Geplaatst in Gastblogger - Wendy

Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef

Sinds 1 juli 2018 is mijn Tupperware webshop online. Ik heb al verschillende bestellingen gekregen, via de Tuppershop. Een aantal kleine bestellingen, maar ook al een aantal grote bestellingen. Een daarvan was de SuperChef. Deze bestelling was van Wendy. Zij is mijn gastblogger geworden. Maar daarvoor deelde zal al haar ervaring met de binnenkomst van de SuperChef. Het leek me leuk om deze ervaring met jou te delen! Benieuwd naar Wendy haar ervaring? Lees dan snel verder.

Voorstellen: Gastblogger Wendy

Het woord is aan Wendy:

De Superchef is binnengekomen vandaag. Ik was op mijn werk en de buren zijn zo lief geweest om het pakket in ontvangst te nemen.

Handig dat bijna alles in de kom zit en per stuk verpakt is. Ik kreeg alleen de messen en het kloppertje wat lastig uit de kom. Afijn, ik alles uitgepakt en zet de kom op het aanrecht. Doe de klopper in de kom, en denk: “goh, wat staat dat toch instabiel.”

De dekselrand heb ik gevonden op de kom. Het deksel met het koord, wat handig dat dat in elkaar zit deksel en koord, ik dacht nog: waar is toch dat koord haha.

Maar goed deksel dus op de kom, hé?!, het gaat niet. Draaien, draaien….lukt nog niet.

Ik riep Mark, mijn man erbij. Die heeft ogen, die het doen, waar die van mij het laten afweten haha.

En hij deed eerst wat ik deed. Komen we ineens een rubberring tegen, hè?!, wat doet dat daar en wat moeten we daarmee?

Ik zei: kijk jij eens op het plaatje. Aaah zegt Mark, die moet op de bodem.

En kijk, op de bodem, niet van de kom, maar op de onderkant aan de buitenkant van de kom. Nu blijft hij ook staan en nu jaaaa! De klopper gaat er goed in en blijft staan.

Deksel erop kwartslag draaien, zoals Elisabeth al zei en yes….

superchef

Dadeltaart gemaakt met de SuperChef

 

Dank je wel Wendy voor het delen van je ervaring met het uitpakken van de SuperChef. Je hebt het echt op een leuke manier verteld. Je neemt ons echt mee in jouw ervaring.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Klant ervaring met de Tuppershop en de SuperChef

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge