Over mij

Lieve lezers,

Ik ben Elisabeth 25 jaar en woon samen mijn mijn vriend Marijn in de provincie Noord-Brabant.

Profiel foto: Elisabeth

Ben geboren en getogen in Zeeland en dat zal af en toe terug komen in mijn blogs denk ik.

Ik ben deze blog gestart om te schrijven over dingen die ik leuk vind en om andere mensen te informeren en te inspireren. Ik had ook op een andere manier dan een blog andere mensen kunnen inspireren en informeren, maar omdat ik ziek ben is het een super optie om het vanuit huis te kunnen doen via het bloggen.

Ziekte
Ik heb de ziekte van Lyme nu als zo’n 6 jaar waardoor ik mijn studie verpleegkunde niet verder heb kunnen volgen dan tot het behalen van mijn propedeuse. Waar ik wel heel blij mee ben. Verder ben ik nu bezig met een behandeling, die er hopelijk voor zorgt dat ik me weer fit ga voelen en weer meer energie krijg in dingen doen i.p.v. op de bank hangen.

Tupperware
Omdat ik een super fan ben van Tupperware wil ik graag mijn mening en ervaringen delen over producten van Tupperware. Ook wil ik recepten uitproberen die Tupperware aanbied om te kijken of ze goed beschreven zijn. Verder uitproberen of de recepten lekker en makkelijk te maken zijn.

Creatief
Naast het Tupperware verhaal wil ik ook mijn creatieve creaties delen en jullie in het proces meenemen. Wat ik leuk vind aan creativiteit is 3D kaarten maken, swappen, puzzelen en nog veel meer.

Overig
Naast al deze onderwerpen wil ik ook mijn favorieten delen. Wat de favorieten gaan zijn moet de toekomst uitwijzen.

Veel leesplezier op mijn blog! Bij vragen, opmerkingen en andere zaken laat een berichtje achter of stuur me een mail. Zie contact voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge