fbpx

Pickwick vraag Kerst editie #23

pickwickvragen kerst editie 23

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

23 dec, 2022

Als een soort advent kalender, met Pickwick vragen aftellen naar Kerst. Het leek me een leuke manier om met je te delen. Ik gebruik daarvoor de vragen van de advent kalender van Pickwick van 2021. Ik ga de vragen random door elkaar behandelen. Lees je mee?

Vorig jaar heb ik deze vragen op video beantwoord en deze kan je dit jaar op mijn YouTube kanaal bekijken. Net als alle andere advent kalenders, die in toen had unboxed.


Droom jij van een witte of zonnige Kerst?

Ik vind een zonnige witte koude Kerst altijd heel fijn. Maar weer is niet zo voorspelbaar. En het maakt ook niet heel veel uit natuurlijk. Alleen als je buiten activiteiten hebt gepland dan is droog en niet te koud prettiger natuurlijk.

Maar van een Kerst met zomerse temperaturen of in een land waar het dan zomer is, is niet mijn droom Kerst.

witte kerst pickwick kerst editie 23

Wat vind jij?

Ik ben heel benieuwd of jij meer van een zonnige Kerst bent of juist meer van een witte en koude Kerst. Deel je het met me in de reacties hieronder? Misschien kan ik er nog inspiratie uit op doen.

pickwick vragen kerst editie 23

Je kan de Pickwick advent kalender nog bestellen van dit jaar. Klik daarvoor hier.


Dit artikel bevat affiliate links

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - pickwick vragen kerst editie 23

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *