fbpx

Mijn celebrity crush?! – Blog challenge #26

Mijn celebrity crush

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 30 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

28 aug, 2018

Weer een onderwerp van de #30dagenblogchallenge die ik lastig vind om over te schrijven. Maar over dit onderwerp kan ik heel kort en krachtig zijn. Maar allereerst moest ik opzoek wat een celebrity crush eigenlijk precies inhield. Ik had wel een idee wat het was, maar niet exact wat het is. En daarna kwam ik tot een conclusie die heel kort en krachtig is.

Wat is een celebrity crush?

De letterlijke vertaling van deze Engelse woorden is: “beroemde liefde”.

Afbeelding van Pixabay.

Wat inhoud dat je een oogje hebt of verliefd ben op een beroemdheid. Laat ik nou nooit verliefd geweest te zijn op een beroemdheid of er zelfs maar een oogje op gehad te hebben.

Ik dacht zal eens random testjes doen op internet. Je kent ze vast wel de random testjes op Facebook of andere sites. Uit twee testjes die ik deed kwam dat ik een celebrity crush zou hebben op Johnny Depp. Heel grappig, maar ik weer niet eens wie deze beste man is. 

Mijn celebrity crush

Mijn hele korte en krachtige antwoord daarop is dat ik er geen heb. Nooit gehad en ga ik ook nooit krijgen! Ik ben daar veel te nuchter voor.

Wat ik wel heb is dat ik mensen kan bewonderen in hun prestaties en doelen die ze bereiken en op welke manier ze die bereikt hebben. Voorbeelden daarvan zijn vooral vrouwen die zich laten zie op social media. Vooral YouTubers en bloggers. De meeste van deze vrouwen zijn ook meer heel gewone meiden, die plezier hebben in hun werk en dat ook uitstralen.

Je vraagt je dan vast af over welke vrouwen ik het dan heb! Dat zijn:
Annic ten Duis -> ze heeft een grote drijf om te ondernemen ook al hebben mensen in haar omgeving geen vertrouwen gehad in haar acties en doelen die ze stelde. Ze heeft een boek geschreven over haar verhaal. Een heel inspirerend boek. Dat ben ik nu aan het lezen. Het gaat om: “Masterclass ondernemen
Sofie Rozendaal -> deze vrouw bewonder ik om haar manier van zich blootstellen aan de media. Met alle onderwerpen die ze bespreekbaar maakt zoals haar liefdes leven en de zoektocht wel of geen kinderen. Ook zij heeft verschillende boeken geschreven. Een van de boeken gaat over eten en een eetstoornis: “Gek van eten“. Daarnaast ben ik dol op haar manier van video’s maken! Ik vind ze echt prachtig.
– Sanny Verhoeven -> van Sanny zoekt geluk. Ik vind de manier waarop Sannie in het leven staat bewonderenswaardig. Vaak deelt ze ook hoe zij omgaat met bepaalde situaties en ik kan daar dan weer inspiratie halen.

 

Het is niet zo dat ik, net als deze mensen, een boek zou willen schrijven of het werk doen wat zei doen. Maar ik bewonder hun manier van leven en zou daar graag ook onderdelen van toepassen in mijn eigen leven. Zoals situaties op een andere, fijnere manier bekijken dan ik nu soms doe.  Ook hoe ik mijn bedrijf een vorm kan gaan geven en de doelen die ik heb, werkelijkheid te laten worden, net als Annic gedaan heeft en nog doet.

Wie was/is jou celebrity crush?
Of wie bewonder jij?
Laat het weten in een reactie hieronder.

Dit artikel bevat affiliatie links.


 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn celebrity crush

Misschien vind je dit ook leuk…

2 Reacties

  1. Nicole Orriëns

    Ik vond Patrick Swayze altijd erg leuk vanwege Dirty Dancing.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Favorieten #4: Mijn favoriete YouTubers ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Blog challenge: Celebrity crush […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *