze challenge heeft veel raakvlakken met deze challenge, maar vind het toch leuk om aan mee te doen.

Wat is jou favoriete quote?
Laat het weten in een reactie hieronder.

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn favoriete quote

%d bloggers liken dit: