Over mij

Lieve lezers,

Ik ben Elisabeth 26 jaar en woon samen mijn mijn vriend Marijn in de provincie Noord-Brabant.

 

Ben geboren en getogen in Zeeland en dat zal af en toe terug komen in mijn blogs denk ik.

Ik ben deze blog gestart om te schrijven over dingen die ik leuk vind en om andere mensen te informeren en te inspireren. Ik had ook op een andere manier dan een blog andere mensen kunnen inspireren en informeren, maar omdat ik ziek ben is het een goed alternatief om het informeren en inspireren vanuit huis te kunnen doen via het bloggen.

Hoe is Elisabethsfavorieten ontstaan?

De ziekte van Lyme heb ik nu al zo’n 6 jaar waardoor ik mijn studie verpleegkunde niet verder heb kunnen volgen dan tot het behalen van mijn propedeuse. Ik ben wel heel blij met het behalen van mijn propedeuse. Ik baal wel een beetje dat ik niet mijn studie heb kunnen afronden.

Verder ben ik nu bezig met een behandeling voor deze vervelende ziekte, die er hopelijk voor zorgt dat ik me weer fit ga voelen en weer meer energie krijg in dingen doen i.p.v. op de bank hangen, geen energie hebben om dingen te ondernemen en toekomstplannen te kunnen gaan uitwerken.

Tupperware
Omdat ik een super fan ben van Tupperware wil ik graag mijn mening en ervaringen delen over producten van Tupperware. Ook wil ik recepten uitproberen die Tupperware aanbied om te kijken of ze goed beschreven zijn. Verder uitproberen of de recepten lekker en makkelijk te maken zijn.

Elke maand deel ik ook de nieuwe maandfolder. Zodat je weer op de hoogte bent van alle nieuwe acties en aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn te vinden in de Tuppershop webshop. Naast de aanbiedingen verkoop ik daar ook koopjes en ook de catalogus artikelen.

Creatief
Naast het Tupperware verhaal wil ik ook mijn creatieve creaties delen en jullie in het proces meenemen. Wat ik leuk vind aan creativiteit is 3D kaarten maken, swappen, puzzelen en nog veel meer.

Waar hoop ik over 5 jaar te staan

Overig
Bovenstaande onderwerpen springen er wel het meest uit. Maar ik wil ook mijn favorieten delen en alles wat me bezig houd. Wat de favorieten gaan zijn moet de toekomst uitwijzen.

profielfoto over mij

 

Veel leesplezier op mijn blog! Bij vragen, opmerkingen en andere zaken laat een berichtje achter of stuur me een mail.

Op de pagina contact vind je meer informatie.

8 gedachten over “Over mij

  1. Hallo Elisabeth, ich würde gerne Tupperware Angebote bei Ihnen bestellen, wohne aber in Deutschland. Geht dies trotzdem oder ist das nicht möglich.
    Liebe Grüße Dunja
    Tel. 07265/915950

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge