fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #20

pickwickvragen kerst editie 20

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

20 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen had unboxed.


Geef of krijg je liever cadeaus met Kerst?

Ik vind het over het algemeen leuker om cadeaus te geven dan te krijgen. Ik wordt daar mee blij van. Daarnaast zijn de cadeaus die ik krijg de laatste tijd niet altijd cadeaus waar ik wat aan heb of ben ik er ook echt niet blij mee. Sorry voor de gevers, maar aan de andere kant is het wel heel lief als ik een cadeau krijg. Dus zeg ook altijd dank je wel. Soms maak ik er gebruik van en soms geef ik het weer door aan een ander, die er wel blij van wordt.

cadeautjes kerst 2017
Cadeaus geven met Kerst 2017.

Ben jij meer een gever of meer een krijger?

Ik ben heel benieuwd naar jouw antwoord. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 20

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 20

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *